Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi Nokia teki Android-puhelimen, se haluaa sinun repivän osiin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi Nokia teki Android-puhelimen, se haluaa sinun repivän osiin

HMD Global tekee älypuhelimesi korjaamisesta helpompaa. Se on ilmoittanut Nokia G22:n olevan ensimmäinen, joka täyttää uuden “QuickFix”-ohjelmansa, jonka tarkoituksena on minimoida vaiva, tieto ja kulut, jotka yleensä liittyvät rikkinäisen näytön tai paristonsa ylittyneen akun vaihtamiseen.

Yrityksellä on myös pari muuta uutta Android-puhelinta, jotka on suunnattu suoraan budjettitietoisille ostajille, ja ne kaikki ovat osa yrityksen suurta Mobile World Congress 2023 -lanseerausta. Tässä on katsaus kaikkeen uuteen.

Nokia G22

Nokia G22:lle HMD Global on tehnyt yhteistyötä iFixitin kanssa tarjotakseen virallisia varaosia ja perustyökaluja, joita tarvitaan työn suorittamiseen. Vaikka puhelimen jakaminen ja komponenttien irrottaminen saattaa aluksi tuntua pelottavalta, HMD Global näyttää todella tehneen tehtävästä paljon helpompaa kuin odotit.

Nokia G22:n esittelyn aikana ennen sen julkistamista HMD Globalin edustaja repi Nokia G22:n alas ja vaihtoi akun uuteen muutamassa sekunnissa alle viidessä minuutissa pitäen silti esityksen. Työ tehtiin kolmella työkalulla: mukana toimitetulla SIM-lokeron poistotyökalulla, 00-ruuvimeisselillä ja kitaranpoikalla, jotka auttoivat erottamaan takakannen rungosta. Ruuvimeisselin ja hakkuu voidaan ostaa iFixitiltä uuden akun kanssa.

Nokia G22 osissaan HMD Global

Hinta on kohtuullinen 30 euroa / 31 dollaria akusta tai 50 euroa / 52 dollaria uudesta näytöstä, ja työkalupakki lisää viisi euroa / 5 dollaria. Akun vaihto kesti viisi minuuttia, mutta näytön vaihtaminen on monimutkaisempaa ja kestää arviolta 20 minuuttia. Nämä kustannukset ovat noin 30 % halvempia kuin yritykselle maksaminen, ja HMD Globalin mukaan prosessissa on 50 % vähemmän vaiheita kuin ennen. HMD Globalin mukaan ammattiyritykset vievät noin 45 minuuttia akun vaihtamiseen kilpailevaan puhelimeen.

Kaikki tämä pidentää Nokia G22:n käyttöikää, mutta onko se puhelin, jonka haluat ostaa ja säilyttää pitkään? Se ei ole lippulaivapuhelin ja maksaa vain 179 euroa eli noin 180 dollaria. Tätä varten saat 6,5 tuuman näytön, 100 % kierrätetyn muovikotelon, 5 050 mAh:n akun, jonka arvioitu käyttöaika on kolme päivää, sekä Unisoc T606 -prosessorin. Sitä on saatavana kahdessa värissä, Lagoon Blue ja Meteor Grey. Sen vesi- ja pölynkestävyysluokitus on IP52, johon mikään korjaus ei vaikuta, mikäli ohjeita noudatetaan oikein.

🔥 Empfohlen:  Sinun täytyy nähdä tämä julma Galaxy S23 -pudotustesti
HMD Global

Valitettavasti sen mukana tulee Android 12 asennettuna, mikä HMD Globalin mukaan johtuu puhelimen pidentyneestä kehitysajasta, ja sen saaminen Android 13:een syö yhden sen kahdesta taatusta suuresta päivityksestä. Sen mukana tulee myös kolmen vuoden tietoturvapäivityksiä, mikä on hyvä älypuhelimelle tähän hintaan. Se on myös vain 4G-puhelin, mikä taas vaikuttaa pitkäikäisyyteen. Takaosan pääkamerassa on 50 megapikseliä, ja se sijaitsee 2 megapikselin makrokameran ja 2 megapikselin syvyyskameran rinnalla.

Tekniset tiedot eivät tee Nokia G22:sta jännittävää; se on suhteellisen helppo korjaus edulliseen tulohintaan merkiltä, ​​joka on jo yhdistetty kestävyyteen. Fairphonen ulkopuolella tätä korjattavuuden tasoa nähdään harvoin, ja se on toinen lisä HMD Globalin kasvavaan luetteloon vastaavista ympäristötietoisista aloitteista. Toivomme, että se tulee pian useisiin malleihin.

Nokia C22

HMD Global

Nokia G22 ja QuickFix ovat HMD Globalin mielenkiintoisimmat ilmoitukset MWC 2023 -tapahtumassa, mutta sillä on myös pari muuta puhelinta esille. Nokia C22 on yksinkertainen 4G-älypuhelin, jossa on asennettuna Android 13 Go Edition, 1,6 GHz:n kahdeksanytiminen Unisoc-prosessori ja 5 000 mAh akku kolmen päivän käyttöön. Voit valita 2 Gt tai 3 Gt RAM-muistin välillä, ja jokaisessa on 64 Gt sisäistä tallennustilaa ja MicroSD-korttipaikka.

Takana on 13 megapikselin pääkamera ja 2 megapikselin makrokamera sekä 8 megapikselin selfie-kamera näytön yläosassa sekä sormenjälkitunnistin puhelimen takana. Polykarbonaattirungolla on IP52-vesitiiviysluokitus, ja näytön päällä on karkaistu 2,5D-lasi ja jopa 3,5 mm:n kuulokeliitäntä rungossa. Se tulee joko Midnight Black- tai Sand-väreissä ja maksaa vain 109 euroa, mikä on noin 115 dollaria.

Nokia C32

HMD Global

Nokia C32 on toinen 4G-puhelin, mutta tällä kertaa se on valmistettu karkaistusta lasista ensiluokkaisen viimeistelyn saavuttamiseksi, mikä on epätavallista ottaen huomioon sen 129 euron (noin 136 dollarin) hinta. Siinä on täysi Android 13, ja se on saatavana joko Charcoal-, Autumn Green- tai Beach Pink -väreissä.

🔥 Empfohlen:  Onko SEO paras strategia pitkän aikavälin tulojen tuottamiseen? Kyllä (ja tässä miksi)

Se on toinen 1,6 GHz:n Unisoc-prosessori, jossa on joko 3 Gt tai 4 Gt RAM-muistia sekä joko 64 Gt tai 128 Gt sisäistä tallennustilaa. 5 000 mAh:n akun pitäisi kestää kolme päivää latausten välillä. Siinä on IP52-vesi- ja pölynkestävyys, 6,5 tuuman näyttö ja 50 megapikselin pääkamera.