Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko sinulla vielä iPhone 6 tai 5s? Päivitä se nyt korjataksesi suuren tietoturvahaavoittuvuuden

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko sinulla vielä iPhone 6 tai 5s? Päivitä se nyt korjataksesi suuren tietoturvahaavoittuvuuden

Onko sinulla edelleen iPhone 6 tai 5s, jotta voit säästää rahaa uusimmasta Apple-laitteesta, mukaan lukien tulevasta iPhone 14:stä? Jos näin on, Apple on julkaissut uuden version iOS 12:sta, joka korjaa vakavan tietoturvaongelman, josta et ehkä ole tiennyt tähän mennessä.

IOS 12.5.6:n tietoturvaongelman tarkoituksena on korjata käytössä olevat haitalliset verkkosivustot sisällön luomiseksi, mukaan lukien PDF-tiedostot ja sovellukset, jotka on suunniteltu suorittamaan tarkistamatonta koodia puhelimessasi, jos avaat sen Safarissa, Chromessa tai muussa verkkoselaimessa. Apple sanoi korjausmuistiinpanoissa, että se oli tietoinen haavoittuvuudesta saatuaan raportin, että huono toimija on käyttänyt sitä aktiivisesti hyväkseen. Viimeisin päivitys, joka ratkaisi tämän ongelman, oli iOS 12.5.5, jonka Apple julkaisi syyskuussa 2021.

Voit käyttää muutaman minuutin tänään ja asentaa iOS 12.5.6:n, jos haluat suojata itsesi ja tietosi mahdolliselta hakkereiden varastamiselta, jos törmäät vahingossa verkkosivustolle, joka yrittää suorittaa haitallista koodia puhelimessasi. Asenna päivitys siirtymällä Asetukset-sovellukseen, napauttamalla välilehteä ja siirtymällä sitten lataamaan se. Jos puhelimesi antaa sinulle viestin, jonka mukaan sinulla ei ole tarpeeksi tilaa päivityksen asentamiseen, siirry tallennustilaan ja poista tarpeettomat sovellukset ja ohjelmat päivityksen asentamiseksi.

iOS 12.5.6 -päivitys on saatavilla myös iPhone 6 Plus:lle, iPad Airille, iPad Mini 2:lle ja 3:lle sekä kuudennen sukupolven iPod Touchille. Tämän kaltaiset turvallisuusvaroitukset eivät yleensä aiheuta huolta, mutta et voi olla liian varovainen nykyään.

🔥 Empfohlen:  Namecheap VPN -arvostelu: Onko se paras saatavilla oleva VPN-vaihtoehto?