Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

iPhone Mini on kuollut – eläköön iPhone 14 Plus

Seuraava artikkeli auttaa sinua: iPhone Mini on kuollut – eläköön iPhone 14 Plus

IPhone 14 -sarja on täällä ja yhdellä suurella muutoksella. Aivan kuten huhut ehdottivat ennen Applen Far Out -tapahtumaa, tänä vuonna ei ole Mini-mallia. iPhone 12 Minin ja iPhone 13 Minin lanseerauksen jälkeen Apple on luopunut pienestä koosta mennäkseen Plus-reitille.

IPhone 14 Plus on malliston uusi tulokas. Tietämättömille Applen uusimmat iPhone-mallit ovat iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max. Vaikka Plus on kooltaan samanlainen kuin iPhone 14 Pro Max, se lainaa kaiken muun vaniljaisesta iPhone 14:stä.

Omena

iPhone 14 Plus -puhelimessa on 6,7 tuuman OLED XDR -näyttö, jonka kirkkaus on 1 200 nitiä. Siinä on sama A15 Bionic -piirisarja, joka nähtiin iPhone 13 -sarjassa, ja se on nyt saatavilla iPhone 14:ssä. Se on varustettu samoilla kameroilla kuin 14, etkä tee suunnittelumuutoksia edelliseen sukupolveen verrattuna. Tämä tarkoittaa, että näet edelleen loven iPhone 14 Plus:ssa, joka eroaa iPhone 14 Pro -sarjan uudesta aukosta.

Suurempi näyttö mahdollistaa suuremman sisällön näyttämisen näytöllä, ja se peittää keraamisen suojan. Apple väittää, että iPhone 14 Plus kestää pidempään kuin mikään iPhone koskaan yhdellä latauksella. Saat silti 12 megapikselin pääkameran, jossa on suurempi kenno, suuremmat pikselit 1,9 mikronissa ja f/1,5-aukko. Se sisältää myös anturin siirtoon perustuvan OIS:n, ja nopeampi aukko mahdollistaa paremman liikkeen jäädytyksen. Apple sanoo, että kamerajärjestelmässä on 49 % parannus heikossa valaistuksessa, samalla kun yötilan valotus on kaksi kertaa nopeampi.

iPhone 14 ja iPhone 14 Plus | Iso ja isompi | Omena

Edessä on uusi 12 megapikselin selfie-ampuja, jossa on nopeampi f/1.9-aukko ja 38 % parannus hämärässä. Siinä on hybridijärjestelmä, joka tarkentaa nopeammin, ja ryhmäkuvia voidaan tarkentaa kauempaakin. Suuremmat anturit ja aukko yhdistettynä A15 Applen piin ja syvän fuusion kanssa tuovat useita kehyksiä yhdeksi kuvaksi keski- tai heikossa valaistuksessa. Se soveltaa syväfuusiota prosessin alussa pakkaamattomiin kuviin, mikä mahdollistaa enemmän ja kirkkaampia värejä.

🔥 Empfohlen:  Näin iPhone 14 soittaa nuo hengenpelastavat SOS-satelliittipuhelut
Omena

Yhdessäkään yhdysvaltalaisessa mallissa ei ole SIM-lokeroa. Apple sanoo, että eSIM-tuki on kasvanut pilviin Yhdysvalloissa, ja se on ainoa tapa aktivoida SIM-korttisi jatkossa. Apple tuo myös satelliittiyhteyden iPhone 14 -sarjaan.

IPhone 14 Plus, samoin kuin iPhone 14, toimitetaan törmäystunnistuksella, joka on sama kuin Apple Watch. Tämä tarkoittaa, että se koostuu suuren dynaamisen alueen gyroskoopista ja kaksiytimistä kiihtyvyysanturista, joka voi havaita jopa 256 g ja ottaa yhteyttä hätätilanteeseen automaattisesti.