Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sara Ali Khanin tukema tuotemerkkiluettelo

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sara Ali Khanin tukema tuotemerkkiluettelo

Sara Ali Khan, kuninkaallisen Pataudin perheen esikoinen lapsenlapsi, on tunnettu Bollywood-näyttelijä. Hänet tunnetaan paremmin Bollywoodin käsityöläisten Saif Ali Khanin ja Amrita Singhin vanhimpana lapsena.

Sara aloitti näyttöuransa 4-vuotiaana kaupallisella mainoksella. Myöhemmin hän meni opiskelemaan Columbian yliopistoon. Hänen kehonsa muuttuminen munasarjojen monirakkulaisesta oireyhtymästä täysin glamiksi naiseksi herätti paljon huomiota ja sai paljon kiitosta ja kritiikkiä. Aluksi Sara Ali Khanilla oli vaikea perhe-elämä, sillä hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan vasta 9. Ajan myötä hän kuitenkin sanoo, että kaikki on ratkaistu hyvin.

Hänen urastaan ​​puhuessaan hänen ensimmäinen elokuvansa “Kedarnath” sai paljon kritiikkiä. Sitä vastustavien poliittisten ja uskonnollisten järjestöjen takia. Hän sai kuitenkin Filmfare-palkinnon parhaasta naisdebyyttistään ja IIFA-palkinnon vastaavan vuoden tähtidebyytistä.

Hänen elokuvansa Simmba oli yksi tuottoisimmista hindi-elokuvista vuonna 2018. Hän kuitenkin kohtasi myös epäonnistumisia. Hänen isänsä samannimisen elokuvan “Love Aaj Kal” henkinen seuraaja oli suuri lipputulon pommi. Hänen uransa ja suorituksensa yleiskuva on kuitenkin kiiltävä ja kirkas.

Hyvin nuorena Sara Ali Khanilla on erittäin arvostettu tukiprofiili. Hän on melko kalliiden tuotemerkkien kasvot, kuten alla on lueteltu: –

Fanta
Puma
Maybelline
JBL
Vivo
Veet
Garnier
Purple
Mamaearth
HealthifyMe
Souled Store

Fanta

Fanta oli sitrusmainen juoma, jonka Coca cola valmisti vuonna 1955. Se syntyi Napolissa, Italiassa. Nyt sillä on yli 100 makua ympäri maailmaa. Kuitenkin se otettiin käyttöön Intiassa tunnetuimman appelsiinimaun kautta. Sara Ali Khan on Fantan nykyinen brändilähettiläs.

Sara Ali Khan itse kommentoi olevansa yhtä kirpeä, hedelmäinen ja kupliva kuin Fanta. Shrenik Dasani, Coca cola Intian Sparkling-kategorian johtaja, uskoo, että Saran eloisa ja hauska persoona tekee Fantan hetket mahtavammiksi ja hedelmäisemmiksi kuin ennen.

Puma

Se on saksalainen vuonna 1948 perustettu yritys. Se valmistaa urheilu- ja vapaa-ajan jalkineita, asusteita ja vaatteita. Se astui Intiaan vuonna 2006. Vuonna 2019 Sarasta tehtiin brändin kasvot.

Puma Intian toimitusjohtajan Abhishek Gangulyn mukaan Sara Ali Khan symboloi Puman henkiä. Eli hän on hauska, kova ja rohkea. Hän on nuorten johtava ikoni.

Hänen kanssaan Puman osana hän oli varma siitä, että yritys saavuttaisi uusia korkeuksia. Sara Ali Khan totesi, että Puma rohkaisee naisia ​​seisomaan tasa-arvoisesti kaikilla elämänaloilla. Oli se sitten urheilua tai jotain muuta. Hän resonoi tämän kanssa. Siksi häntä imarreltiin kuuluessaan Puman perheeseen.

🔥 Empfohlen:  Jasprit Bumrahin tukema tuotemerkkiluettelo

Maybelline

Maybelline esiteltiin Intiassa vuonna 1998. Vuonna 2020 Sara Ali Khan esiteltiin brändin kasvoina. Hänet nähtiin lumoavassa nousemassa kissan silmänrajauskynällä, persikkaisella huulivärillä ja hyvin muotoillulla lookilla.

Maybelline on vuonna 1914 käyttöön otettu tuotemerkki, joka on ensimmäinen modernin kosmetiikan valmistaja. He ovat melko edistyneitä ja ainutlaatuisia lähestymistapassaan brändin kasvojen valitsemiseen. He mainostavat uusia tulokkaita ja tuoreita kasvoja. Sara Ali Khania voidaan kutsua Bollywoodin loistavimmaksi tulokkaaksi kaikilta osin. Siksi hän oli täydellinen kymmenen vastaan ​​​​kymmenen tälle suositukselle.

JBL

JBL tulee sanoista James B. Lansing sounds. Sen perusti amerikkalainen ääniinsinööri James Bullough Lansing. Se tuotiin ihmisille vuonna 1955, mutta se otettiin käyttöön Intiassa vuonna 2014.

Maaliskuussa 2020 Sara Ali Khan nousi “Live it Real, Live it Raw” -kampanjan brändilähettiläänä. Osoittaakseen innostuksensa tästä kampanjasta Sara toteaa, että hän haluaa pysyä aidosti sellaisena kuin hän on. Se tekee hänestä alkuperäisen ja parhaan. Orgaanisuus on parasta, mitä JBL voi tarjota nuorille. Siksi hän on innoissaan työskennellessään heille.

Vikram Kher, Harman Intian lifestyle-äänen varapuheenjohtaja, sanoo, että kaikki mitä JBL tekee, pitää maan nuoret mielessä. Sara on ehdottomasti se mitä JBL:llä on tarjottavanaan. Nuoruuden ja levottomuuden henki. Hän on johtohahmo, joka inspiroi nuoria varmasti tekemään oikeutta brändille.



Vivo

Vivo on Kiinalle kuuluva viestintäteknologiayritys. Se aloitettiin vuonna 2009. Vuonna 2012 se otettiin käyttöön Intiassa. Sara Ali Khan julkistettiin Vivon kasvoksi tammikuussa 2020.

Vivo Intian brändistrategian johtaja Nipun Marya toteaa, että Sara on S-sarjan kasvot, jotka johtavat markkinoita poikkeuksellisen hyvällä kamerallaan ja Sara Ali Khanin kanssa eloon tulleella trendinsäätäjällä. Vivo Sara Ali Khan -mainos, joka mainostaa Vivo Y-sarjaa, on tehnyt hänestä yrityksen Chief Style -ikonin.

Veet

Veet on Kanadassa vuonna 1919 esitelty karvanpoistotuotemerkki, joka tuotiin Intiaan vuonna 2004. Sen emoyhtiö on Reckitt Benckiser. Sara Ali Khan nousi Veet Indian kasvoksi vuonna 2020.

🔥 Empfohlen:  Luettelo Aamir Khanin tukemista merkeistä

Brändin mielestä Saran spontaani, energinen persoonallisuus on paras heidän #pullitoff -kampanjaansa. Sara itse oli erittäin innoissaan tämän hyväksynnän tekemisestä. Hän kertoo käyttäneensä Veetiä jo pitkään, ja siksi hän on erittäin innoissaan saadessaan työskennellä brändin kasvona. Sara Ali Khan Veet -mainosta markkinoitiin hashtagilla Pull it Off.



Garnier

Garnier on vuonna 1904 Pariisissa perustettu ihonhoitobrändi. Vuonna 1992 LO’realin emoyhtiö toi Garnierin Intiaan shampoosarjan muodossa. Sara Ali Khan nousi heidän brändinsä lähettiläänä vuonna 2019. Hän esiintyi Garnier Skin Naturalsin Sheet masks -mainoksessa. Se oli ensimmäinen kerta, kun Garnier esitteli arkkinaamarit Intiassa.

Garnier Intian pääjohtaja Pankaj Sharma ilmaisi ilonsa sanoessaan, että Garnier skin naturals halusi astua arkkinaamioinnin globaaliin trendiin. Naamion ihonhoidon laatu on spontaani, luonnollinen ja moderni, kuten Sara Ali Khan. Sara kommentoi olevansa innoissaan mainostaessaan suosikki ihonhoitotuotettaan, arkkinaamioita. Koska niiden levittäminen vie vähemmän aikaa ja niiden vaikutus on pitkäkestoinen ja loistava.

Purple

Purplle on Intiassa vuonna 2011 perustettu online-kauneuskauppa. Se allekirjoitti Sara Ali Khanin #Gopurplle-kampanjaansa. Tämän kampanjan tavoitteena on kauneuden kuningaskunta ja se, kuinka kauneuden tulisi olla kaikkien oikeus. Sen myynti oli käynnissä vuoden 2021 alusta, alle 400 INR, valtava kokoelma tuotteita.

Yhtiön mukaan hän on moderni, ilmeikäs, new age -nainen ja ennen kaikkea itsevarma omalla ihollaan. Siksi hän sopi täydellisesti Purpllelle. Sara sanoo, että kaunis on jokaisen naisen oikeus. Siksi hän on iloinen auttaakseen heitä olemaan kauniita. Sara Ali Khan on myös Purpllen ensimmäinen suurlähettiläs.

Mamaearth

Vuonna 2021 itse Sara Ali Khan oli Mamaearthin ensimmäinen julkkislähettiläs. Yritys otti häneen yhteyttä mainostaakseen hiustenhoitovalikoimaansa. Mamaearthin toinen perustaja Ghazal Alagh sanoo, että se on Millenniaalien luoma yritys millenniaaleille, jolla on ainutlaatuinen tavoite suojella luontoa. Siksi, Sara Ali Khan, nuorten kasvot ovat parhaat, jotka voivat resonoida brändin äänellä ja hyvyydellä.

HealthifyMe

HealthifyMe on Sachin Shenoyn, Tushar Vashishin ja Mathew Cherianin perustama Bengaluru-pohjainen terveys- ja kuntosovellus, jonka avulla käyttäjät voivat saavuttaa kunto- ja painonpudotustavoitteensa helposti.

Sara Ali Khan on äskettäin tehnyt yhteistyötä HealthifyMen “Sab karenge try” -kampanjan kanssa, joka on brändin ensimmäinen kaupallinen kampanja sanomalla “Itna saarasta minusta tuli tämä Sara”. Tämän mainoskampanjan avulla HealthifyMe on valinnut PCOD-taistelijan Sara Ali Khanin, joka on rehellinen painonpudotusmatkallaan. HealthifyMe-mainos kuuluu Sara Ali Khanin uusimpiin mainoksiin.

🔥 Empfohlen:  8 parasta asiakaspalveluohjelmistovaihtoehtoa yrityksellesi

Souled Store

The Souled Store on yksi intialaisen yleisön suosituimmista vapaa-ajan vaatekaupoista. Perustanut Vedang Patel, Aditya Sharma, Rohin Samtaney ja Harsh Lal Vuonna 2013 The Souled Store oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka toi lisensoituja tavaroita, ja sitä ylistetään tällä hetkellä Intian suurimmaksi fanituotteita sisältäväksi myymäläksi, jolla on lisenssejä useilla brändeillä, kuten Disney, Warner Bros, WWE, IPL teams, EPL. Teams ja Viacom18.

D2C-vaatealan startup on tehnyt yhteistyötä Sara Ali Khanin kanssa 7. maaliskuuta 2022, johon näyttelijä on viimeisimpien tietojen mukaan antanut julkistamattoman summan.

Nämä ovat eniten keskusteltuja merkkejä. Hän on kuitenkin tehnyt enemmän suosituksia, mutta niistä ei tiedetä paljon.



UKK

Kuka on Sara Ali Khan?

Sara Ali Khan on intialainen näyttelijä, joka on kuuluisa Saif Ali Khanin ja Amrita Singhin tyttärenä. Hänellä on myös nimensä Forbes Intian vuoden 2019 Celebrity 100 -listalla.

Sara Ali Khanin mainoslistalla on yrityksiä, kuten:

  • Purple
  • HealthifyMe
  • MamaEarth
  • Maybelline
  • Fanta
  • Puma
  • JBL

Mikä on Sara Ali Khanin nettovarallisuus?

Sara Ali Khanin nettovarallisuus on noin 4 miljoonaa dollaria vuonna 2021.

Ketkä ovat Sara Ali Khanin vanhemmat?

Saif Ali Khan ja Amrita Singh ovat Saif Ali Khanin vanhempia.

Mikä on Sara Ali Khanin ensimmäinen elokuva?

Sara Ali Khan teki Bollywood-debyyttinsä Kedarnathin kanssa.

Mikä on Sara Ali Khan -laukkubrändi?

Sara Ali Khan on kerran nähty eräässä tilaisuudessa pukeutuneena valkoiseen leikkipukuun ja korallikäsilaukkuun, jonka merkki oli Saint Laurent.