Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Facebook Startup -rahoitus | Facebook Accelerator -ohjelman rahoittamat startupit

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Facebook Startup -rahoitus | Facebook Accelerator -ohjelman rahoittamat startupit

A Aloittaa on tulosta innovatiivisesta ideasta, joka on muotoiltu ja jolla on kyky muuttaa maailmaa. Startup-termi on ollut parrasvaloissa viime vuosikymmenen aikana, koska niiden nopea kasvu on havaittu ympäri maailmaa. Globaali startup-ekosysteemi on ylittänyt 3 biljoonaa dollaria joka on suurempi kuin Yhdistyneen kuningaskunnan BKT. Intiassa hallitus on tunnustanut 41 061 Startupia joulukuussa 2020. Tällainen valtava kasvu on nostanut Intian kolmen parhaan joukkoon Startup Ecosystem -taulukossa Yhdysvaltojen ja Kiinan johdolla.

Startupin syntyä varten pelkät ideat ja bisnestieto eivät tee hyvää. He tarvitsevat rahoitusta. Tämä on paikka, jossa pääomasijoittajat, pääomasijoittajat ja muut ponnahtavat esiin. Facebook on yksi tällainen sijoittaja, joka valitsee innovatiivisia Startuppeja heidän kauttaan Facebook Accelerator -ohjelmaja tarjota heille taloudellista tukea ja ohjausta. He ovat tähän mennessä tehneet 38 sijoitusta ja 90 yritysostoa erilaisiin startup-yrityksiin ja yrityksiin.

Tässä artikkelissa näemme 10 tällaista Facebookin rahoitusta saaneita Startuppeja, joista joillakin on suuri potentiaali päästä Unicorn Clubiin.

Luettelo Facebookin rahoittamista startupeista

  1. Factory_OS
  2. Gojek
  3. Tekniset asiat
  4. Nilus
  5. Com Olho
  6. ArtyPöllö
  7. Meesho
  8. Epäakatemia
  9. FEMCA rahoituspalvelut
  10. Hei sydän
  11. Apua Äiti
  12. EchoAR
  13. Ilmeisesti AI
  14. Utiva
  15. JobSenz

Johtopäätös
UKK

Luettelo Facebookin rahoittamista startupeista

Factory_OS

Factory_OSasuntorakentamisen ja moduulitaloyhtiön, on kerännyt 77,7 miljoonaa dollaria 6 sijoittajia mukaan lukien Facebook ja Google. Factory_OS käyttää elinkelpoista ja uraauurtavaa tekniikkaa optimoitujen valmistusjärjestelmien kanssa monikerroksisten rakennusten rakentamiseen tehokkailla kustannuksilla ja vaivalla. Pysyäkseen asuntojen kasvavan kysynnän tahdissa Factory_OS keskittyy edullisempien asuntojen rakentamiseen ja samalla teknologian kehittämiseen optimaalisille ratkaisuille. Ulkopuolisen rakentamisen lisäksi Factory_OS on tehnyt yhteistyötä Autodeskin kanssa “Digitizing Volumetric Design” -hankkeessa tehokkaan toimituksen, valmistuksen ja rakentamisen varmistamiseksi.

Gojek

Gojek on online-monipalveluntarjoaja, joka käsittelee digitaalisia maksuja, ruoan toimittamista, työmatkoja, ostoksia ja monia muita. Ne tarjoavat lähes kaksi tusinaa palvelua ja palvelevat yli 170 miljoonaa asiakasta Kaakkois-Aasiassa. Gojek tarjoaa kaikki palvelunsa yhdestä sovelluksesta, ja siksi siitä tuli a Super sovellus. He osoittivat suurta kasvupotentiaalia Indonesiassa, jonne se perustettiin alun perin vuonna 2010. Tämän seurauksena Gojek onnistui hankkimaan valtavan summan 5,3 miljardia dollaria suurilta sijoittajilta, kuten Facebook, PayPal, Visa ja 31 muuta 12 rahoituskierroksella. He ovat tehneet toimialallaan tähän mennessä 13 yritysostoa ja investointia.



Tekniset asiat

Tekniset asiatinnovatiivinen ja voittoa tavoittelematon IT- ja palveluyritys, on kerännyt 1,7 miljoonaa dollaria siemenkierroksensa, ja sitä rahoittaa neljä sijoittajaa, mukaan lukien käyttöpääoma ja Facebook. Tech Mattersin tavoitteena on kehittää tekoäly- ja datapohjaisia ​​pilvipohjaisia ​​tuotteita startup-yrityksille ja innovatiivisille organisaatioille sekä koneoppimismalleja, jotka ennustavat tuloksia sisäisten ja ulkoisten tietojoukkojen avulla. Se suunnittelee myös interaktiivisia mukautettuja botteja pitääkseen asiakkaat ja sidosryhmät sitoutuneina ja vastatakseen usein kysyttyihin kysymyksiin. Tech Matters käyttää dataa mukaansatempaavan kokemuksen ja kokeellisten suunnitelmien luomiseen, mikä ratkaisee monimutkaisia ​​liiketoimintaongelmia.

🔥 Empfohlen:  Käynnistä Startup: 4 yksinkertaista vinkkiä yritysten omistajille

Nilus

Nilussosiaalinen yritys, joka käyttää joukkolähdettä ja tekoälyä kohtuuhintaisten ruokamarkkinoiden luomiseen, on keräsi 1,5 miljoonaa dollaria 9 sijoittajalta mukaan lukien vastaavat Facebook, Googleja Angel Ventures. Nilus pyrkii taistelemaan pienituloisten ihmisten ruuanpulaa vastaan ​​teknologian ja tehokkuuden avulla ja tulla ensimmäiseksi yksityiseksi yritykseksi, joka keksii toteuttamiskelpoisen ratkaisun. Nilus keskittyy ammattitaitoisesti auttamaan heikossa asemassa olevia ruokapulasta kärsiviä yhteisöjä, pitäen samalla mielessä ruuan ravitsemuksellisen laadun ja optimoidun tavan valmistaa ja toimittaa se. Nilusin tarjoamat palvelut ovat äärimmäisen läpinäkyviä ja tehokkaita myös resurssien säästämiseksi.



Com Olho

Com Olho rakentaa skaalautuvia tekoälyratkaisuja yrityksille ja on äskettäin varmistanut strategisen Facebookin ja Lloyd Mathiasin investoinnit apuraha- ja enkelikierroksilla. Se on myös Intian ensimmäinen yritys, joka on voittanut patentin petosten havaitsemiseen mainontaan, ja se toimii sekä petosten että identiteettivarkauksien havaitsemisessa. Com Olho pyrkii myös tekemään korkeadimensioisesta datasta kannattavampaa yritysten keskuudessa käyttämällä koneoppimismalleja ja käyttämällä ohjelmallista attribuutiomanipulaatiota petosten havaitsemiseen. Se tarjoaa myös erilaisia ​​resursseja, kuten informatiivisia blogeja, jotka lisäävät yleistä tietoisuutta petoksista ja identiteettivarkauksista.

ArtyPöllö

ArtyPöllö on ainutlaatuinen markkinapaikka ja Verkkokauppa käsintehdyille tuotteille, ja on kerännyt 100 000 dollaria Facebookin apurahakierroksella joulukuussa 2020. Olipa kyseessä henkilökohtainen hygienia, kodin sisustus, ruoka tai jopa muoti, ArtyOwl tarjoaa monia erilaisia ​​kotitekoisia tuotteita käyttäjille ja asiakkaille kokeilla jotain enemmän mukautettua ja joskus perinteistä. ArtyOwl pyrkii mullistamaan käsintehtyjä tuotteita ja kauppaa, jotta käsityöläiset ja käsityöläiset voivat jakaa teoksiaan maailman kanssa ja esitellä näppäryyttään. ArtyOwlin avulla asiakkaat nauttivat myös yksinkertaisesta, kätevästä ja turvallisesta ostokokemuksesta poikkeuksellisen käsintehtyjen tuotteiden kimpun ansiosta.

Meesho

Meesho on sähköisen kaupankäynnin yritys, jonka juuret ovat Bengalurussa ja kasvattaa sivuliikkeitään nopeasti kaikkialla Intiassa. Meesho on verkkojälleenmyyntiyritys, joka on viime vuosina synnyttänyt lisää yrittäjiä, joista 80 % on naiskodinhoitajia. Tämä oli syy heidän menestykseen ja suosioon maassamme. Vuonna 2016 Meesho valittiin Y Combinatoriin, ja se oli yksi kolmesta intialaisesta yrityksestä, jotka saavuttivat tämän jalan. Facebookin ensimmäinen sijoitus Intiaan tehtiin Meeshossa. Ne keräsi 1,1 miljardia dollaria 10 kierroksen aikana 32 sijoittajan rahoitusta. Syyskuussa 2021 Meesho nosti huikean 517 miljoonaa dollaria F-sarjan rahoituksen kautta johon Facebook ja Good Capital ovat viime aikoina sijoittaneet.

🔥 Empfohlen:  Mitä kulissien takana oleva sivu voi tehdä blogillesi (ja kuinka luoda omasi)


Epäakatemia

Unacademy on toinen EdTech-yritys Intiassa, joka on osallistunut Unicorn Clubiin BYJU’S:n rinnalla. He varmistivat 838 miljoonan dollarin sijoitus 42 sijoittajalta johon Facebook oli myös osa, ja se on tehnyt 10 yritysostoa viimeisen 2 vuoden aikana. Unacademy on online-koulutusalusta, joka käsittelee erilaisia ​​oppimisen osa-alueita. Ne tarjoavat online-kursseja, live-tunteja, harjoitusistuntoja, testejä jne. kaikille kilpailu- ja ammattikokeille Intiassa. Ne ovat kasvaneet suosituimmaksi online-oppimisalustaksi intialaisten opiskelijoiden keskuudessa.



FEMCA rahoituspalvelut

FEMCA Financial Services luotiin ainutlaatuisella tavoitteella auttaa sijoittajia ja kauppiaita sijoitustutkimusraporteissa, jotka sisältävät sijoitusneuvojat voitto-tappiosuhteen perusteella. He myös toimittavat vanhentuneita raporttejaan opiskelijoille ja sijoittajille tarkastettavaksi saadakseen niiden aitouden. Facebook ja Tanmaya Sharma ovat kaksi johtavaa sijoittajaa FEMCA:sta, jolla oli sijoittanut 15 000 dollaria yhtiössä sen kehittämistä varten.

Hei sydän

Hei sydän on huippuluokan kliiniseen käyttöön perustuva älypuhelinratkaisu ja terveydenhuoltoyritys, joka keskittyy massojen tulisijaterveyden parantamiseen. Se on osa monimuotoisuusinvestointia Facebookja on nostanut yhteensä 23,2 miljoonan dollarin rahoitus 22 sijoittajalta Arba Ventures ja Franklin Trust. Hello heart tarjoaa kliinisesti hyväksyttyjä älypuhelinpohjaisia ​​ratkaisuja, jotka auttavat hallitsemaan verenpainetautia ja torjumaan sydänsairauksia. Se voidaan myös integroida olemassa olevaan terveyssuunnitelmaasi ja työskennellä PCP:n ja kardiologien kanssa samalla, kun se tarjoaa vertaisarvioitua apua ja vertaansa vailla olevaa tehokkuutta työnantajille, yksilöille ja terveyssuunnitelmille.



Apua Äiti

HelpMum on sosiaalinen yritys, joka pyrkii ehkäisemään imeväisten ja äitien kuolleisuutta Nigeriassa. Sen loi tohtori Adereni Abiodun, sosiaalinen yrittäjä ja innovaattori, vuonna 2017. He lisäävät raskaana olevien naisten tietoisuutta turvallisesta ja hygieenisesta synnytyksestä julkaisemalla edullisia synnytyspakkauksia ja kouluttavat synnyttäjiä verkko-oppimisalustan kautta.

He osallistuivat Facebookin kiihdytysohjelman kilpailuun vuonna 2020 77 osallistujan kanssa ja valittiin yhdeksi neljän Startupin joukosta 25 000 dollarin lisärahoituksella. He ovat toistaiseksi hankkineet 410 000 dollaria rahoitusta seitsemältä sijoittajalta, joista Google sijoitti niihin 270 000 dollaria.

EchoAR

EchoAR, joka tunnetaan myös nimellä Echo3D, on pilvialusta, joka tarjoaa työkaluja ja infrastruktuuripalveluita kehittäjille ja yrityksille pelien, sovellusten ja sisällön luomiseen 3D-, lisätyssä ja virtuaalitodellisuudessa (AR/VR). Niiden päätavoitteena on tarjota tekijöille valmis alusta, jonka avulla he voivat kehittää ja julkaista omaa sisältöään (3D/AR/VR) ilman teknistä tietämystä tai kehitystiimiä. Facebookin äskettäin 5.10.2021 tekemän sijoituksen myötä EchoAR onnistui hankkimaan 5 miljoonan dollarin siemenpääomaa 12 sijoittajalta mukaan lukien Remagine Ventures ja Space Capital.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta prosenttia teinistä käyttää sosiaalisten verkostojen sivustoja, kuten Facebook, Snapchat, Instagram?

Ilmeisesti AI

Ilmeisesti tekoäly on työkalu, joka auttaa asiakkaitaan rakentamaan omia liiketoimintaoppimismallejaan. Käyttäjät eivät vaadi koodausosaamista mallin luomiseen ja tuloste voidaan helposti integroida heidän tietokantaansa. Uusi tekniikka nimeltä “Edge Sharp AutoML” on Obviously AI:n kehittämä, joka auttaa käyttäjiä rakentamaan uusia malleja minuutissa. Käyttämällä tätä tekniikkaa he väittävät säästäneensä 13,8 miljoonaa tuntia asiakkailleen. He pakkasivat 3,6 miljoonaa dollaria siemenpääomana Facebookilta ja muilta sijoittajilta ja lisäsivät äskettäin 1,1 miljoonaa dollaria pääomaansa laajentaakseen toimintaansa itämaissa, kuten Japanissa.

Utiva

Utiva on toinen nigerialainen yritys, josta tuli yksi neljästä voittaneesta Startupista Facebook Community Accelerator -ohjelman 25 000 dollarin rahasto. Se on EdTech-yritys, joka kouluttaa teknologiaa ihmisille kaikkialla Afrikassa. He tarjoavat online-virtuaalitunteja tietoanalyysistä, teknisten taitojen kehittämisestä, digitaalisesta markkinoinnista ja monista muista asiantuntijoiden ohjaajilta.

JobSenz

JobSenz on online-työnhakualusta, joka sijaitsee Singaporessa. He myyvät myös opiskelijoille alustallaan kokeneiden opettajien ja instituuttien tarjoamia oppimateriaaleja. JobSenz vastaanotti 40 000 dollaria FbStart-ohjelmasta laajentaa liiketoimintaansa Intiassa, Sri Lankassa ja Bangladeshissa. Lisäksi he saisivat opastusta ja mentorointia Facebookin tekniseltä ja suunnittelutiimiltä osana tätä ohjelmaa.



Johtopäätös

Facebook on ollut rahoitus- ja pääomasijoitusalalla noin vuosikymmenen ajan ja näyttää jatkuvasti investoivan innovatiivisiin startup-yrityksiin kiihdytysohjelmansa kautta. Vaikka se on tehnyt jo 35 pääomasijoitusta, viimeisin tammikuussa 2021, ja samalla se on hankkinut 89 organisaatiota matkan varrella, se on palkannut teknologiasijoittajia johtamaan sijoitusrahastoa, mikä viittaa siihen, että Facebookilla on vielä enemmän startuppeja, joihin se aikoo sijoittaa. Tästä syystä on turvallista olettaa, että lähitulevaisuudessa startup-ekosysteemi kehittyy väistämättä ja että teknologiajättiläiset ja pääomasijoitusyritykset ruokkivat sitä.

UKK

Sijoittaako Facebook startup-yrityksiin?

Facebook etsii aina sijoitusmahdollisuuksia alkuvaiheen startup-yrityksissä. Ne Keskity potentiaalisten startup-yritysten tukemiseen innovatiivisilla kasvumalleilla paitsi Intiassa, myös maailmanlaajuisesti.

Mikä on Facebook Accelerator -ohjelma?

Facebook-kiihdytinohjelma tarjoaa mentorointi Facebookin työntekijöiltäkoulutus Facebookin lähestymistavasta tuotteisiin ja yrityksiin sekä pääsy startup-kumppanien, menestyneiden perustajien ja alan asiantuntijoiden maailmanlaajuiseen verkostoon.

Mitä ovat Facebook-kiihdytinohjelmien rahoittamat startupit?

Jotkut suosituimmista Facebookin rahoittamista startupeista ovat:

  • Meesho
  • Epäakatemia
  • Factory_OS
  • Gojek
  • Tekniset asiat
  • Nilus
  • Com Olho
  • ArtyPöllö
  • FEMCA rahoituspalvelut
  • Hei sydän
  • Apua Äiti
  • EchoAR
  • Ilmeisesti AI
  • Utiva
  • JobSenz

Table of Contents