Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 WordPressin Facebook-syötelaajennusta seuraajien kasvattamiseksi sivustoltasi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 WordPressin Facebook-syötelaajennusta seuraajien kasvattamiseksi sivustoltasi

Markkinoiden parhaita WordPressin Facebook-syötelaajennuksia on vaikea määrittää, koska monet vaihtoehdot tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia ja etuja.

Se on ylivoimaista ja turhauttavaa, koska haluat vain parhaan vaihtoehdon kasvattaa brändiäsi ja seuraajiasi.

Parhaiden mukautettujen Facebook-laajennusten valitsemisen ei kuitenkaan tarvitse olla monimutkaista. Asioiden helpottamiseksi olen koonnut yhteentoista parasta harkittavaa.

Luettelon kunkin edut ja kosketan erottuvia ominaisuuksia.

Sinun tarvitsee vain päättää, mikä miellyttää sinua, ja kokeilla sitä.

Aloitetaan.

Mitä etuja on WordPressin Facebook-syötelaajennuksen käyttämisestä WordPressissä?

Facebook-sivujesi yhdistäminen verkkosivustosi vierailijoihin on fiksu teko. Se auttaa rakentamaan brändiäsi, lisäämään seuraajaasi ja korostamaan sosiaalista auktoriteettiasi.

Aina kun julkaiset Facebookissa, se voi saada vetoa tykkäyksistä, jaoista ja seuraamisesta.

Jos syötettä ei näytetä sivustollasi, kukaan ei näe sitä, ja lopulta jätät paljon liikennettä (ja mahdollisesti rahaa) pöydälle.

Statistan mukaan Facebookissa on lähes 3 miljardia aktiivista käyttäjää, joten on melko hyvät mahdollisuudet, että blogisi lukijalla on Facebook-tili.

Joten kun he näkevät sosiaalisen median sisältösi, se on tervetullut (ja yleinen) vetovoima, ja he todennäköisesti napsauttavat sinua seuratakseen sinua.

Facebook on valtava, ja sen yhdistäminen sivustoosi tarjoaa valtavia etuja, joita et halua sivuuttaa.

Kuinka voin lisätä mukautettuja Facebook-syötteitä WordPressiin?

Paras tapa näyttää Facebook-syötteet WordPressissä on käyttää laajennusta. Laajennus on suhteellisen halpa, helppokäyttöinen ja tarjoaa useita vaihtoehtoja syötteen mukauttamiseen brändillesi sopivaksi.

Kirjaudut sisään sosiaalisen median tilillesi, synkronoit sen verkkosivustollesi ja käytät lyhytkoodeja WordPress-widgetien sisällä. Tämän tekeminen näyttää Facebook-sisällön sivuillasi tai viesteissäsi WordPressissä.

Parhaat WordPressin Facebook-sivulaajennusten arvostelut

Alla on 11 Facebook-laajennusta, jotka tekevät Facebook-sisällön lisäämisestä helppoa. Vaikka joillakin on erilaisia ​​ominaisuuksia, ne kaikki näkyvät WordPress-verkkosivustollasi helposti.

Aloitetaan suositusta valinnasta monien WordPress-käyttäjien keskuudessa.

1. Smash Balloon

Smash Balloon on listan ensimmäinen Facebook-syötteen WordPress-laajennus. Suosittu laajennus tarjoaa monia ominaisuuksia, kuten SEO Boosterin, nopeuden optimoijan, syötteen mukauttajan ja monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

GDPR-yhteensopivan ja reagoivan laajennuksen avulla voit lisätä rajattomasti mukautettuja Facebook-syötteitä suoraan verkkosivustollesi. Voit korostaa niitä yhdellä sivulla tai koko verkkosivustollasi.

Voit näyttää kuvia, videoita ja sisältöä syötteissä ja käyttää lightboxia, jonka avulla lukijasi voi tarkastella syötettä täysikokoisessa ponnahdusikkunassa.

Joitakin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

  • Ohjattu Facebook-syötteen luontitoiminto, joka opastaa syötteiden lisäämisessä Facebook-sivulta tai ryhmästä

  • Mukauta syötteesi nykyiseen verkkosivustoosi sopivaksi

  • Katkosaikojen ehkäisy

  • Optimoitu nopeuteen – Facebook-syötteesi eivät koskaan viivästy tai aiheuta hidasta latautumista

  • Lyhytkoodit

  • SEO (hakukoneet voivat lukea sisällön)

  • Useita kieliä

  • Syötteet päivittyvät automaattisesti

  • Erinomainen tuki

Smash Balloon Facebook-syötelaajennus on erinomainen vaihtoehto alkaen 49 dollarista vuodessa. Lisäksi saat 30 päivän rahat takaisin -takuun ja tarvittaessa ammattitaitoisen tuen.

Katso Smash Balloon

2. Social Stream for WordPress Plugin

Social Stream Facebook -laajennuksen avulla voit lisätä useita syötteitä useista sosiaalisista verkostoista, mukaan lukien Facebook, Instagram, YouTube ja Twitter.

🔥 Empfohlen:  Miksi GPT4 saattaa tuottaa sinulle pettymyksen

Äskettäin päivitetyssä WordPress-laajennuksessa on kunnollisia ominaisuuksia ja arvosteluja, ja se maksaa vain 49 dollaria vuodessa.

Sinulla on useita asetteluvaihtoehtoja, valolaatikko ja jakamispainikkeet. Lisäksi voit luoda mukautetun suunnittelun, joka vastaa verkkosivustoasi ja asetteluasi.

Laajennuksen käyttäminen on melko helppoa – käytät lyhytkoodeja WordPress-lohkoissa sivuille ja viesteille.

Yllämainittujen lisäksi saat 6 kuukauden premium-tuen, joka sisältyy hintaan ja tuleviin päivityksiin.

Muita ominaisuuksia ovat:

Social Stream -laajennus sopii niille, jotka etsivät mukautettua Facebook-laajennusta, jossa on paljon ominaisuuksia ja hyvä tuki.

3. 10 Verkkoyhteisön viestisyöte

Seuraava Facebook-syötteen WordPress-laajennus on peräisin 10Webistä, ja sillä on yli 1,3 miljoonaa latausta tätä kirjoitettaessa,

Se tarjoaa yksinkertaisen ratkaisun Facebook-syötteiden näyttämiseen verkkosivustollasi nopeasti.

Vakioominaisuuksilla, kuten lightboxilla, mukauttamisella ja syötteidesi automaattisella päivityksellä, se on laajennus, joka voi palvella sinua hyvin.

Se on kuitenkin hieman kalliimpi kuin muut vaihtoehdot ja maksaa sinulle 85 dollaria aloittaaksesi. Toisaalta sen avulla voit käyttää laajennusta kolmella verkkotunnuksella, ja tuki on saatavilla 6 kuukauden ajan.

Laajennuksen ominaisuuksia ovat:

  • Facebook-sivut näkyvät WordPress-blogissasi

  • Sisällön suodatus tiettyjen syötteiden näyttämiseksi

  • Lisää sosiaalisen median jakopainikkeet

  • Näytä mukautettu Facebook-syöte sivupalkissa

  • Mobiiliyhteensopiva

10Web tarjoaa suositun Facebook-laajennuksen erinomaisilla ominaisuuksilla. Jos budjettisi voi venyä, sitä kannattaa harkita.

4. Helppo sosiaalinen syöte

Helppo sosiaalinen syötelaajennus lisää Facebook-sisältösi WordPressiin muokattavassa syöteasettelussa. Lisäksi lukijasi näkevät syötteet uudessa edistyneessä lightbox-ponnahdusikkunassa, joka jäljittelee Facebookia.

Laajennuksen hinta on vain 32,75 dollaria, ja voit käyttää ilmaisen kokeilujakson ennen ostamista. Rahat takaisin -takuuaika on 14 päivää, ja saat sähköpostitukea.

Laajennus tarjoaa useita asetteluja syötteillesi, ja voit lisätä live-videoita, kuvia ja paljon muuta.

Muita ominaisuuksia ovat:

  • Muuraus- ja ristikkoasetteluvaihtoehdot

  • Näytä Facebook-sivusi viestit karusellidiaesityksessä

  • Näytä Facebook-sivun viestit miltä tahansa sivulta

  • Suodatinvaihtoehdot käytettävissä

  • Voit näyttää tapahtumia verkkosivustollasi pitääksesi lukijasi ajan tasalla

  • Näytä yksittäiset albumit

Easy Social Feed on nopeasti latautuva Facebook-syötelaajennus, jossa on välimuisti ja useita ominaisuuksia. Voit myös hyödyntää premium-version ilmaista kokeiluversiota.

5. Tagembed

Tagembed on ilmainen widget-vaihtoehto, jonka avulla voit näyttää videoita, kuvia, Facebook-sivupostauksia ja muuta sosiaalisen median sisältöä suoraan blogiisi widget-alueen avulla.

Luot tilin, lisäät Facebook-tietosi ja liität toimitetun koodin widget-alueillesi. Sitä on melko helppo käyttää, ja voit muokata sisältöä ja näyttää syötteet juuri siellä, missä haluat niiden näkyvän.

Palvelu käynnistyy ilmaiseksi ja tarjoaa 1 syötteen, 2 000 sivun näyttökertaa ja 12 tunnin päivityksen.

Premium-paketit alkavat 9 dollarista kuukaudessa, ja saat enemmän kaikkea ja monia muita ominaisuuksia, kuten API-pääsyn ja mukautetun CSS:n.

Ominaisuuksiin kuuluu:

  • Lukuisia suunnittelu- ja asetteluvaihtoehtoja

  • Voit lisätä Facebook-arvosteluja ja -arvioita syötteihisi

  • Analytiikka ja oivallukset

  • Valvontapaneeli ei-toivotun sisällön pysäyttämiseksi

🔥 Empfohlen:  Kuinka Sasha Hutchison ansaitsee 11 000 dollaria kuukaudessa Etsy Printables & Valmennus

Tagembed on toinen erinomainen mukautettu syöte WordPress Facebook -laajennus uskomattomilla ominaisuuksilla ja metrianalyysillä.

6. Widget sosiaalisten sivujen syötteisiin

Jos kaipaat kevyttä ilmaista WordPressin Facebook-syötelaajennusta, tämä Milap Patelin lisäosa voi olla täydellinen valinta sinulle.

Se ei ole aivan yhtä edistynyt kuin muut vaihtoehdot, mutta se näyttää Facebook-sivun tai julkaisun verkkosivustollasi ja näyttää Facebook-tykkäykset sivullasi.

Sinulla on mahdollisuus näyttää kuvia ja muuttaa Facebook-viestin näyttävän näyttöwidgetin kokoa ja asettelua.

Muita ominaisuuksia ovat:

  • Mukautettu CSS

  • Kielivaihtoehdot

  • Lyhytkoodiyhteensopiva

Tätä Facebook-syötteen WordPress-laajennusta kannattaa kokeilla, jos kaipaat ilmaista ratkaisua, jossa ensisijaisena käytetään sisällön lisäämistä Facebook-sivultasi.

7. Facebook-syöte

Toinen hyvä Facebook-laajennus, jota kannattaa harkita, on Elfsightin luoma. Tämä vaihtoehto näyttää sivusi ja viestisi sekä tykkäykset, kommentit ja kuvat verkkosivustollesi.

Se on täysin yhteensopiva Gutenberg-lohkojen kanssa, suhteellisen edullinen 39 dollarilla, ja siinä on älykkäitä ominaisuuksia, kuten ponnahdusikkuna, jakolaatikot ja WordPress-lyhytkoodit.

Vaikka se on hyvä WordPress-laajennus, jolla on paljon myönteisiä arvosteluja, siitä puuttuu muurattuja asetteluja, etkä saa suoraa tukea tuotteen omistajalta itseltään ilmaiselle versiolle.

Joitakin erottuvia ominaisuuksia ovat:

  • Kolme Facebook-syötteen WordPress-laajennusta yhdessä (kuvagalleria, videogalleria, viestisyöte)

  • Luo kauniita mukautettuja syötekuvagallerioita

  • Täysin reagoiva

  • Tyylikäs ponnahdusikkuna

  • Live-päivitykset

Facebook Feed on hyvä Facebook-laajennus, jossa on joustavia otsikkovaihtoehtoja ja 6 widget-vaihtoehtoa näytettäväksi WordPress-sivustollasi.

8. Syötä heitä sosiaalisiksi

Feed Them Social Facebook -laajennuksen avulla voit näyttää syötteitä verkkosivustollasi käyttämällä lyhytkoodeja.

Laajennuksella on ilmainen versio, jonka avulla voit näyttää videoita, sivuja, albumeita ja kuvia WordPress-viesteissäsi, sivuillasi ja sivupalkissa.

Saat automaattisen latausvaihtoehdon, ja se voi tulla Facebookista, Twitteristä, Instagramista ja YouTubesta. Lisäksi laajennuksen avulla voit lisätä rajattomasti syötteitä, ja voit lisätä tykkäys- ja jakamispainikkeita widget-alueen ylä- tai alapuolelle.

Lisäominaisuuksia, kuten ponnahdusikkunoita, kuvaanimaatioita ja edistyneitä asetteluja varten, sinun on ostettava laajennuksen premium-versio, joka alkaa 50 dollarista yhdeltä sivustolta.

Plugin pääominaisuudet ovat:

  • Lataa lisää -vaihtoehto näyttääksesi enemmän Facebook-sisältöä

  • Mobiilivalmius

  • Näytä useita Facebook-syötteitä

  • Seuraa syötteiden painikevaihtoehtoja

  • Ruudukkotyyli

  • Värien ja asettelun mukauttaminen

Feed Them Social on Facebook-syötteen WordPress-laajennus, joka tarjoaa ilmaisen version, mutta sinun on ostettava sen premium-laajennus saadaksesi parhaat tulokset.

9. WP Review -liukusäädin

WP Review Slider on toinen laajennus, joka ei ole teknisesti mukautettu Facebook-syötelaajennus. Sen sijaan se on arvostelulaajennus, jonka avulla voit lisätä arvostelujasi, kommenttejasi ja arvioisi Facebookista WordPress-verkkosivustollesi.

Ilmainen versio tarjoaa välttämättömän käytön ja sisältää ominaisuuksia, kuten Facebook-arvostelujen lisäämisen liukusäätimeen tai ruudukkotyyliin (tai luetteloon), jos et pidä liukusäätimistä.

Se on täysin reagoiva mukautetulla CSS-tuella, tietojen järjestämisellä ja vaihtoehdoilla tiettyjen asioiden, kuten päivämäärän, tähtiluokituksen jne. piilottamiseksi tai näyttämiseksi.

Siellä on premium-versio, joka maksaa 29 dollaria vuodessa, ja saat lisätukea ja ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden lisätä syötearvosteluja 85 eri verkkosivustolta, WooCommerce-synkronoinnin ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  7 parasta WordPressin siirtolaajennusta vuodelle 2023: Siirrä sivustoasi turvallisesti

Joitakin näistä ominaisuuksista ovat:

  • Lisäasetukset arvostelusyötteiden näyttämiseen
  • Näyttö tyypin mukaan
  • Etupään lähetys
  • Mahdollisuus näyttää arvostelusyötteitä muilta sosiaalisilta tileiltä

WP Review Slider on yksi huomioitava, jos haluat lisätä arvosteluja Facebook-sivuiltasi.

10. ElementsKitin Facebook-syöte

ElementsKit on Elementorille suunniteltu laajennus. Se on all-in-one-laajennus, jossa on Facebook-syöteominaisuus, joka näyttää sisältöä Facebook-sivultasi.

Saat useita suunnitteluvaihtoehtoja ja syötteet näkyvät virheettömästi kaikilla alustoilla ilman ongelmia.

Laajennus on ilmainen; Premium-versio on kuitenkin saatavana hintaan 35 dollaria vuodessa.

Ominaisuuksiin kuuluu:

  • SEO-syötteet
  • Seitsemän Facebook-syötteen suunnitteluvaihtoehtoa
  • Viestiruudukon tyyli, mukaan lukien kuvat
  • Helppokäyttöinen

Jos käytät Elementoria, ElementsKit-laajennus ei ole ongelma. Voit helposti lisätä Facebook-syötteen ja hyötyä useista suunnitteluvaihtoehdoista.

11. Social SEO Responsive Timeline Feed

Tämän mukautetun Facebook-syötelaajennuksen avulla voit näyttää Facebook-uutiskenttäsi verkkosivustollasi. Sitten voit antaa lukijoidesi jakaa sisältöä Twitterissä tai LinkedInissä tai lähettää heidät Facebook-sivullesi seuratakseen sinua.

Sinulla on paljon mukautusvaihtoehtoja, ja voit asettaa linkit ja kuvakkeet teemaasi vastaaviksi. Lisäksi se on mobiili- ja käännösvalmis, ja sen mukana tulee 6 kuukauden tuki ja tulevat päivitykset.

Pääominaisuuksiin kuuluvat:

  • Kaikki viestit on asetettu Rich Snippets -katkelmiin, mikä sopii erinomaisesti hakukoneoptimointiin
  • Upotetut YouTube-asetukset
  • Lisää “Lue lisää” -linkki sisältöön
  • Näyttää tykkäykset ja kommentit
  • Se auttaa kasvattamaan seuraajiasi muilla sosiaalisilla tileillä

Social SEO on edullinen vaihtoehto, jonka hinta on 16 dollaria.

Jos haluat Facebook-syötelaajennuksen, joka näyttää saumattomasti Facebook-sisältösi muutamilla lisäominaisuuksilla, kokeile niitä.

Viimeisiä ajatuksia WordPressin Facebook-syötelaajennuksista

Yllä mainitut WordPress Facebook Feed -laajennukset lisäävät sisältöä Facebook-sivultasi WordPress-verkkosivustollesi. Ne ovat kaikki melko siistejä, nopeita ja helppokäyttöisiä.

Jotkut tarjoavat perustavanlaatuisen lähestymistavan syötteidesi näyttämiseen Facebook-sivultasi, kun taas toisissa on lisäominaisuuksia, kuten ponnahdusikkunat, analytiikka, hakukoneoptimointi, lisäasettelut jne.

Minun neuvoni on testata muutamia WordPress-laajennuksia ja jopa kokeilla ilmaisia ​​vaihtoehtoja nähdäksesi, kuinka ne näyttävät Facebook-viestit blogissasi.

Katso, vastaavatko ne tarpeitasi; Jos tarvitset lisää ominaisuuksia, harkitse premium-laajennuksia.

Niillä kaikilla on rahat takaisin -takuu, ja jotkut tarjoavat jopa ilmaisia ​​kokeilujaksoja, joten sinulla ei ole mitään menetettävää.

Facebook-syötelaajennuksen käyttäminen on erinomainen tapa rakentaa brändiäsi, saada lisää seuraajia ja lisätä verkkosivuston liikennettä.

Facebook-syötteen yhdistäminen WordPress-sivuusi on päätös, jota tulet harvoin katumaan.