Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Amity University Workshop 28. lokakuuta 2015 Digital Secrets Decoded: Highlights

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Amity University Workshop 28. lokakuuta 2015 Digital Secrets Decoded: Highlights

Aamu 28. lokakuuta 2015 oli minulle hieman hermostunut. Ensinnäkin minun piti pitää esitys Amity Noidassa ja toiseksi, koska minun piti matkustaa Gurgaonista Noidaan näyttäen parhaalta! Keräsin kuitenkin rohkeutta ja olin matkalla arvostettuun laitokseen hyvissä ajoin varmistaakseni, että olen perillä kaikesta.

Se oli ensimmäinen kerta kun vierailin Amity Campus Noidassa ja minun on sanottava, että olin vaikuttunut. Hehtaareilla maalla sijaitseva oppilaitos todella tuo koulutusta ja paljon muuta monille opiskelijoille eri puolilta maata. Työpaja oli tarkoitus pitää luentosalissa, jossa minun sekä Jitendra Vaswanin ja Shivam Ahujan piti pitää esityksiä digitaalisen verkon eri näkökohdista ja mahdollisuuksista.

Amity Workshopissa oli kyse Personal Brandingista

Kaikki sujui aikataulun mukaan ja vihdoin aloitimme työpajan klo 15.30. Ensimmäisen esityksen piti Jitendra Vaswani, joka paljasti kuinka brändäyksestä oli tullut yhä tärkeämpää online-liiketoimintatilassa. Hän antoi erinomaisia ​​vihjeitä erittäin vuorovaikutteiselle yleisölle, joka ei säästellyt epäilystäkään. Meillä oli erittäin hyviä ihmisiä joukossa, ja muutama verkkoharrastaja saapui Kanpurista asti. Se oli meille iloisesti yllättävää.

Napsautuksia Amity Workshopista:

Puhun henkilöbrändistä
Rahul Rakesh puhuu IOT:stä
Shivam Ahuja startupista ja yrittäjyydestä

Amity Workshopissa käsiteltiin myös sitä, mitä yrittäjyys todella tarkoittaa

Seuraavaksi vuorossa olivat Shivamin esitys ja hänen lumoava matkansa Amity-alumnista painoyrityksen johtamiseen ja sitten tuoda markkinoille Delhi Startups, startup startupeille ja startupeista! Hän antoi meille keskeisen näkemyksen siitä, miten pitäisi suunnitella ideoita kehitettäessä tuotteeksi ja kuinka eri näkökohdat ja ominaisuudet olivat välttämättömiä uuden yrityksen ja yrittäjähankkeen erottamiseksi toisistaan.

Mikään tapahtuma ei onnistu ilman hyvää ruokaa, aivoriihi vaatii loppujen lopuksi kaloreita!

Shivamin tapahtuman jälkeen me kaikki pyysimme tauolle. Raskaan aivoriihen jälkeen eri ideoista ja dot com -verkkotunnuksen näkökohdista oli aika rentoutua. Amity oli valmistanut kaiken meille herkullisilla muffineilla, kuumalla teellä, rapeilla samosoilla ja muilla. Puoli tuntia erinomaisia ​​välipaloja, virkistäviä juomia ja olimme taas oppimismatkalla.

🔥 Empfohlen:  Ink n Bliss Founderin 7 vinkkiä ensimmäisen suunnittelukäynnistyksen murskaamiseen - Pooja Bhagwat

Lopuksi pidin elämäni ensimmäisen julkisen esityksen Amity Workshopin ansiosta

No, nyt oli minun vuoroni antaa loistavalle yleisölle ajateltavaa. Esitykseni käsitteli kaikkea esineiden Internetiä ja sitä, miten sitä voisi hyödyntää miljardin dollarin globaalit mahdollisuudet se esitti. Olin hetken hermostunut, mutta yleisö antoi minulle niin paljon vauhtia vuorovaikutuksessa matkan varrella, että hetken kuluttua tuntui kuin olisin puhunut kavereiden kanssa. Kaiken kaikkiaan olin tyytyväinen itseeni, sillä paikalla olleet ihmiset ja Amityn viranomaiset (jotka saivat tämän tapahtumaan ja antoivat minulle kipeästi kaivatun tilaisuuden puhua) kuten suloinen Dolly Ma’am, pitivät siitä myös!

Esitykseni jälkeen järjestimme kierroksen ja osallistuimme verkostoitumisistuntoihin ja keskusteluihin, jotka olivat erittäin hedelmällisiä kaikille läsnäolijoille.

Lopuksi sanoisin, että Amity Workshop bloggaamisesta ja henkilökohtaisesta brändäyksestä oli suuri saavutus. Lavan jakaminen upeiden kanssa Jitendra Vaswani ja dynaaminen Shivam Ahuja oli minulle saavutus sinänsä. Jos missasit tapahtuman, älä huoli, lisää on tulossa! Videot päivitetään pian, kun editointi on käynnissä.

Muista jakaa tämä mahtava haastattelu sosiaalisessa mediassa. Liity BloggersIdeas-palveluun Facebook, Google+ & Viserrys . Tilaa myös meidän Youtube kanava.