Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Windows Copilot tuo Bing Chatin jokaiseen Windows 11 -tietokoneeseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Windows Copilot tuo Bing Chatin jokaiseen Windows 11 -tietokoneeseen

Microsoft Build 2023:ssa julkistettu Windowsilla on nyt oma tekoäly “copilot”, joka voidaan kiinnittää suoraan sivupaneeliin, joka voi pysyä jatkuvana käytettäessä muita sovelluksia ja käyttöjärjestelmän ominaisuuksia.

Microsoft on panostanut voimakkaasti tekoälyyn viime kuukausina, ja oli vain ajan kysymys, milloin se tuli Windowsiin. Sen aika on nyt – ja se on tulossa suurella tavalla.

Tämä “copilot” lähestymistapa on sama, joka sisältyy tiettyihin Microsoft-sovelluksiin, kuten Edge, Word ja muu Office 365 -paketti. Windowsissa kopilotti voi esimerkiksi tarjota henkilökohtaisia ​​vastauksia, auttaa sinua toimimaan Windowsissa ja mikä tärkeintä, vuorovaikutuksessa avoimien sovellusten kanssa kontekstuaalisesti.

Tässä käytetty tekoäly on tietysti Microsoftin oma Bing Chat, joka perustuu OpenAI GPT-4 isokielimalliin. Lisäksi Copilotilla on pääsy myös erilaisiin Bing Chatiin saatavilla oleviin laajennuksiin, joita Microsoftin mukaan voidaan käyttää tuottavuuden parantamiseen, ideoiden toteuttamiseen, yhteistyöhön ja “monimutkaisten projektien loppuunsaattamiseen”.

Microsoft kutsuu Windowsia myös “ensimmäiseksi PC-alustaksi, joka julkisti keskitetyn tekoälyavun asiakkaille” ja vertaa sitä vaihtoehtoihin, kuten macOS ja ChromeOS. Juuri nyt sinun on asennettava Edge-selaimen uusin versio päästäksesi Bing Chatiin, joten teoriassa Windows Copilot integroi generatiivisen tekoälyn tehokkaasti jokaiseen Windows 11 -tietokoneeseen.

Microsoft sanoo, että Windows Copilotista tulee joskus kesäkuussa Windows 11:n esikatselu.

Microsoft luo myös pysyvän paikan tekoälypohjaisille sovelluksille Microsoft Storeen nimeltä “AI Hub”. Pian Microsoft Storeen saapuva sovellus on keskitetty palvelu, jossa korostetaan sovelluksia ja kokemuksia tekoälymaailmasta. Sekä Microsoftin että kolmannen osapuolen kehittäjät ovat rakentaneet. On jopa tulossa tekoälyn luomia arvostelutiivistelmiä, jotka sisältävät sovelluksen arvostelut ja kootaan ne yhdeksi yhteenvedoksi.

🔥 Empfohlen:  Chrome tuo vihdoinkin käyttöön uuden suojausominaisuuden incognito-selaukseen Androidissa