Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Galaxy S22 on kuulemma kaikkien aikojen eniten ennakkotilattu Samsung-puhelin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Galaxy S22 on kuulemma kaikkien aikojen eniten ennakkotilattu Samsung-puhelin

Päivä ennen seuraavan sukupolven puhelimen ja tabletin virallista julkaisua Samsung on ilmoittanut, että Galaxy S22 ja Tab S8 ovat virallisesti vastaanottaneet eniten ennakkotilauksia aiemmista Samsungin älypuhelimista ja tableteista.

S22 on yli kaksinkertaistanut S21:n ennakkotilausten määrän, ja iso näyttö, kynällä toimiva S22 Ultra on tuonut yli 60 % Samsungin uuden puhelinvalikoiman myynnistä. Vastaavasti Tab S8 Ultra muodosti lähes 50 % Samsungin uuden tablet-sarjan myynnistä, ja se on myyty loppuun maailmanlaajuisesti ennen julkaisua.

Tämä merkitsee käännekohtaa erityisesti Galaxy-puhelimille, joiden edellistä mallia rasitti erityisen huono myynti. Analyytikot syyttävät yleensä hidastumisesta Samsungin omaa menestystä halpojen A-sarjan laitteiden kanssa sekä kilpailijoiden, kuten OnePlusin ja Xiaomin, lisääntyvää kilpailua.

Andy Boxall/Digital Trends

Galaxy S21 ei välttämättä ollut huono puhelin. Kuluttajilla oli tuolloin yksinkertaisesti epätavallisen paljon muita houkuttelevia vaihtoehtoja, erityisesti Samsung A22:n kaltaisissa tuotteissa, joissa oli myös 5G-yhteensopivuus murto-osalla hinnasta.

Galaxy Unpacked -tapahtumassa aiemmin tässä kuussa julkistettu Samsungin uusi Tab S8 -tablettisarja on ensimmäinen yhtenäinen mallisto yhtiöltä vähään aikaan ja ensimmäinen, joka laajentaa mallistonsa kolmioon. Niissä on samanlainen muotoilu kuin aikaisemmissa malleissa, vaikkakin lievästi kiistanalaisena liikkeenä niissä on sama näytön “lovi”, jonka Apple on vähitellen ottanut käyttöön viime vuosina.

Ajay Kumar

Samassa tilaisuudessa julkistettua Galaxy S22 -linjaa mainostetaan Samsungin tähän mennessä kestävimpinä puhelimina, joissa on Gorilla Glass Victus+ -näytöt edessä ja takana sekä vahva Armor Aluminium -runko. S22:n perusmallissa on vähintään 128 Gt tallennustilaa 6,1 tuuman näytöllä, 3 700 metrin akunkesto ja neljä värivaihtoehtoa, mukaan lukien vihreä ja vaaleanpunainen kulta.

Samsungin uusi tuotesarja – Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, Tab S8, Tab S8+ ja Tab S8 Ultra – kaikki julkaistaan ​​virallisesti valtakunnallisesti 25. helmikuuta, ja ne ovat saatavilla osoitteessa Samsung.com, kivijalkakauppiaat, ja suuret puhelinoperaattorit.

🔥 Empfohlen:  Intian 5 parasta jälleenmyytyä sovellusta vuonna 2023

Uusi Galaxy-puhelinsarja alkaa S22:sta 800 dollarista ja Ultra-mallin hintaan 1 200 dollaria. Samoin Tab S8, jota Samsung pitää “kaikkien aikojen monipuolisimpana tablettisarjanaan”, alkaa 700 dollarista perusmallissa.

Samsung on myös ilmoittanut, että Verizon, T-Mobile ja AT&T tarjoavat kaikki vähintään 700 dollarin luottoa uudelle Galaxy S22:lle tai Ultralle, jolla on kelvollinen vaihto. Uuden Tab S8:n ostavat asiakkaat voivat julkaisun yhteydessä saada Samsungilta 50, 75 tai 100 dollarin e-todistuksen palkintopisteistä mallista riippuen.