Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 parasta Linktree-vaihtoehtoa link-in-bio-pelisi tehostamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 parasta Linktree-vaihtoehtoa link-in-bio-pelisi tehostamiseen

Älä erehdy, Linktree on yksi johtavista luontityökaluista. Jotkin maailman suurimmista vaikuttajista ja tuotemerkeistä, kuten Selena Gomez, The Guardian ja Gary Vee, luottavat siihen, ja se on yksi tehokkaimmista biolinkkityökaluista. Entä jos etsit lisää toimintoja? Entä jos haluat jakaa monia muun tyyppistä sisältöä pelkkien linkkien sijaan? Siinä tapauksessa saattaa olla järkevämpää tarkastella muita link-in-bio-työkaluja, jotka tarjoavat lisäominaisuuksia suunnilleen samaan hintaan.

Tässä on 11 suosituinta Linktree-vaihtoehtoa, jotta saat parhaan hyödyn yhdestä linkistäsi ja avaat muita hienoja ominaisuuksia. Tarvitsetpa sitä asiakkaiden sosiaalisen median hallintaan tai olet sisällöntuottaja, joka etsii vain edullista tapaa optimoida sosiaalisia linkkejä, yksi näistä biolinkkityökaluista valitsee ruutusi ja budjettisi.


Parhaat Linktree-vaihtoehdot link-in-bio-pelisi tehostamiseen:


Parhaat vaihtoehdot Linktreelle

Beacons on vaihtoehto Linktreelle link-in-bio tarpeisiisi. Äskettäin vuonna 2021 saamastaan ​​rahoituksesta lähtien yritys on kasvanut nopeasti, ja alustaa ovat käyttäneet monet tunnetut vaikuttajat ja brändit. Keskeisen keskuksen luominen kaikille linkeillesi on helppoa Beaconsin avulla, olivatpa ne sitten verkkosivustollasi, sosiaalisessa mediassa tai verkkokaupassasi. Työkalun avulla voit muokata kirjasimia, malleja ja linkkejä toimintakehotusten avulla, mikä tekee elämäkerrastasi tehokkaan markkinointityökalun. Lisäksi sillä on kyky seurata linkkien napsautuksia ja nähdä, mitkä niistä toimivat hyvin. Tämä auttaa sinua räätälöimään sisältöstrategiaasi ja varmistamaan, että annat parhaansa eteenpäin. Kaiken kaikkiaan Beacons on loistava työkalu kaikenkokoisille sisällöntuottajille ja yrityksille, jotka haluavat hallita linkkejä paremmin.

Beaconsin visio on vahvistaa sisällöntuottajia. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä, onko sinulla yritystä tai olet vaikuttaja, joka on vasta aloittamassa tai ollut alalla vuosia, Beacons on täällä auttamaan sinua menestymään. Alusta voi auttaa sinua kaikessa linkkien rakentamisesta sähköiseen kaupankäyntiin ja verkkosivustojen rakentamiseen. Sen maksujärjestelmällä, jonka avulla voit määrittää omat hinnat, saat helposti palkan työstäsi ja palveluistasi. Kaiken kaikkiaan Beacons voi olla työkalu, joka auttaa sinua kasvattamaan online-näkyvyyttäsi ja saavuttamaan liiketoimintatavoitteesi.

Hinnoittelu: Beacons tarjoaa freemium-paketin. Entrepreneur-suunnitelma maksaa 10 dollaria kuukaudessa.


2. Syötelinkki

Syötelinkki

Feedlink on EmbedSocialin vastaus yksi linkki biossa -ongelmaan, jonka Instagram-käyttäjät kohtaavat. Vuonna 2007 perustettu yritys on auttanut yli 100 000 käyttäjää sosiaalisen median markkinoinnissaan. Feedlinkin avulla voit luoda mukautetun URL-osoitteen TikTok-, Facebook-, Twitter- tai Instagram-biografiaasi ja ohjata seuraajasi blogikirjoitukseen tai tuotesivuille. Se on myös täysin muokattavissa, joten sinun ei tarvitse huolehtia tuotemerkin johdonmukaisuudesta.

Vaikka se tarjoaa paljon räätälöintiä, yksi alue, josta puuttuu hieman, on analytiikka. Se tarjoaa tällä hetkellä vain perusanalytiikkaa (syötelinkkisivusi tuottamien napsautusten ja näyttökertojen kokonaismäärä). Se ei myöskään tarjoa niin paljon joustavuutta hinnoittelun suhteen kuin useimmat muut Linktree-vaihtoehdot luettelossamme. Vain 9 dollarilla kuukaudessa se on kuitenkin yksi kustannustehokkaimmista ratkaisuista.

Hinnoittelu: Se tarjoaa ilmaisen suunnitelman ja liiketoimintasuunnitelman. Liiketoimintasuunnitelma maksaa vain 9 dollaria kuukaudessa, kun laskutetaan kuukausittain, mutta jos päätät laskuttaa vuosittain, voit säästää 20 %.


3. Pirtelö

Pirtelö

Milkshake-sovellus on yksi Instagram-markkinoinnin parhaista työkaluista, ja Creative Impact Groupin, Freelancing Femalesin ja The Webby Awardsin kaltaiset henkilöt ovat saaneet sen esille. Se on pohjimmiltaan verkkosivustojen rakentaja ja linkki-in-bio -työkalu yhdessä. Sen avulla voit suunnitella perusverkkosivuston, jossa voit jakaa kohdeyleisöllesi lisätietoja brändistäsi. Se ei ole pelkästään intuitiivinen vedä ja pudota -ominaisuuksien ansiosta, vaan se tarjoaa myös analytiikkaa ja oivalluksia, joiden avulla voit tunnistaa, minkä tyyppinen sisältö tuottaa parhaat tulokset. Kaiken kaikkiaan se on loistava vaihtoehto Linktreelle, jos hallitset sosiaalisen median tilejäsi enimmäkseen puhelimen kautta.

Hinnoittelu: Se on saatavilla ilmaiseksi Google Playsta ja Apple App Storesta.


4. Napauta Bio

Napauta Bio

Fenderin ja Bingin ja muiden artistien, kuten Rhett Millerin, luotettu ja rakastama Tap Bio on loistava työkalu ja Linktree-vaihtoehto sisällöntuottajille, vaikuttajille ja yrityksille, jotka haluavat olla yhteydessä seuraajiinsa Instagramin kautta.

Pääkonttori sijaitsee Venetsiassa, Kaliforniassa, ja yksi sen suurimmista vetoomuksista on, että sillä on ilmainen peruspaketti, jonka avulla voit yhdistää yhden Instagram-tilin ja sisältää yhden profiilikortin ja yhden lisäkortin. Jos kuitenkin haluat käyttää tilastoja, sinun on kirjauduttava joko sen hopea- tai kultasuunnitelmaan. Raskaille käyttäjille ja sosiaalisen median markkinoijille Gold-paketti on parempi vaihtoehto, koska voit yhdistää jopa kolme Instagram-tiliä ja saat rajattomasti lisäkortteja. Lisäksi sinulla on mahdollisuus poistaa Friends of Tap Bio -kortti.

Hinnoittelu: Ilmaisen suunnitelmansa lisäksi se tarjoaa myös kaksi maksettua suunnitelmaa: hopea (5 dollaria kuukaudessa tai 36 dollaria vuodessa) ja kulta (12 dollaria kuukaudessa tai 96 dollaria vuodessa).


5. Leirintäalue.bio

Leirintäalue.bio

Milwaukessa sijaitseva Campsite.bio on yksi intuitiivisimmista link-in-bio-työkaluista. Toisin kuin Tap Bion kaltainen työkalu, sitä voidaan käyttää myös millä tahansa sosiaalisella alustalla, jossa haluat jakaa linkkejäsi, ei vain Instagramissa. Sinun tarvitsee periaatteessa vain vetää ja pudottaa kohteita luodaksesi biolinkin. Lisäksi, jos sinun on mukautettava sitä myöhemmin, se on yhtä yksinkertaista. Itse asiassa heidän verkkosivustonsa mukaan voit määrittää profiilisi alle kahdessa minuutissa.

Vaikka sen ilmainen suunnitelma ei tarjoa paljon mukautusvaihtoehtoja, se sisältää edistyneen teeman mukautuksen. Jotta voit korostaa linkkejä, lisätä mukautetun taustakuvan, ajoittaa linkkejä tai piilottaa leirintäalueen brändäyksen, sinun on valittava jokin sen maksullisista suunnitelmista.

Toinen ominaisuus, joka ansaitsee maininnan, on sen analytiikka. Kun kirjaudut Pro+ -sopimukseen, voit saada rajoittamattoman pääsyn linkkien napsautuksiin ja näyttökertoihin. Voit myös tarkastella napsautussuhdetta ja saada yksityiskohtaisia ​​tietoja sijainnista, viittauksesta, laitteesta ja tapahtumista (kuten osallistumislähetyksistä ja videoiden katselukerroista).

Hinnoittelu: Ilmaisen suunnitelmansa lisäksi se tarjoaa myös kaksi tilaussuunnitelmaa: Pro (7 dollaria kuukaudessa) ja Pro+ (24 dollaria kuukaudessa).


6. Linkin.bio, tekijä Later

Linkin.bio, kirjoittanut Later

Linkin.bio on Laterin luoma, yksi johtavista sosiaalisen median hallintaalustoista. Tiedät siis, että voit odottaa loistavaa toimivuutta. Sen avulla voit luoda täysin muokattavissa olevan link-in-bio-verkkosivun, jonka avulla voit luoda lisää liikennettä TikTokista ja Instagramista. Itse asiassa voit lisätä jopa viisi linkkiä Instagram-julkaisua kohden.

Kaiken kaikkiaan se on yksi parhaista valinnoista, jos käytät Instagramia tuotteiden myymiseen. Se esitteli äskettäin uuden ominaisuuden, Linkin.bio Blocks, jonka avulla voit korostaa parasta sisältöäsi ja tarjouksiasi. Sen avulla voit esimerkiksi lisätä painikkeita Linkin.bio-sivusi yläosaan. Tämän jälkeen voit mitata sijoitetun pääoman tuottoprosentin Instagramista Myöhemmin sisäisen analytiikan ansiosta.

Lisäksi Shopify-integraation ansiosta se on loistava valinta, jos sinulla on jo Shopify-kauppa. Näin voit integroida myymäläsi suoraan Linked.bio-sivullesi tehdäksesi myyntikokemuksesta saumattoman.

Hinnoittelu: Hinnoittelu alkaa 15 dollarista kuukaudessa, kun se laskutetaan vuosittain.


7. Lnk.Bio

Lnk.Bio

Ei pidä sekoittaa Laterin Linkin.bio-työkaluun, Lnk.Bio on hieman perusluonteisempi ja sopii paremmin brändeille, jotka haluavat vain ohjata liikennettä myynnin synnyttämisen sijaan. Siitä huolimatta sillä on edelleen melko vaikuttava käyttäjäluettelo, joka sisältää nimiä, kuten Golden Globe Awards, Guggenheim-museo ja Lonely Planet. Lyhyesti sanottuna voit käyttää sitä saadaksesi kaiken irti linkistäsi TikTokissa, YouTubessa ja Instagramissa lisäämällä useita linkkejä.

Koska se on verkkopohjainen, sinun ei tarvitse asentaa mitään tai ladata sovelluksia, kuten Milkshaken tapauksessa. Se tarjoaa myös yhden ohjauspaneelin, joten se on hyvä valinta sosiaalisen median markkinointitoimistoille.

Jos vihaat kuukausitilauksia, Lnk.Bio voi ratkaista sen. Sen erilainen lähestymistapa hinnoitteluun on yksi sen tärkeimmistä eduista. Ilmaisen suunnitelmansa lisäksi se tarjoaa myös kolme maksullista vaihtoehtoa. Voit maksaa pienen maksun, joka on vain 0,99 dollaria kuukaudessa, tai lopettaa sen maksamalla kertamaksun, joka on joko 9,99 dollaria tai 24,99 dollaria. Kalliimman paketin avulla voit myös avata myymäläsi, mikä tekee siitä ihanteellisen, jos haluat tutustua sähköisen kaupankäynnin maailmaan.


8. Bio.fm

Bio.fm

Linktreeen verrattuna Bio.fm antaa käyttäjilleen enemmän hallintaa. Voit jakaa muutakin kuin linkkejä esimerkiksi upottamalla YouTube-videoita, lisäämällä äänestyskyselyitä tai keräämällä sähköpostiosoitteita, mikä tekee siitä loistavan työkalun, jos haluat jakaa muutakin kuin linkkejä. Lisäksi voit periaatteessa laittaa biografian automaattiohjaukseen, sillä uusin viestisi näytetään automaattisesti. Olitpa vaikuttaja tai brändi, se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat sinua optimoimaan markkinointikampanjoitasi ja ohjaamaan liikennettä Instagramista muille kanaville.

Se ei vain tarjoa enemmän toimintoja, vaan se on myös erittäin helppokäyttöinen. Valitset vain, mitä haluat jakaa, järjestät uudelleen ja mukautat lohkojasi hiiren napsautuksella ja jaat linkin suosikkialustoillasi. Paras osa – se on ilmaista!

Hinnoittelu: Vapaa


Ota yhteyttä InBioon

ContactInBion avulla voit luoda yhden linkin, joka sisältää muita tietoja ja elementtejä, kuten yhteydenottolomakkeen, videon ja kuvia. Se tarjoaa myös useita muita ominaisuuksia, joiden avulla voit myydä tuotteitasi verkossa ja olla yhteydessä seuraajiisi.

Lähes 200 000 käyttäjää luottaa siihen, ja se on tehokas vaihtoehto Linktreelle. Lisäksi se tarjoaa muutamia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka eivät sisälly Linktreen ominaisuuksien luetteloon, kuten Google Analytics ja mahdollisuus lisätä videoita, kuvia, kuvakaruselli ja maksulinkkejä.

Se ei vain tarjoa vaikuttavia toimintoja, mutta verrattuna vastaaviin työkaluihin sen hinnoittelu on myös yksi halvimmista. Se tarjoaa runsaan ilmaisen paketin, ja alle 20 dollarilla kuukaudessa voit rekisteröityä sen huippuluokan toimistosuunnitelmaan.

Hinnoittelu: Ilmaisen tilauksensa lisäksi se tarjoaa kaksi tilaussopimusta: Business (tällä hetkellä erikoishintaan 4,55 dollaria kuukaudessa) ja Agency (tällä hetkellä erikoishintaan 18,20 dollaria kuukaudessa).


ShortStack

Tuhansien Fortune 500 -brändien, pienyritysten ja markkinointitoimistojen luottama ShortStack on yksi suosituimmista aloitussivujen rakennusohjelmistoratkaisuista ja loistava työkalu, jos sinun on säännöllisesti luotava räätälöityjä markkinointikampanjoita. Se on paljon enemmän kuin pelkkä linkki-in-bio-työkalu. Sen lisäksi, että käytät sitä aloitussivujen ja minisivustojen luomiseen, voit myös jakaa kuponkikoodeja, kerätä käyttäjien luomaa sisältöä (UGC) ja luoda verkkokilpailuja, kuten hashtag-lahjoja. Joten jos olet joskus ajatellut käyttää kilpailuja Instagramissa sitoutumisen lisäämiseen, muista tarkistaa se.

Esimerkiksi eräs markkinointiyritys käytti ShortStackia ohjaamaan Instagram-seuraajansa ShortStackilla luotuun mobiiliystävälliseen kampanjaan. Täällä he voivat jakaa erityyppistä sisältöä ainutlaatuisilla seurantalinkeillä. Ohjelmiston aikaperusteisen näkyvyysasetuksen ansiosta he pystyivät konfiguroimaan tämän kampanjan niin, että sisältö paljastettiin juuri silloin, kun he suunnittelivat markkinoivansa tiettyä sisältöä Instagram-tilillään. Tulos – he onnistuivat lisäämään sitoutumistaan ​​Instagramiin yli 150%.

Hinnoittelu: Hinta alkaa 99 dollarista kuukaudessa.


Linkki profiilissa

Verkkosivustollaan Link in Profile kuvailee itseään “Instagramin puuttuvaksi linkiksi”. Vaikka se ei toimi muiden sosiaalisen median verkostojen kanssa, se on loistava ratkaisu, jos tiedät, että haluat keskittyä vain Instagramiin.

Se on erittäin helppo ja nopea asentaa. Sinun tarvitsee vain antaa Link in Profile -sovellukselle valtuutus käyttää Instagram-tiliäsi ja lisätä oma aloitussivusi profiiliisi. Voit joko lisätä linkit työkalun kojelaudan kautta tai liittää URL-osoitteen Instagram-viestisi otsikkoon.

Hinnoittelu: Mitä tulee hinnoitteluun, Link in Profile haluaa myös pitää sen yksinkertaisena. Sillä on vain yksi suunnitelma hintaan 9,99 dollaria kuukaudessa.


Asioiden päättäminen

Linktree on loistava työkalu yrittäjille, bloggaajille tai muun tyyppisille sisällöntuottajille, jotka haluavat ohjata Instagram-liikennettä muille kanaville. On kuitenkin olemassa useita muita työkaluja, jotka tekevät juuri tämän ja enemmän.

Esimerkiksi useat luettelossamme mainitut vaihtoehdot tarjoavat myös erinomaiset verkkokauppaominaisuudet. Joten jos sinulla on verkkokauppa, on järkevämpää sijoittaa työkaluun, kuten Later’s Linkin.bio, esimerkiksi.

Ehkä haluat keskittyä sähköpostilistojen kasvattamiseen? Kokeile sitten Bio.fm:ää.

Ymmärrät idean.

Aivan kuten haluat tarjota seuraajillesi lisätietoja, varmista, että teet itse tutkimusta ja katso, mitä vastaavia työkaluja on saatavilla, jotka voivat tarjota sinulle lisää mukautusvaihtoehtoja ja muita hämmästyttäviä ominaisuuksia. Linkkiäsi tai aloitussivuasi ei tarvitse rajoittaa.

🔥 Empfohlen:  5 esimerkkiä videon aloitussivusta ja mitä voit oppia niistä