Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Huawein Nova 10 -älypuhelimissa on älyttömän suuri selfie-kamera

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Huawein Nova 10 -älypuhelimissa on älyttömän suuri selfie-kamera

Vain pari kuukautta Kiinan debyyttinsä jälkeen Huawei tuo Nova 10:n ja sen Pro-version Euroopan markkinoille. Molemmilla puhelimilla on paljon yhteistä, ja tässä on kolme yllätyksiä, sekä hyviä että huonoja.

Ensinnäkin kumpikaan näistä puhelimista ei tarjoa 5G-tukea. Siinä ei myöskään ole kuulokeliitäntää tai microSD-korttipaikkaa. Positiivista on, että Huawei on asentanut molempiin laitteisiin massiivisen 60 megapikselin selfie-kameran, joka pystyy tallentamaan 4K-videoita.

Huawei Nova 10 Pro Huawei

Sisäosaan saapuva Qualcommin Snapdragon 778G pyörittää esitystä. Erityisesti tämän sirun “plus”-versio tukee 5G:tä ja toimii puhelimissa, kuten Nothing Phone 1. Edessä on 6,67 tuuman FHD+-näyttö 120 Hz:n virkistystaajuudella ja 300 Hz:n kosketusnäytteenottotaajuudella.

Näyttävä ulkonäkö, nopea lataus

Suunnittelusta alkaen se on anteeksiantamattoman räikeä, kiitos takana olevan kamerasaarekkeen ympärillä olevan kultaisen blingin. Nova 10 Pron nurkassa on pillerimainen aukko, jossa on myös 8 megapikselin muotokuvakamera selfien ottamista varten bokeh-efektillä.

Huawei Nova 10 Pro hopeanvärinen. Huawei

Huawei on tehnyt tämän suunnittelun aiemmin, ja Bloombergin Mark Gurman väittää, että samanlainen lähestymistapa nähdään myös iPhone 14 Prossa. Vanilla Nova 10:ssä on keskellä kohdistettu pyöreä leikkaus yläreunassa.

Kameralaitteistoa ohjaa molemmissa puhelimissa 50 megapikselin snapper, joka tukee erillistä yötilaa, hidastettua kaappausta ja hymykuvia muiden tavallisten temppujen joukossa. Siinä on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ja toinen 2 megapikselin sensori syvyystietojen keräämiseen.

Huawei Nova 10 Huawei

Muita tärkeitä eroja näiden kahden puhelimen välillä ovat akku ja latausnopeudet. Huawei Nova 10:ssä on 4 000 mAh:n akku, joka tukee 66 W:n huippulatausta. Pro-mallissa saat suuremman 4 500 mAh yksikön, joka pystyy lataamaan 100 W. Kumpikaan puhelin ei näytä tukevan langatonta latausta.

Nämä kaksi puhelinta lanseerattiin Kiinassa, ja niissä on käytössä Harmony OS, josta puuttuu pääsy Googlen ydinpalveluihin, kuten Play Kauppa, Gmail ja Google Maps. On epäselvää, toimivatko ulkomailla myydyt yksiköt täysimittaista Androidia, jonka päällä on mukautettu skin, ja kuinka paljon ne maksavat.

🔥 Empfohlen:  Lopullinen tuotepakkauksen opas

Ja tabletti tietysti!

Puhelinten lisäksi Huawei on julkaissut myös 11 tuuman version MatePad Pro -tabletista. Tässä on 11,2 tuuman FHD+ (2560 × 1600 pikseliä) OLED-näyttö 120 Hz:n virkistystaajuudella. Stylus-tuki on osa pakettia, ja mukana on myös erikseen myytävä näppäimistötarvike, joka muistuttaa paljon Samsungin ja Applen tarjoamia vaihtoehtoja.

Huawei

Pöydällä on myös suurempi 12,6 tuuman versio. Huawein lehdistötiedotteessa ei mainita mitään sisällä olevasta sirusta, mutta yhtiön Kiinan markkinoiden virallisella verkkosivustolla mainitaan kaksi versiota, joissa on Qualcommin Snapdragon 888 ja Snapdragon 870.

Etukamera on 16 megapikselin yksikkö, kun taas pyöreässä takakamerasaarekkeessa on 13 megapikselin ensisijainen snapper ja 8 megapikselin anturi ultralaajakuvaa varten. 8 300 mAh:n akku pitää valot päällä ja tukee huippunopeaa 66 W:n langallista latausnopeutta talon sisäisellä supernopealla laturilla.

Huawei

Jälleen, 5G-yhteyttä ei tueta. Niille, jotka ovat kiinnostuneita tabletista, se on saatavilla sinisen, kermanvalkoisen, helmenvalkoisen ja mustan sävyinä. Huawei paljastaa tabletin hinnat ja julkaisutiedot myöhemmin.