Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Fullerton Intian nettovoitto kasvoi 51 % ensimmäisellä neljänneksellä 2013–2014

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Fullerton Intian nettovoitto kasvoi 51 % ensimmäisellä neljänneksellä 2013–2014

Fullerton India Credit Company Limited kirjasi voittoa verojen jälkeen Rs. Tilikauden 2013-2014 ensimmäisellä neljänneksellä 43 kruunua, kasvua 51 % edellisen tilikauden ensimmäiseen neljännekseen verrattuna. Yhtiö kasvatti asiakasvarallisuuttaan 22 % ja maksut kasvoivat 27 % edellisen vuoden vastaavaan neljännekseen verrattuna.

Kommentoi tuloksia Shantanu Mitra, toimitusjohtaja & MD, sanoi: “Olemme tyytyväisiä tapaamme, jolla olemme edistyneet muutaman viime vuosineljänneksen aikana haastavasta talousympäristöstä huolimatta. Vuoden ensimmäinen neljännes jatkaa vahvan vetovoiman ja vakaan kasvun trendiä.

Kasvuamme hillitsevät edelleen vahvat vakuutussitoumukset, tarkka analytiikka, konservatiivinen rahoitus ja vahvat operatiivisten riskien hallintaprosessit. Nämä ovat pitäneet meidät hyvässä asemassa ja auttaneet meitä saavuttamaan vahvoja tuloksia. Meillä on edelleen hyvä rahoitus ja portfoliomme laatu on edelleen vahva.

Kustannustehokkuuden parantaminen on myös antanut meille mahdollisuuden investoida uudelleen franchising-sopimukseen – jatkamme läsnäolomme laajentamista ja investoimme etupään asiakaslähtöiseen infrastruktuuriin. Lisäsimme kuluvalla vuosineljänneksellä 21 maaseutukonttoria, ja nyt palvelemme yli 400 kaupunkia ja yli 15 000 kylää 20 osavaltiossa.

Jatkamme kasvua varovaisesti ja vastuullisesti, ja jatkamme innovatiivisuutta toimittaessamme ratkaisuja asiakkaillemme.

Fullerton Intian lähes miljoonan asiakaskunnan muodostavat pienet ja keskisuuret yritykset (pk-yritykset) ja pienet kuljettajat ja toimihenkilöt suurkaupungeissa sekä mikroyrityksiä maaseudulla. Sen tuotteita ovat nyt asuntolainat, pk- ja yrityslainat, hyötyajoneuvo- ja kaksipyörälainat, henkilökohtaiset lainat, maaseudun toimeentulolainat, maaseutulainat ja asuntorahoitus. Gramshakti-brändin alla toimiva Fullerton Intian maaseutuliiketoiminta lisäsi läsnäoloaan maaseudun markkinoilla 144 toimipisteeseen, jotka kattavat yli 200 kaupunkia ja yli 15 000 kylää. Yhtiö markkinoi asiakkailleen myös johtavien Vakuutusyhtiöiden vakuutustuotteita.

Laajentuvan verkostonsa ja laajemman tuotevalikoimansa ansiosta se odottaa lähitulevaisuudessa suurempaa varallisuuden kasvua. Fullerton India on riittävästi pääomitettu ja vakavaraisuus on 23,38 % verrattuna kasvavaan kirjanpitoon, joka on Rs.5141 Crore 30. kesäkuuta’13 – 22 % kasvua edellisen tilikauden ensimmäiseen neljännekseen verrattuna.

🔥 Empfohlen:  FarmTogether Review 2023: Sijoita niin vähän kuin 15 000 dollaria

Fullerton Intian CSR-ohjelma, joka keskittyy maaseudun toimeentulon edistämiseen, on vaikuttanut valtavasti sen palvelemiin maaseudun valuma-alueisiin. Pelkästään viime vuonna yhtiö toteutti yli 700 ohjelmaa, joista hyötyi yli 31 000 maaseututaloutta. Kesäkuussa 13 yritys sai Award for Best CSR Practice & Best Community Program Award -palkinnon Responsible Business Summit -tapahtumassa ja Corporate Excellence -palkinnon parhaasta yhteisön kehittämisohjelmasta ainutlaatuisista maaseudun toimeentulon edistämishankkeistaan.

Fullerton India Credit Company Limited on Singaporen Fullerton Financial Holdingsin kokonaan omistama tytäryhtiö, joka on Singaporelaisen Temasek Holdingsin tytäryhtiö.