Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tärkeä take-away IRCE Chicago 2014 -tapahtumasta – mobiilikaupalla on väliä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tärkeä take-away IRCE Chicago 2014 -tapahtumasta – mobiilikaupalla on väliä

IRCE (Internet Retailer Conference and Exhibition) 10. vuositapahtuma, joka järjestetään Chicagossa, on lajissaan suurin. IRCE 2014 isännöi satoja esittäjiä, jotka esittelivät verkkokaupan, verkkokaupan ja kauppiasratkaisujen kaikkia näkökohtia. Kokouksessa oli useita säikeitä ja teemoja, erityisesti muutosten pyörteitä mobiilikauppa on tuonut peliin.

Paras esimerkki tästä löytyy tapahtuman avausesityksestä, jonka piti pääpuhuja John Donahoe, eBayn toimitusjohtaja, verkkokaupan tulevaisuudesta. Donahoe on keksitty “Kaupan vallankumous” osoittaa vahvasti mobiililaitteiden ja moninäytön ostosten integroinnin. Donahoe jatkoi usean näytön käyttöä mobiiliaikakaudella, mikä osoitti, että kuluttajat käyttävät kaikkia yhdistettyjä laitteitaan selaamaan, tutkimaan ja ostamaan tuotteitaan.

Richard Cohene vangitsi todella tapahtuman hengen ja sen valtavat mahdollisuudet mobiilikauppa tänään hänen esityksensä nimeltään Mobiili 360 astetta: Mobiili on kaiken keskipisteessä. Cohene johtaa markkinointia klo Telineen ulkopuolella, flash-sale sähköinen jälleenmyyjä, joka tarjoaa huomattavia alennuksia yhdeksälle miljoonalle jäsenelleen. Yritys aloitti m-kauppasivustolla ja löysi sitten valtavan mahdollisuuden kehittää tableteille optimoitu sivusto. Telineen ulkopuolella havaitsi, että asiakkaat, jotka käyttävät tablettia ostoksiin, kuluttavat keskimäärin 170 dollaria, kun taas pöytätietokoneiden asiakkaat kuluttavat keskimäärin 100 dollaria. On selvää, että yrityksen datavetoinen lähestymistapa mobiilikauppaan toimii, ja IRCE:n yleisö oli tarkkaavainen.

Verkkokaupan maisema muuttuu joka vuosi nopeammin. Näiden ydinalueiden uusien trendien ja innovaatioiden kärjessä pysyminen on elintärkeää. Kuten Jeff Bezos, perustaja ja toimitusjohtaja Amazonsanoi kerran: “Meidän täytyy aina nojata tulevaisuuteen; kun maailma muuttuu ympärilläsi ja kun se muuttuu sinua vastaan ​​- mikä ennen oli myötätuuli on nyt vastatuuli – sinun on nojauduttava siihen”.

Nojaaminen “mobiilikaupan” tuuleen on varmasti pari kurssille. Kun tapahtuman ylimääräinen pääpuhuja, Wikipedian perustaja ja toimitusjohtaja Jimmy Wales nousi lavalle, hänkin korosti mobiiliviestinnän merkitystä. Esityksessä Wales esitteli 40 dollarin Android-älypuhelinta esimerkkinä markkinoiden saavutettavuudesta mobiilitilaan. Esimerkki näyttää uuden aloitustason mobiililiitettävyyteen ensisijaisesti vajaapankkituilla ja kehittyvillä markkinoilla, joille tällaiset laitteet ovat saatavilla paremmin kuin perinteiset PC:t.

🔥 Empfohlen:  Täydellinen opas lahjakortteihin Shift4Shop Storessasi

Olipa kohteena kehittyville tai vakiintuneille markkinoille, IRCE osoitti, että kaikki kuluttajat ovat siirtymässä älypuhelimiin ja tabletteihin tehdessään ostoksia verkossa. Liike kohti responsiiviset sivustot on nyt tärkeämpää kuin koskaan ennen.