Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

YouTube TV lisää 5.1-tilaäänen Rokuun, Android TV:hen ja Google TV:hen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: YouTube TV lisää 5.1-tilaäänen Rokuun, Android TV:hen ja Google TV:hen

YouTube TV ilmoitti tänään, että se on vihdoin ottanut käyttöön tuen 5.1-surround-äänelle kolmella suurella suoratoistoalustalla, ja muutama muu odottaa vielä virallisesti ominaisuutta. Roku – suurin suoratoistojärjestelmä Yhdysvalloissa ja no. 2 maailmanlaajuisesti – Google TV ja Android TV ovat nyt kaikki todistamassa parannettua ääntä. Edellyttäen, että sinulla on alun perin 5.1-asetus ja että katsomasi ohjelma sylkee ääntä 5.1-versiossa.

Nämä laitteet liittyvät LG:n, Samsungin ja Vizion älytelevisioiden tykisiin sekä vanhempien mallien Chromecasteihin, joissa oli jo tuki 5.1-äänelle. Edelleen odottavat Amazon Fire TV (maailman suurin alusta ja nro 2 Yhdysvalloissa), Apple TV ja pelikonsolit.

Päivitys 23.6.2022: Amazon sanoo, että seuraavat laitteet tukevat nyt 5.1-surround-ääntä YouTube TV:ssä – Fire TV Stick 4K Max, Fire TV Stick ja Fire TV Stick Lite.

Phil Nickinson/Digital Trends

Niille, jotka eivät elä ja hengitä audiotietoja, “5.1 surround sound” on termi, joka tarkoittaa käytännössä, että ääni kuuluu viidestä suunnatusta kaiuttimesta – vasemmasta, oikeasta ja keskikanavasta edessäsi ja kahdesta takakanavasta takanasi. – ja yksi subwoofer. Näin ääni sopii videoon jopa enemmän kuin yksinkertaisempi stereoasetus, jossa asiat voivat liikkua oikealta vasemmalle (tai vasemmalta oikealle), mutta ei edestä taakse.

Lisää surround-äänestä

Ja kannattaa toistaa varoitus ylhäältä – kaikkea YouTube TV:ssä katsottavaa ei suoratoisteta 5.1-äänellä. Näin voit tarkistaa, jos haluat.

  1. Kun kanava toistetaan, napsauta kolmen pisteen vaihtoehtoa soittimen ohjaimissa.
  2. Valitse virhekuvake, jossa lukee myös .
  3. Etsi koodekit-osio, joka näyttää suoratoistavan äänen tyypin. Jos käytät 5.1-tilaääntä, näet AC-3/EAC-3.

YouTube TV:n uskotaan olevan USA:n toiseksi suurin suoratoistopalvelu. Se raportoi viimeksi, että sillä oli “yli 3 miljoonaa” tilaajaa lokakuussa 2020. Emoyhtiö Alphabet (periaatteessa Google) ei ole antanut julkista päivitystä sen jälkeen. Hulu With Live TV:llä oli puolestaan ​​4,1 miljoonaa tilaajaa 2. huhtikuuta 2022 emoyhtiön Disneyn viimeisimmän tulostiedotteen mukaan.