Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

WhatsApp Web saa selainlaajennuksen turvallisuuden parantamiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: WhatsApp Web saa selainlaajennuksen turvallisuuden parantamiseksi

WhatsApp on the Web on kätevä tapa käyttää viestipalvelua työpöydällä ilman sovelluksen asentamista. Verkossa on kuitenkin aina vaara, että huonot toimijat yrittävät huijata käyttäjiä. Tätä silmällä pitäen WhatsApp tarjoaa nyt selainlaajennuksen, joka varmistaa, ovatko käyttäjät autenttisella verkkoversiolla vai ovatko he peukaloidulla sivulla, joka voi varastaa tietoja ja asentaa haittaohjelmia muiden pahojen tekojen ohella.

Kuinka käyttää sitä

Selainlaajennukseen perustuvan turvajärjestelmän käyttö on helppoa. Mene vain Chrome-verkkokauppaan ja hae , paina sinistä painiketta ja olet valmis. Toistaiseksi Code Verify toimii vain Chromessa, Edgessä ja Mozilla Firefoxissa, mutta myös Safarille räätälöity versio on kehitysvaiheessa.

Kun selainlaajennus on asennettu ja kiinnitetty työkalupalkkiin, se alkaa tehdä koodin vahvistusta automaattisesti aina, kun käyttäjät vierailevat WhatsApp-verkkosivulla. Käyttäjien tiedottamiseksi toiminnan tilasta on otettu käyttöön värikoodin ilmaisinjärjestelmä. Vihreä kuvake tarkoittaa, että kaikki on hyvin eikä turvallisuusriskejä ole.

Jos Code Verify -kuvakkeessa näkyy oranssi ympyrä kysymysmerkillä, se on merkki verkkopyynnön aikakatkaisusta. Oranssi hälytys tarkoittaa, että verkkoyhteys saattaa olla vakaa tai jokin häiritsee vahvistusprosessia. Korjaa ongelma lataamalla sivu uudelleen, muuttamalla Wi-Fi-verkkoa tai keskeyttämällä muut selainlaajennukset.

Punainen ilmaisin huutomerkillä on merkki siitä, että lähdekoodia ei voitu vahvistaa, ja se on mahdollinen turvallisuusriski. Tällaisessa tilanteessa poista muut laajennukset käytöstä ja lataa WhatsApp-verkkosivu uudelleen nähdäksesi, häviääkö varoitusmerkki.

Meta vakuuttaa, että Code Verify -laajennus ei häiritse yksityisyyttä. Se ei kirjaa toimintatietoja, kerää metatietoja tai käytä mitään käyttäjätietoja yksinään. Vielä tärkeämpää on, että laajennus ei anna kenenkään kurkistaa viestejä, koska ne ovat päästä päähän -salattuja, aivan kuten ne ovat mobiilisovelluksessa.

Kuinka se toimii

Yhteistyössä Cloudflaren kanssa luotu Code Verify perustuu aliresurssien eheydeksi kutsuttuun suojausominaisuuteen, joka tarkistaa koko verkkosivun resurssit. Selaimen ytimessä on hajautusjärjestelmä, joka muodostaa myös Applen iCloud-kuvaskannausjärjestelmän selkärangan CSAM-tunnistusta varten.

🔥 Empfohlen:  Laskutusosoitteen muuttaminen dynaamisesti Magento 2:ssa

“Aina kun WhatsApp Webin koodi päivitetään, myös kryptografinen hajautuslähde ja laajennus päivittyvät automaattisesti”, Meta sanoo tiedotteessaan. Ajatuksena on automatisoida hajautusprosessi ja ottaa se käyttöön satojen miljoonien WhatsApp-käyttäjien mittakaavassa. Tarkemmat tekniset tiedot Code Verify -laajennuksesta löytyvät täältä.