Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 halpaa treffiideaa alle 20 dollarilla romanttiseen illanviettoon

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 halpaa treffiideaa alle 20 dollarilla romanttiseen illanviettoon

Hauskat ja halvat treffiideat voivat piristää mitä tahansa suhdetta.

Muistatko ensimmäiset treffisi kumppanisi kanssa, kun olit niin hermostunut, ettet voinut lopettaa hymyilemistä?

Nauroit hysteerisesti kaikille heidän huonoille vitseilleen ja sait perhosia, kun jaoit ensimmäisen suudelmasi.

Nyt olet se meikkitön, verkkarit pukeutunut, kaikkea yhdessä tekevä pariskunta, joka nauttii lauantai-iltaisin kasvisten kanssa ja katsomalla Game of Thronesia.

Lauantai-illassa tai GOTissa ei ole mitään vikaa, mutta katsotaanpa sen suoraan: suhteestasi on tullut vähän… vähemmän jännittävä kuin ennen.

Treffiillat ovat kalliita, ja missä se aika on?

20 hauskaa halpaa treffiideaa alle 20 dollarilla

Älä huoli – ratkaisu on olemassa. Tässä on luettelo 20 hauskasta ja luovasta halvasta alle 20 dollarin treffiideasta, jotka antavat suhteellesi mukavan pienen sysäyksen.

1. Kasvista terveellistä tyyliä viljelijän torilla

Tulet rakastamaan Farmer’s Marketsin tutkimista puolisonsa kanssa. Yleensä siellä on hauskoja näytteitä kokeilla ja kaikenlaisia ​​herkullisia ruokia ja tuoreita hedelmiä ja vihanneksia kotiin tuotavaksi edulliseen hintaan.

Mikä parasta, on aina mukavaa tukea paikallisia maanviljelijöitä. Riippuen lähelläsi sijaitsevasta Farmer’s Marketista, siellä voi jopa nauttia elävästä musiikista.

2. Pop joitakin tunnisteita on säästökaupassa

Kukapa ei rakastaisi pientä säästävää ostoshauskaa? Jotta se olisi vielä parempi, aseta hinta ja aikaraja löytääksesi “täydellinen” lahja toisilleen. Voit tehdä siitä hauskan, kuten lahjan, joka liittyy teidän kahden väliseen sisäpiirivitsiin. Saatat jopa löytää piilotetun jalokiven, jota toisesi todella rakastaa.

3. Tule mukaan livemusiikkiesitykseen

Löydät usein ilmaista elävää musiikkia nautittavaksi, mutta kansimaksun maksaminen kannattaa, kun musiikki on loistavaa. Voit mennä nauttimaan alkupalasta ja juomasta, ehkä jopa kokeilla muutamia tanssiliikkeitä (jos et ole liian nolostunut).

Aiheeseen liittyvä: 40 ilmaista tekemistä, kun ideat (ja raha) loppuvat

4. Nauti romanttisesta illallisesta kynttilänvalossa

Sen sijaan, että maksaisit upeasta illallisesta ulkona, päättäkää illallismenu yhdessä ja valmistakaa mukava ateria kotona. Voitte mennä yhdessä kauppaan ostamaan aineksia, kokata musiikin tahdissa tunnelman luomiseksi ja nauttia herkullisesta kynttiläaterioista.

🔥 Empfohlen:  6 tapaa, joilla sisällönkirjoittajat voivat ylittää tekoälyn kirjoitustyökalut

Älä unohda käyttää Ibottaa maksimoidaksesi säästösi. Yksityisyys on romanttista, mutta rahan säästäminen on yksinkertaisesti seksikästä.

Aiheeseen liittyvä: DollarSproutin Ibotta-arvostelu

5. Tee muistoja pariskunnille valokuvaamalla

Onko sinulla ystävää, joka pitää valokuvauksesta ja haluaa parin harjoittelevan ilmaiseksi? Yhdessä kuvien ottaminen voi luoda hauskan tilaisuuden ja tarjota ikimuistoisia valokuvia, joita säilytät ikuisesti.

Miehet eivät välttämättä rakasta valokuvaamista, mutta he eivät voi valittaa, kun he saavat hiipiä suudelmia kameralle.

6. Vapauta villi puolesi

Eläintarha tai akvaario on hauska treffipaikka mihin aikaan vuodesta tahansa. Tarkista talven aikana, tarjoaako paikallinen eläintarhasi “Zoo Lights” -tapahtuman, jossa kaikki näyttelyt ja polut on koristeltu kauniilla jouluvalonäytöillä. Akvaario voi silti olla avoinna myös nautittavaksi, ja se on tervetullut tapa päästä sisätiloihin kylmästä.

7. Rentoudu veden äärellä järvi- tai rantapäivällä

Laiskot vesipäivät ovat yksi parhaista halvoista treffiideoista alle 20 dollarilla. Pakkaa piknik-lounas ja nauti päivästä nauttien säteistä ja viilentäen vedessä. Tee siitä hauskaa ottamalla mukaan muutama kelluva lenkki lepäämään vedessä.

8. Hanki kilpailukykyinen karting-kilpa

Riippuen päivästä, jolloin menet, tämä treffi voi maksaa yli 20 dollaria, mutta se on niin hauskaa! Jotkut radat tarjoavat 10 dollarin dollarin kilpailuja per henkilö hitaina päivinä, mutta tyypillisenä päivänä se on lähempänä 20 dollaria henkilöä kohti kymmenen minuutin kilpailussa.

Karting-autot nousevat jopa 40 mailia tunnissa ja rata voi olla hieman haastava, mikä tekee siitä täydellisen päivämäärän pienelle hauskalle kilpailulle. Makeuta sopimusta pienellä sivuvedolla. Voittaja ostaa jäätelön jälkeen.

9. Nauti ulkoilmasta auringonnousuvaelluksella tai auringonlaskun kävelyllä

Lyhyen vaelluksen tekeminen vähän ennen auringonnousua on ehdottoman kaunista ja varhaisen herätyksen arvoista. Näkymä ylhäältä on vertaansa vailla, kun aurinko kurkistaa horisontin yläpuolelle.

🔥 Empfohlen:  7 keskeistä markkinointistrategiaa kotiyrityksellesi

Jos et pidä vaelluksesta aamunkoitteessa, mene sen sijaan kävelylle auringonlaskun aikaan. Voit silti viettää laatuaikaa henkilösi kanssa ja taatusti ilahdutat muistoja maalauksellisen auringonlaskun taustalla.

10. Viihtyisä nuotiolla

Jos rakastat ulkoilua, telttailu voi olla täydellinen viikonlopun treffi/loma sinulle ja rakkaallesi. Kalastuksesta, uintiin ja vaahtokarkkeja paistamiseen tähtitaivaan alla, sinulla on varmasti muistoja, jotka kestävät vuosia.

11. Heitä se takaisin sisäänajopaikassa

Ajo-elokuvateatteri on paljon hauskempi kuin tyypillinen elokuvailta! Täytä kuorma-autosi sänkysi tyynyillä, peitoilla, välipaloilla ja juomilla. Yleensä drive-in-elokuvateattereissa esitetään kaksi elokuvaa yössä, joten saat varmasti vastinetta rahoillesi!

12. Vie se ulos pallopeliin

Todennäköisesti miehesi nauttii urheilun katsomisesta, etenkin sinun kanssasi. Sen sijaan, että istuisit sohvalla katsomaan peliä sadannen kerran, tarkista lippujen myynti. Löydä urheilulaji, josta pidät kaksi, ja järjestä siitä treffit!

13. Tutustu uuteen paikkaan

Jos olet seikkailunhaluinen pariskunta, tämä treffiidea on täydellinen sinulle! Vieraile kauniilla uudella järvellä, rannalla, vuorella, maamerkissä, kaupungissa tai jopa ostoskeskuksessa (jos se on sinun juttusi), jossa et ole koskaan ennen käynyt. Treffit kyllästyvät, kun toistat samoja kerta toisensa jälkeen, joten on aina hyvä muuttaa asioita hieman!

14. Lennä leijoja tuulisena päivänä

Leijojen lentäminen ei ole nykyään vain lapsille. Se on täydellinen tilaisuus nauttia tuulisesta kevätpäivästä rakkaasi kanssa. Voit jopa tehdä siitä kilpailun ja katsoa, ​​kuka saa leijan lentämään ensimmäisenä!

15. Vie lounas ulos

Pakkaa piknikkori täynnä rakkautesi suosikkiruokia ja tuo heidät yllätyspiknikille viinipullon ja näkymän kera.

16. Julista hauska sota

Säästä riippuen järjestä joko Nerf-ase-sota sisällä tai ruiskupistoolisota ulkona. Tämä treffiidea on loistava kilpailevalle pariskunnalle, ja panoksen kasvattamiseksi voit keksiä palkinnon voittajalle.

17. Jos olet epävarma – froyo

Vaikka tämä treffiidea saattaa olla hieman “perus”, se on yksi käytetyimmistä treffeistäni. Jääjogurtti on herkullista, ja herkkupala istuskella ja jutella on loistava tapa hidastaa vauhtia ja viettää laatuaikaa yhdessä. Se on myös paljon halvempaa kuin päivällistreffit.

🔥 Empfohlen:  Shopify-myymälän avaaminen alle 30 minuutissa

18. Harjoittele golfswingiäsi

Jos olette molemmat kauheita golfissa, vielä parempi! Hanki ämpäri palloja paikalliselta harjoitusalueeltasi ja katso vuorotellen, kuka pystyy ajamaan kauimpana. Huolimatta siitä, kuinka ruosteessa olet urheilussa, voit silti nauttia nauramisesta yhdessä pelatessasi.

19. Vangitse hetki

Valitse uusi hauska paikka tutkiaksesi ja ota joukko valokuvia kertakäyttökamerallasi päivän muistoksi. Voit esimerkiksi tuoda kertakäyttökamerasi uuteen suloiseen kaupunkiin, jossa et ole koskaan ennen käynyt, tai kauniille vaellukselle vuoristossa.

20. Lopullinen luova päivämääräidea: lasertunniste

Lasertunniste sopii kaikille pariskunnille, jos etsit hauskoja ja seikkailunhaluisia treffejä. Muodosta pari kumppanisi kanssa ja kohtaa vihollinen yhdessä tai pelaa vastakkaisissa joukkueissa saadaksesi vähän ylimääräistä kilpailuhauskaa.

On helppoa jäädä arjen rutiineihin ja menettää suhteenne kipinä. Mutta vain vähän aikaa ja vaivaa käyttämällä voit estää sen tapahtumasta (tai kääntää sen toisin, jos se on jo tapahtunut) rikkomatta pankkia.