Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Ensimmäiset muut kuin Samsung Tizen OS -televisiot ovat täällä, mutta eivät Yhdysvalloissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ensimmäiset muut kuin Samsung Tizen OS -televisiot ovat täällä, mutta eivät Yhdysvalloissa

Samsung ilmoitti tänään, että se aikoo lisensoida Tizen OS -käyttöjärjestelmän – joka itse syntyi Linux Foundationista vuonna 2012 – useille television valmistajille tästä vuodesta alkaen. Se tuskin on tietenkään poikkeama. Roku ja Amazon Fire TV lisensoivat käyttöjärjestelmänsä eri valmistajille (ja Amazon alkoi juuri valmistaa omia merkkitelevisioita Omni-sarjassa), ja LG:n webOS on myös päässyt peliin. Löydät myös Google TV:n useista sarjoista.

Älä kuitenkaan etsi Tizen-käyttöjärjestelmää tutuilta televisioilta Yhdysvalloissa lähiaikoina. Ensimmäiset Tizenin merkit ovat Akai, Bauhn ja Linsar – kaikki löytyvät Australiasta – ja ne ovat nyt saatavilla. Muita televisioita, kuten RCA, Vispera ja Axen, saapuvat Italiaan, Uuteen-Seelantiin, Espanjaan, Turkkiin ja Isoon-Britanniaan myöhemmin tänä vuonna.

Samsung ilmoitti ensimmäisen kerran, että Tizen OS lisensoidaan vuoden 2021 Samsung Developer Conferencessa.

Riley Young / digitaaliset trendit

Uusissa sarjoissa voidaan hyödyntää Samsung TV Plus -versiota, joka on Samsungin versio ilmaisesta ja mainoksilla tutusta suoratoistotelevisiosta (a la Tubi tai Freevee Yhdysvalloissa), sekä Universal Guide ja Bixby, joka on Samsungin ääni. avustaja.

“Vuosi 2022 on ollut Tizen OS:lle ikimuistoinen vuosi, kun juhlimme sen 10-vuotisjuhlaa ja ensimmäisiä Tizen-käyttöisiä älytelevisioita, jotka ovat saatavilla muilta tuotemerkeiltä”, Samsung Electronicsin visuaalisen näytön johtaja Yongjae Kim sanoi lehdistötiedotteessa. . “Näistä uusista Tizen-käyttöisistä älytelevisioista alkaen jatkamme lisenssiohjelman laajentamista ja esittelemme Tizen OS:n ja sen ekosysteemin useammille tuotteille ja brändeille ympäri maailmaa.”

Tizen OS on esiintynyt myös muissa Samsungin tuotteissa – nimittäin Android-vaihtoehtona puhelimissa ja kelloissa. Mutta se ei koskaan noussut todellisuuteen, vaan on sen sijaan toiminut Samsungin älytelevision käyttöjärjestelmänä.

Vielä ei ole tietoa siitä, osuuko se koskaan muihin valmistajiin Yhdysvalloissa, mutta tämä kenttä on jo melko täynnä Rokun, Amazon Fire TV:n ja Google TV:n ohjelmistoja käyttävien sarjojen joukossa.

🔥 Empfohlen:  Mitä sinun tulee tietää ennen kuin avaat oman vähittäiskaupan?