Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

10 vinkkiä sähköpostilistan kasvattamiseen 10 kertaa suuremmaksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 10 vinkkiä sähköpostilistan kasvattamiseen 10 kertaa suuremmaksi

Ihmisten saaminen vapaaehtoisesti mukaan sähköpostilistallesi on hankalaa. Kun aloitimme sisältömarkkinoinnin noin puoli vuotta sitten, meillä tuskin oli aavistustakaan siitä, miten se tehdään.

Kuten useimmat muut markkinoijat, tärkein tapamme houkutella ihmisiä tilaamaan on käyttää puristaa sivuja poistumisponnahdusikkunoiden muodossa sekä jakaa blogitarjouksia.

A/B testasimme paljon – erilaisten ilmaislahjojen antamisesta, erityyppisten viestien kirjoittamisesta ja jopa puristussivun asettelusta.

Vaikka emme varsinaisesti keränneet kymmeniä tuhansia tilaajia kuukaudessa, onnistuimme moninkertaistamaan osallistumisemme kymmenen kertaa aloitettaessa saamamme summan. Muuntoprosentti lähes nelinkertaistui 1,48 %:n keskiarvosta 5,71 %:iin!

Joten näin aloitimme sähköpostimarkkinointikampanjamme ja myös muutamia vinkkejä, kuinka onnistumme saavuttamaan nämä luvut:

1. Anna ainutlaatuinen blogitarjous

Ilmaisten ladattavien tuotteiden lahjoittaminen sähköpostiosoitetta vastaan ​​on leivän ja voin osallistumistekniikka. Mutta se ei ole niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaa. Parantaaksesi tarjouksesi tehokkuutta, sen on liityttävä lukijan tämänhetkiseen kiinnostukseen.

Kun aloitimme, meillä oli vain pari niitä, joten luovutimme sama e-kirja jokaiselle blogikirjoitukselle. Kuten voit kuvitella, muuntokurssi on järjetön. Muutamme tuskin edes 3 % tilaajiltamme tulevasta liikenteestämme!

Silloin päätimme vaihtaa . Sen ei tarvitse olla joka kerta 30-sivuinen e-kirja, kunhan se on artikkeliin liittyvää ja tuoda lisäarvoa vierailijalle.

Tulokset ovat yksinkertaisesti hämmästyttäviä – osa ainutlaatuisista blogitarjouksistamme onnistui jopa saavuttamaan 50 % muuntoprosentti!

2. Freebies toimii paremmin kuin kieltäytymisviesti

Suuntaus markkinoijien keskuudessa on hyödyntää ovela ja nokkela kieltäytymisviesti (tunnetaan myös nimellä negatiivinen toimintakehotus) poistumisponnahdusikkunoissa – joko hyväksyt ehdotuksen tai hylkäät syyllisyyden. Se vaikuttaa rohkealta tekniikalta ja koska jopa huippukoirat käyttävät sitä, sen on oltava tehokas!

Kokeilimme sitä ja vertasimme sen tavalliseen e-kirjojen latausvaihtoehtoamme nähdäksemme, kuinka se pärjää. Opt-out-viesti muuntaa 2,34 %:n nopeudella, mutta se ei ole yhtä hyvä kuin E-kirjan ponnahdusikkuna, jonka muuntoprosentti on 3,9 %.

Joten päätimme, että vaikka ovelat kieltäytymisviestit toimivat, ilmaisten ladattavien tuotteiden lahjoittaminen toimii edelleen paremmin.

3. Käytä Testimonialia

Yksi onnistuneen puristussivun tärkeimmistä osista on sen esitys. Voit saada parhaan e-kirjan tarjouksena, mutta kukaan ei hyväksy sitä, jos et esitä sitä hyvin.

Sanomattakin on selvää, että otsikko ja viesti ovat tärkeitä. Mutta yksi tehokkaimmista tavoista esittää tarjous on tukemalla sitä käyttäjän todistuksilla.

🔥 Empfohlen:  11 vinkkiä haastatteluun

Tyytyväisten käyttäjien todistukset voivat havainnollistaa, mitä hyötyä he saavat tarjouksesta. Se toimii myös todisteena siitä, että ihmiset todella löytävät tarjouksesta arvoa.

Voit helposti hankkia todistuksia antamalla kollegoidesi testata tarjousta ja kertovat rehellisen mielipiteensä siitä, kuinka he pitivät sitä hyödyllisenä. Voit myös saada palautetta lukijoilta kommenttiosiossa tai sosiaalisessa mediassa korvataksesi alkuperäisen yleisemmän kopion.

4. Ole hyötysuuntautunut

On helppo pudota ansaan innostua tarjouksestasi, jota et vain voi olla tekemättä kerskua siitä, kuinka hyvin tehty ja monimutkainen tarjous on.

Vaikka ominaisuudet saattavat kuulostaa vaikuttavalta ja osoittavat tuotteen luomiseen käytettyä työtä, ei ole yhtä suhteellista tulevaisuudennäkymiin verrattuna hyötyihin, joita he voivat saada sen käytöstä.

Jotta se voidaan viedä vielä uudelle tasolle, on tärkeää käsitellä hyödyt ratkaisemaan tiettyjä ongelmia lukijoilla on. Voit jopa asettaa sen sisältöösi – opettaa lukijoillesi jotain hyödyllistä ja antaa heille työkalut sen saavuttamiseen.

5. Ole toimintakykyinen

Vaikka etuihin keskittyminen on tärkeää, toinen näkökohta, jota ei pidä unohtaa, on tehdä niistä toimintakelpoisia. Se tarkoittaa sitä tarjouksesi tulee sisältää vaiheet, joita lukijat voivat toimia hyödyn saavuttamiseksi.

Toimivassa tarjouksessa tulee sisältää kolme pääominaisuutta:

  1. Selkeät ohjeet – On tärkeää ymmärtää käyttäjien ymmärryksen taso ja antaa selkeät ohjeet pitäen ne lyhyinä.
  2. Käytännöllinen – Toimivan tarjouksen ydinominaisuus on varmistaa, että käyttäjät pystyvät toteuttamaan ne. On merkityksetöntä mainostaa etua, jonka saavuttamiseksi käyttäjän on uhrattava käsi ja jalka.

    Käytännön tarjouksessa tulee ottaa huomioon kohdeyleisön rajoitteet, kuten budjetti, työkalut ja työvoima. Vältä tarjoamasta suuryritysratkaisuja, jos kohdistat tavoitteesi pienyritysten omistajille.

  3. Odotetut tulokset – Anna käyttäjille realistinen tavoite, joka saavutetaan tietyn ajan kuluessa. Näin he voivat mitata, noudattavatko he vaiheita onnistuneesti.

6. Esitä useita puristussivuja

Toinen hyödyllinen temppu osallistumisasteen nostamiseen on näyttää enemmän kuin vain yhden puristussivun. Aluksi näytimme vain yhden puristussivun kunkin artikkelin lopussa.

Ylimääräisen puristussivun sisällyttäminen artikkelin keskelle osoittaa lisäävän osallistumisastetta. Tämä on melko suosittu taktiikka, jota käyttävät laajasti vaikuttajat, kuten Neil Patel ja CoSchedule.

7. E-kirja toimii keskimääräistä tarjousta paremmin

Vaikka mainitsin, että tarjouksen ei tarvitse olla valtava e-kirja, jossa on joka kerta kymmeniä sivuja, huomasimme, että E-kirjat toimivat paljon paremmin kuin keskimääräinen tarjonta. Tietenkin, kuten kohdassa 1 sanotaan, sinun on käytettävä artikkeliin liittyviä, jossa se näytetään.

🔥 Empfohlen:  7 vuonna 2023 julkaistua ohjelmointikieltä, joista et ole koskaan kuullut

Sen sijaan, että kirjoittaisit e-kirjoja tarjoukseksi artikkelista, voit tehdä sen myös toisinpäin. Aloita kirjoittamalla perusteellinen e-kirja, jaa sitten kohdat useisiin osiin ja suunnittele artikkelisi näiden osien perusteella. Näin e-kirjaa voidaan käyttää useita kertoja tarjouksena useissa artikkeleissa.

8. Vähennä pääsyn estettä

Sähköpostiosoitteen luopuminen vaatii jo paljon harkintaa. Vähintään, mitä voit tehdä, on vähentää esteitä, jotka saattavat vaikeuttaa vierailijoiden osallistumista. Esimerkkejä asioista, jotka saattavat saada vierailijasi kompastelemaan matkallaan osallistumaan:

a. Pitää täyttää liikaa tietoja

Tarvitsetko käyttäjän etunimen, sukunimen, kotiosoitteen ja ensimmäisen lemmikin nimen? Kaikkien näiden lisätietojen täyttäminen voi olla melko hankalaa, ja jotkut käyttäjät eivät vain voi olla vaivautuneita.

Ollakseni rehellinen, osa tiedoista saattaa olla hyödyllistä. Esimerkiksi nimien saaminen auttaa muokkaamaan tilaajillesi lähettämiäsi sähköposteja. Mutta ei tarvitse olla ahne. Ensisijaisena tavoitteenasi tulisi olla kaupan sinetöinti mahdollisimman nopeasti, ja siinä tapauksessa pelkän sähköpostin turvaaminen riittää. Loput tiedot saat aina myöhemmin.

b. Liian monta uudelleenohjausta

Rekisteröitymisen ei pitäisi rangaista kävijöitä lähettämällä heidät useiden eri sivujen kautta vain rekisteröinnin viimeistelemiseksi. Jotkut markkinoijat tekevät näin lisätäkseen muiden tuotteidensa näkyvyyttä tai jopa saadakseen myyntiä heti.

Tämä taas on vain ahneutta. Inbound-markkinoinnissa suhteiden rakentaminen tulee asettaa etusijalle myynnin työntämisen sijaan. Tee heidän aloittamisesta helppoa ja lähesty heitä hitaasti myöhemmin.

c. Usein vahvistusvaatimus

Sähköpostivahvistus ja Captcha voivat olla hyödyllisiä estämään roskapostia ja luomaan laadukkaita liidejä. Mutta niiden liiallinen käyttö ärsyttää kävijöitäsi.

Vaikka et ehkä halua hylätä niitä kaikkia, se auttaa, jos valitset vain yhden toteutettavaksi. Sen sijaan, että tekisit Captchasta pakollisen jokaisessa yrityksessä, aseta ne näkymään vain kerran hetkessä. Tämä auttaa sekä suojaamaan luetteloasi että vähentämään osallistujien ärsytystä.

9. Yksinkertainen vs. monimutkainen suunnittelu

On monia mielipiteitä siitä, kuinka sinun pitäisi suunnitella osallistumissivusi. Jotkut ajattelevat, että on parasta luoda yksinkertainen ja yksinkertainen muotoilukun taas muut ehdottavat Hyödynnä katseenvangitsija värejä ja kirkkaampaa muotoilua.

Joten jälleen kerran kokeilimme molempia ja testasimme ne.

🔥 Empfohlen:  27 parhaiten palkattua työtä 18-vuotiaille (Ultimate 2023 Guide)

Ja voittaja on.. *rummunpyöritys*

MOMPLEKSI SUUNNITTELU!

Vaikka erot eivät todellakaan ole suuria (noin 20 % parannus)se riittää ratkaisemaan riidan.

10. Vältä antamasta uudelleen pakattuja tietoja tarjouksena

Helppo tapa luoda a asiaankuuluvaa Blogin tarjous jokaisesta artikkelista on vain tekemällä yhteenveto tärkeimmistä kohdista ja käärimällä ne esitettäväksi tietyssä muodossa. Esimerkiksi:

  • Teksti – Yhteenveto artikkelin ja artikkelin tärkeimmistä kohdista ja tarpeettomien elementtien jättäminen pois.
  • Infografiikka – Esitä avainkohdat visuaalisesti.
  • Tarkistuslistat – Esitä tärkeimmät kohdat valintaruuduilla, jotka on valittava käyttäjien käydessä läpi.

Vaikka se voi joskus auttaa pakkaamalla sisällön uudelleen sulavampaan muotoon, yleensä tämän tyyppiset blogitarjoukset maksavat huonosti. Tämä saattaa johtua siitä, että lukijat eivät saa lisäarvoa, koska ne ovat pohjimmiltaan samoja asioita, jotka vain esitetään eri tavalla. Tietysti tietyissä sisällöissä mukavuus on jotain, mitä ihmiset tarvitsevat, se ei ole hyvä yleiskäytäntö.

Sen sijaan parhaiten toimivat tarjoukset, jotka täydentävät artikkelia. Esimerkki on yksi Google Knowledge Graphia käsittelevästä artikkelistamme. Artikkelissa puhutaan Knowledge Graphin eduista, ja tarjous opettaa, kuinka voit saada sen. Tämä erityinen tarjous tällä hetkellä urheilu mahtava 19,03 % muuntoprosentti!

Mikä on toiminut sinulle?

Kaiken kaikkiaan näin onnistuimme kasvattamaan sähköpostilistaa. Se, mikä toimii meillä, ei välttämättä toimi sinulle, mutta avain sen tekemiseen on, että testausta ei koskaan lopeteta. Toivon todellakin, että näistä vinkeistä on apua omien testien suunnittelussa tai lähtökohtana.

Emme koskaan lakanneet testaamasta uusia asioita parantaaksemme nykyistä käytäntöämme. Joten jos sinulla on omia vinkkejäsi ja havaintojasi listan kasvattamiseen, jaa ne!

Liittyvät linkit:

Vivian on digitaalisen markkinoinnin maailmaan eksynyt antropologi. Hän on kiinnostunut oppimaan markkinoinnin tieteestä ja luovuudesta, jota yritykset käyttävät muuttaakseen itsensä violetiksi lehmiksi.

Table of Contents