Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Windows 11 Phone Link on Puhelin-sovelluksen täydellinen uudelleensuunnittelu

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Windows 11 Phone Link on Puhelin-sovelluksen täydellinen uudelleensuunnittelu

Microsoft on ilmoittanut vaihtavansa Your Phone -sovelluksensa nimellä Phone Link yhdessä uusimman Windows 11 -päivityksen kanssa.

Uuden nimen mukana tulee Phone Link -sovelluksen uudelleensuunnittelu, jossa on uudet säätimet, värit, kuvakkeet ja kuvat Windows 11 -päivityksen mukana.

Windows

Microsoft on myös ottanut käyttöön uuden asennustavan, jonka avulla käyttäjät voivat skannata QR-koodin puhelimistaan ​​muodostaakseen parin ominaisuuden. Android-kumppanisovellus on myös nimetty uudelleen Link to Windowsiksi, jonka voi edelleen ladata Google Play Kaupasta. Sekä Windows 11- että Android-sovelluksissa on sama kuvake tunnistamisen helpottamiseksi.

Microsoft on nyt ilmoittanut suunnitelmistaan ​​tehdä yhteistyötä Honor-brändin kanssa Phone Linkin tuomiseksi laitteisiin Kiinassa. Jotkut mallit sisältävät Honor Magic V-, Honor Magic 4 -sarjan ja Honor Magic 3 -sarjan laitteet. Microsoft lupaa yhteensopivuuden useiden Android-laitteiden kanssa tulevaisuudessa.

Ensimmäistä kertaa yli kolme vuotta sitten esitellyllä puhelimellasi on ollut mahdollisuus käyttää puhelimen toimintoja suoraan tietokoneeltasi. Aluksi se rajoittui vain valokuviin ja teksteihin, mutta myöhemmin tuli ilmoituksia, puheluita ja muita sovellusintegraatioita.

Kumppanuus alkoi Microsoftin omalla Surface Duo -puhelimella, mutta viime aikoina se on laajentunut suosituimpaan Android-yhtiöön Samsungiin. Samsung ilmoitti kumppanuudestaan ​​tuodakseen ominaisuuden Galaxy S22 -sarjaan helmikuussa. Osana tätä yhteistyötä Samsung-mallit, mukaan lukien Galaxy Z Fold, Galaxy Z Flip, Galaxy S -sarja ja Galaxy Note -sarja, ovat myös yhteensopivia puhelimesi kanssa, joka tunnetaan nyt nimellä Phone Link.

Phone Linkin uudelleenbrändi on vain yksi korostettu ominaisuus, jonka Microsoft on vahvistanut ennen 5. huhtikuuta järjestettävää tapahtumaansa, jonka odotetaan esittelevän lisää uusia Windows 11 -kehityksiä tuotemerkin ohjelmistojen lisäksi. Tapahtuman odotetaan keskittyvän tuottavuuteen, ja sanotaan, että Microsoft keskustelee todennäköisesti Microsoft Edge -selaimen, Microsoft Teamsin ja muiden Microsoft 365 -sovellusten päivityksistä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka sammuttaa Vanish Mode Instagramissa vuonna 2023