Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

App Flame Review: Onko App Flame laillinen? Kokeilimme sitä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: App Flame Review: Onko App Flame laillinen? Kokeilimme sitä

Sovellus Flame

4.0

Voit ansaita rahaa pelaamalla suosikkipelejäsi App Flame -sovelluksen kautta. Käyttäjät voivat ladata sovelluksen ilmaiseksi ja pelata erilaisia ​​pelejä. Sovellus seuraa käyttäjän peliaikaa ja palkitsee heidät kolikoilla, jotka voidaan vaihtaa lahjakorteiksi tai rahaksi Paypalin kautta.

Lataa nyt (ilmainen) →

Pelaaminen verkossa ja älypuhelimella on kasvanut eksponentiaalisesti muutaman viime vuoden aikana. Tuhannet sovelluskehittäjät kohdistavat älypuhelinten käyttäjiin lataamaan sovelluksensa pelatakseen pelejä, ollakseen yhteydessä sosiaaliseen mediaan, tutkiakseen luovuuttaan ja paljon muuta.

Tiesitkö itse asiassa, että keskimäärin Steam julkaisee 34 uutta peliä päivässä? Pelaajat tuntevat Steamin ja rakastavat niitä monien sen isännöimien pelien vuoksi, mutta niin monien uusien lisäysten vuoksi voi olla vaikea tietää, mitä peliä pelata seuraavaksi.

Hyvä uutinen on, että sovellukset, kuten App Flame, maksavat sinulle pelien lataamisesta ja pelaamisesta. Tilin luomisen ja sovelluksessa määritettyjen pelien lataamisen lisäksi App Flame on ilmainen eikä vaadi sovelluksen sisäisiä ostoksia ansaitakseen pisteitä, jotka voit vaihtaa todellisiin palkintoihin.

App Flame -arvostelumme sisältää kaikki tarkemmat tiedot, jotka sinun on tiedettävä tästä pelisovelluksesta ennen kuin lataat sen Google Play Kaupasta. Mennään asiaan selvittääksemme, onko tämä sovellus liian hyvää ollakseen totta.

Oletko valmis osallistumaan App Flame -arvosteluomme? Aloitetaan!

Mikä on App Flame ja miten se toimii

Vain Android-käyttäjille saatavilla App Flamella on yli 10 miljoonaa asennusta, ja se on saatavilla Yhdysvalloissa, Kanadassa ja muualla maailmassa. Tämä aloittelijaystävällinen pelisovellus maksaa sinulle tilin luomisesta ja pelien lataamisesta pelattavaksi.

App Flame palkitsee sinut sen perusteella, kuinka kauan pelaat kutakin tililläsi lueteltua peliä. Voit esimerkiksi pelata pasianssia rahasta, vaikka et olisikaan erityisen hyvä.

Kuten monet muutkin oikeaa rahaa tuottavat sovellukset, App Flame maksaa erilaisia ​​summia jokaisesta lataamastasi pelistä. Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän pisteitä ansaitset.

App Flame ei vaadi ostoksia. Kun ansaitset pisteitä, voit lunastaa lahjakortteja tai PayPal-talletuksen, kun saavutat vähimmäisrajan.

Kirjaudu

Tilin luominen vie vain muutaman minuutin, kun olet ladannut App Flamen. Voit rekisteröityä sähköpostitilillä tai valita sen sijaan Facebookin kautta käyttömukavuuden vuoksi.

App Flame kysyy ikäsi ja sukupuolesi, mutta täällä ei ole todellista portinvartijaa, joka vahvistaisi mitään. Sovellus tekee näillä tiedoilla vain pelejä, jotka saattavat olla kiinnostavia ja palkitsevia.

Sinun on myös myönnettävä App Flamelle lupa toimia yhdessä muiden sovellusten kanssa. Se valvoo olkapääsi yli taustalla pelatessasi laskeakseen pisteitä ja palkitakseen sinut pelisession päätyttyä.

App Flame palkitsee sinut myös rekisteröitymisbonuksella. Saimme 4 499 pistettä rekisteröitymisestä, mutta muut jäsenet ovat ilmoittaneet korkeammista liittymisbonuksista 5 555 kolikolla.

Pelin pelaaminen

App Flame luettelee pelit suoraan kojelaudassa “Suositukset”-välilehden alla. Voit myös selata “Maksut” -kohtaan nähdäksesi, mihin palkintoihin olet oikeutettu.

Jokainen peli listaa kuinka monta kolikkoa voit ansaita minuutissa. Muista, että kun jatkat näiden pelien pelaamista, tämä määrä pienenee, jotta voit jatkaa pelaamista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tarkistaa, onko asiakas kirjautunut Magento 2:een

Hyvä uutinen on, että jos kyllästyt peliin, voit yksinkertaisesti mennä tähän hallintapaneeliin uudelleen ja ladata uuden. Jakso alkaa uudelleen ansaitsemalla enemmän ensimmäisten minuuttien aikana, kun palkinnot kapenevat mitä pidempään pelaat.

Sovellus Flame

4.0

Voit ansaita rahaa pelaamalla suosikkipelejäsi App Flame -sovelluksen kautta. Käyttäjät voivat ladata sovelluksen ilmaiseksi ja pelata erilaisia ​​pelejä. Sovellus seuraa käyttäjän peliaikaa ja palkitsee heidät kolikoilla, jotka voidaan vaihtaa lahjakorteiksi tai rahaksi Paypalin kautta.

Lataa nyt (ilmainen) →

Kotiuttaminen

App Flame antaa sinun valita lahjakortit tai PayPal-talletuksen, jos haluat kotiuttaa. Tarvitset vähintään 5 000 kolikkoa lunastaaksesi, mutta voit kotiuttaa PayPalilla ilmaiseksi.

Lahjakorttikauppiaiden joukossa on suuria nimiä, kuten Target, Walmart ja Amazon, mutta voit myös valita lahjakortteja Steamista, Google Playsta ja iTunesista. Huomaa, että lahjakortit eivät ole kotiutusvaihtoehto muille kuin Yhdysvaltain App Flamen jäsenille.

Jokaista 100 ansaitsemaasi kolikkoa kohden voit lunastaa noin pennin. Vaikka voi olla sen arvoista odottaa suurempia palkintoja, koska ne nostavat kolikoiden arvoa, voit menettää kaiken, jos ongelmia ilmenee.

Merkittäviä App Flamen ominaisuuksia

Pelaa korttipelejä rahasta, parhaita bubble shooter -pelejä ja bingosovelluksia, jotka maksavat oikeaa rahaa App Flamen avulla.

Esimerkkejä genreistä ovat pokeri, pulmapeli, armeija, peliautomaatti, maailmanrakennus, imperiumi ja strategia.

Voit myös pelata seuraavia pelejä App Flamen kautta voittaaksesi rahaa:

  • Sadonkorjuumaa
  • Solitaire
  • Sanat ystävien kanssa
  • Slotomania-kolikkopelit
  • Rise of Kingdoms: Lost Crusade
  • Lords Mobile: Kingdom Wars
  • Avalonin kuningas
  • Selviytymisen tila
  • Epic Summoners

App Flame sisältää myös sovelluksia, jotka eivät välttämättä ole pelikohtaisia. Voit esimerkiksi nähdä TikTokin luettelossa sekä Cash Appin, Alibaban ja The Epoch Timesin.

Voit myös saada palkintoja suositusohjelman kautta. Kun kutsut ystävän, saat molemmat 25 % kaikista sovelluksen kautta ansaitsemistasi kolikoista.

App Flame -pelikokemuksemme

Päätimme kokeilla App Flamea ja loimme tilin. Kävimme läpi kaikki tarvittavat juridiset lomakkeet ja henkilötietopyynnöt, meidät ohjattiin päähallintapaneeliin.

Täällä oli luettelossa kaksi kohdetta: Lords Mobile: Kingdom Wars ja TikTok. Koska Lords Mobilella oli hieman korkeampi kolikkomäärä jokaista sovelluksessa käytettyä minuuttia kohden, päätimme käyttää sitä ensin.

Lords Mobile: Kingdom Wars

Ensimmäinen (ja ainoa) peli, jonka pelasimme, oli Lords Mobile: Kingdom Wars. 465 kolikkoa minuutissa se vaikutti kokeilemisen arvoiselta ensimmäiseltä peliltä.

Napsautettuamme peliä kojelaudan kautta, meidät ohjattiin Google Playhin. Oli vain kysymys pelin lataamisesta ennen kuin aloimme ansaita palkintoja.

Pelasimme noin 20 minuuttia ja selailimme nopeasti taustatarinakehotteita nähdäksemme, mistä tässä sovelluksessa oli kyse.

Muutaman vaiheen jälkeen pelistä tuli itse asiassa melko koukuttava, kun otetaan huomioon, että kyse oli vaiheiden voittamisesta lähitaistelutapauksessa.

Noin 20 minuutin pelin aikana ansaitsimme 3 091 kolikkoa. Kokonaismäärämme oli 7 590 kolikkoa sisältäen 4 499 bonusrahaa.

App Flamen avulla on helppo nähdä, kuinka paljon ansaitsit lataamistasi peleistä sekä milloin ansaitsit kyseiset kolikot. Lisäksi voit nähdä, että lähes 7 600 kolikolla meillä on mahdollisuus lunastaa 0,50 dollarin PayPal-palkinto, kun olemme ylittäneet 4 999 kolikon rajan.

🔥 Empfohlen:  Onko Google hakukone vai myyntikone?

Kun latasimme Tiktokin, listallemme ilmestyi uusia pelejä ja sovelluksia. Pelkästään sovellusten lataaminen ei tuo sinulle palkintoja, mutta sinun kannattaa tarkistaa lataamasi sovellukset varmistaaksesi, ettet ylikuormita järjestelmääsi.

Kaiken kaikkiaan pelikokemus oli hauska ja saimme 50 sentin palkkion vain muutaman minuutin pelin aikana. Lisätestejä tarvitaan sen määrittämiseksi, ansaitseeko tämä sovellus paikkansa älypuhelimessamme.

App Flame plussat ja miinukset

Voitko todella saada palkkaa pelien pelaamisesta? App Flame palkitsee sinut lahjakorteilla ja PayPal-talletuksilla, kun olet kerännyt tarpeeksi pisteitä, mutta painaako hyvät asiat huonoja puolia?

Plussat:

  • Lataa ilmaiseksi
  • Valittavana useita maksuvaihtoehtoja
  • Saatavilla Yhdysvaltojen ulkopuolella
  • Erilaisia ​​pelejä ja genrejä
  • Yksinkertaiset kirjautumis- ja ansaintaprosessit
  • Käyttäjäystävällinen kojelauta

Haittoja:

  • Saatavilla vain Android-laitteille
  • Matala ansaintapotentiaali
  • Palkinnot pienenevät mitä enemmän pelaat
  • Liian monen pelin lataaminen voi viedä arvokasta tallennustilaa
  • Mahdollinen viive kolikkopalkkioiden vastaanottamisessa

Sovellukset, kuten App Flame ja vaihtoehdot

Pelit, jotka maksavat välittömästi Cash Appille, voivat auttaa sinua ansaitsemaan palkintoja, samoin kuin PayPal-pelit, jotka maksavat oikeaa rahaa.

Tässä on kuitenkin muutamia vaihtoehtoja App Flamelle, jotka saattavat maksaa sinulle enemmän ajasta tai eivät maksa:

Mistplay

Tämä sovellus on luultavasti yksi suosituimmista valinnoista, kun kyse on lukuisista pelisovelluksista, jotka maksavat sinulle tasojen voittamisesta ja haasteiden voittamisesta. Mistplay-arvostelumme sisältää erittelyn kaikista yksityiskohdista, mutta voit ansaita rahaa Mistplaylla pelien, viittausten, säännöllisen käytön ja tilasi parantamisen kautta. Mistplay maksaa lahjakorteilla, avatarpäivityksillä ja PayPal-talletuksilla.

100% ilmainen, talletuksia ei vaadita

Palkittu peli

Rewarded Play -palveluun rekisteröityminen voi ansaita useita pisteitä heti portilta. Voit myös nostaa rahaa lahjakorteilla tai Steam-peleillä. Katso Rewarded Play -arvostelumme saadaksesi lisätietoja.

Merkkitutkimukset

Kuten nimestä voi päätellä, voit ansaita oikeaa rahaa vastaamalla kyselyyn Branded Surveys -kyselyillä. Keskustelemme tästä sovelluksesta yksityiskohtaisesti Branded Surveys -arvostelussamme, mukaan lukien kuinka voit ansaita pisteitä ja mitä vaihtoehtoja sinulla on niiden lunastamiseen.

Maksaa tilisiirrolla, PayPalilla ja lahjakorteilla

Merkkitutkimukset

4.0

Branded Surveysista on nopeasti tulossa yksi suosituimmista kyselysivustoista. Joistakin kyselyistä saa jopa 5–10 dollaria per pop ja 100 ilmaista pistettä rekisteröitymisestä, joten kannattaa kirjautua sisään päivittäin nähdäksesi, mitkä niistä ovat käytettävissäsi.

Aloita tuotemerkkitutkimusten ansaitseminen

AppStation

Kuten App Flame, myös AppStation palvelee vain Android-käyttäjiä. Voit pelata useita erilaisia ​​pelejä tämän sovelluksen kautta ja saada maksua. Kuten olet nähnyt monien näistä pelisovelluksista, voit lunastaa lahjakortit ja PayPal-talletuksen, kun saavutat 5 dollarin vähimmäisnostorajan.

Gamehag

Jos soul-jalokivien kerääminen ja lunastaminen palkintoihin kuulostaa sinulle hienolta ajalta, tutustu Gamehagiin. Tämä sovellus sisältää useita seikkailusovelluksia täysin valmiissa maailmoissa, jotta voit suorittaa tehtäviä ja lunastaa tulosi palkintoina.

Hyvä uutinen on, että jos haluat ladata muutaman näistä maksullisista sovelluksista, voit ansaita enemmän palkintoja pelaamisestasi. Lisäksi on hienoa tietää, että tapaamisten välissä tai koulumatkalla viettämäsi minuutit voivat todella laittaa rahaa taskuusi.

🔥 Empfohlen:  Onko sinulla ongelmia videoiden suoratoistossa? Näin voit korjata ongelman

UKK

Maksaako App Flame sinulle laillisesti pelien pelaamisesta?

Kyllä, App Flame maksaa sinulle laillisesti pelien pelaamisesta. Riippuen siitä, mitä pelejä lataat, voit ansaita rahaa tehtävien suorittamisesta tai pelaamisesta pidempään.

Kuinka paljon voit ansaita App Flamen avulla?

Voit ansaita noin pennin jokaista 100 App Flamen avulla tekemääsi pistettä kohden. Vaikka et ansaitse paljon enempää kuin muutaman dollarin siellä täällä rento pelaamisella, voit ansaita noin 35 dollaria kuukaudessa, jos pysyt siinä.

Vaatiiko App Flame sovelluksen sisäisiä ostoksia ansaitakseen kolikoita?

Ei, App Flame ei vaadi sovelluksen sisäisiä ostoksia ansaitakseen kolikoita. Sen sijaan lataat vain uusia pelejä, ja ansaitsemasi kolikot riippuvat siitä, kuinka kauan käytät kyseisessä pelisovelluksessa.

Mitä palkintoja voit lunastaa App Flamen avulla?

App Flamen avulla voit lunastaa ilmaisia ​​lahjakortteja tai PayPal-talletuksen. Täytä vain vaadittu pisteiden kynnys ja voit lunastaa ne palkintoihin, joita voit todella käyttää.

Kuka muu maksaa oikealla rahalla pelaamisesta?

Mistplay, AppStation, Branded Surveys, Gamehag ja Rewarded Play maksavat sinulle oikeaa rahaa pelien pelaamisesta ja kyselyihin vastaamisesta. Sinun tarvitsee vain ladata vastaava sovellus ja pelata pelejä lunastaaksesi pisteesi oikealla rahalla.

Peli käynnissä App Flamen avulla

Pelien pelaamisesta saaminen saattaa tuntua unelmalta, mutta voit itse asiassa ansaita muutaman ylimääräisen dollarin App Flamen avulla joka kerta, kun lataat ja pelaat uuden pelin. Lisäksi voit lunastaa palkintosi oikeilla lahjakorteilla ja PayPal-talletuksilla, joilla voit hemmotella itseäsi.

Toivomme, että tämä App Flame -arvostelu on auttanut sinua ymmärtämään, kuinka tämä sovellus toimii ja kuinka voit saada rahaa pelien pelaamisesta. Koska sinun ei tarvitse tehdä ostoksia voittaaksesi, miksi et antaisi sille pyörteitä?

Jos et pidä siitä, miten App Flame määrittää sovelluksensa, voit myös ladata Mistplayn, Rewarded Playn tai jopa AppStationin kokeillaksesi muutamia muita mahdollisuuksia ansaita rahaa. Jälleen, sinun tarvitsee vain pelata pelejä ja voit ansaita ylimääräistä rahaa riippumatta siitä, kuinka hyvä tai huono olet.

Nyt kun sinulla on tekosyy pelata pelejä puhelimellasi, mitä aiot ladata? Laita App Flame listan kärkeen, niin voit alkaa kaupallistaa tuon ajan jo tänään.

Sovellus Flame

4.0

Voit ansaita rahaa pelaamalla suosikkipelejäsi App Flame -sovelluksen kautta. Käyttäjät voivat ladata sovelluksen ilmaiseksi ja pelata erilaisia ​​pelejä. Sovellus seuraa käyttäjän peliaikaa ja palkitsee heidät kolikoilla, jotka voidaan vaihtaa lahjakorteiksi tai rahaksi Paypalin kautta.

Lataa nyt (ilmainen) →