Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Parhaat sivustot murtuneiden iOS-sovellusten lataamiseen (iPhone/iPad)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Parhaat sivustot murtuneiden iOS-sovellusten lataamiseen (iPhone/iPad)

Murtuneet iOS-sovellukset – Jos etsit krakattuja iOS-sovelluksia iPhonelle, Ipadille tai Mac PC:lle, se on täydellinen artikkeli sinulle. Tässä näytän joitain parhaiten krakattuja iOS-sovellusten tarjoajia, joilla on korkea suositeltu ja turvallinen, eikä ilman jailbreakia.

Krakatut sovellukset ovat laittomia sekä iOS:ssä että Androidissa, mutta jos sinulla ei ole tarpeeksi rahaa iOS-sovelluksen ostamiseen, voit ladata sen laitteellesi. Viimeisen kerran olen kirjoittanut maksullisista/moistetuista Android-sovelluksista, ja tällä kertaa näytän joitakin luotettuja ja parhaita sivustoja, jotka tarjoavat maksullisia iOS-sovelluksia ilmaiseksi.

Internet-markkinoilta löydät valtavia sivustoja sovellusten lataamiseen, mutta kaikki eivät ole luotettavia, mutta tässä näytän sinulle luotetuimmat sivustot, jotka tarjoavat ilmaisia ​​maksullisia iOS-sovelluksia kaikille iPhone- ja Mac-tietokoneille. Katsotaan

Lue lisää:

  1. Parhaat sivustot krakattujen Android-sovellusten lataamiseen apk
  2. Twitter-videoiden lataaminen Androidille, PC:lle ja iPhonelle

Luettelo parhaista sivustoista krakatun iOS:n lataamiseen

Täältä löydät kaikki sivustot, joista voit ladata murtuneita iOS-sovelluksia iPhonelle, iPadille tai Mac-tietokoneellesi. Kaikki sivustot ovat parhaita maksullisten ios-sovellusten lataamiseen ilmaiseksi, mutta yksi asia, jonka sinun pitäisi tietää, on se, että iOS on suuri alusta ja erittäin turvallinen, ja kaikkien niiden sovellusten murtaminen ei ole helppoa, mutta olen tarjonnut tänne joitain hienoja sivustoja sinä. tarkista tästä

1. AppCake

iPhoneCake tai AppCake on yksi parhaista ja parhaimmista alustoista murretuille iOS-sovelluksille. Yksi parhaista asioista on, että heillä on oma sovelluskauppa nimeltä AppCake. Ja myös, jos sinulla on ongelmia murretun iOS-sovelluksen asentamisessa, otat heihin yhteyttä suoraan heidän foorumillaan. AppCake-sivustolla on erilaisia ​​pelejä ja sovelluksia saatavilla iPhonelle. Voit ladata parhaat tycoon-pelit iPhonelle.

AppCake

2. Appdb.to

Tässä on toinen paras tapa ladata murtuneita iOS-sovelluksia ilmaiseksi ilman jailbreakia. Täältä voit ladata uusimmat macOS-pelit ja -sovellukset. Kirjat iPhonelle, iPadille ja macOS:lle. Sekä jailbreak- että ei-jailbreak-sovellukset ovat saatavilla tällä sivustolla.

🔥 Empfohlen:  7 erinomaista LinkedIn Headline Generator -vaihtoehtoa profiilisi uudistamiseen

AppDB

3. iOS Ninja

iOS Ninja on toinen paras kolmannen osapuolen App Store, joka asentaa ainutlaatuisia parannuksia ja sovelluksia ilman jailbreakia. iOS Ninja toimii kaikilla iOS-laitteilla, mukaan lukien iPhone, iPad ja iPod. Täältä voit ladata krakattuja iOS-sovelluksia ja pelejä ilmaiseksi. Se on paras sivusto useiden iOS-sovellusten ja -pelien ilmaisten krakattujen versioiden lataamiseen ja asentamiseen, ja se toimii täsmälleen kuten alkuperäinen.

iOS Ninja

4. AppValley krakatut iOS-sovellukset

AppVally on kolmannen osapuolen iOS-sovelluskauppa. Sieltä löydät kaikenlaisia ​​maksullisia sovelluksia ja pelejä iPhonellesi. on huomattava, että täältä löydät yksityiskohtaiset tiedot AppValleyn lataus- ja asennusprosessista iOS-laitteille ilman jailbreakia.

AppValley

5. AppEven

AppEven on myös sovelluskauppa, josta voit ladata maksullisia sovelluksia ilmaiseksi ilman jailbreakia. Kaikki sovellukset ja pelit on korjattu sovelluskaupassa, eikä sinun tarvitse huolehtia laitteesi turvallisuudesta. Asennusprosessit ja -vaiheet ovat kaikki saatavilla sivustolla.

AppEven

6. HipStore

Etkö vieläkään ole löytänyt hyvää sovelluskauppaa. Tutustu sitten HipStoreen. Yksi parhaista Cydia-vaihtoehdoista on kolmannen osapuolen sovellusmarkkinoiden asennusohjelma, joka tarjoaa tuhansia krakattuja ja muokattuja sovelluksia, pelejä ja muuta hienoa sisältöä. Tarkista tästä asennusprosessi ja lataa linkki.

HipStore

7. Panda-apulainen

No, tämä on toinen verkkosivusto, joka on ollut suosituin sovellus ja peli sekä iOS- että Android-alustoilla. Sinun täytyy todella nähdä verkkosivuston ominaisuudet, heillä on hienoja sovelluksia ja pelien latauslinkkejä iOS: lle. Tämä sivusto on kuitenkin täysin ilmainen. Voit yksinkertaisesti ladata suoraan kaikki murtuneet iOS-sovellukset tämän verkkosivuston avulla mobiililaitteella. Se kuitenkin tarjoaa sinulle parasta.

Pandan auttaja

8. BuildStore

BuildStorella on yksi vanhimmista ja luotettavimmista vaihtoehtoisista sovelluskaupoista, ja sillä on myös markkinoiden suurin iOS-sovelluskirjasto. Täältä löydät apusovelluksia, sosiaalisen median säätöjä ja tyylikkäitä pelejä. Lisäksi Builds.io on erittäin helppokäyttöinen ja sillä on erittäin ystävällinen asiakastukipalvelu.

🔥 Empfohlen:  Yli 50 videomarkkinointitilastot: tärkeimmät oivallukset yrityksille

Huomautus: Emme ole sivustojen omistaja ja jaamme sivuston vain koulutustarkoituksiin. Jos sinulla on valituksia tästä sisällöstä, ota meihin yhteyttä.

Lopuksi haluamme sanoa Murtuneet iOS-sovellukset ovat vain niille ihmisille, joilla ei ole rahaa ostaa sitä, mutta maksulliset sovellukset ovat erittäin halpoja ja luotettavia. Kuten tiedät maailmassa, mikään ei ole ilmaista vielä nyt, myös vesi, joten parempi ostaa sovelluksia, joiden avulla kehittäjä työskentelee jatkuvasti sovellusten parissa.

Table of Contents