Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tutustu Android-puhelimeen, joka lataa 0–100 % akun alle 10 minuutissa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tutustu Android-puhelimeen, joka lataa 0–100 % akun alle 10 minuutissa

Miten tämä kuuluu tilastoon? Realme sanoo, että tulevan Realme GT3 -puhelimen akun lataaminen 0 %:sta 20 %:iin kestää 80 sekuntia ja 100 %:n lataukseen vajaa 10 minuuttia.

Tämä johtuu puhelimen uudesta 240 W:n pikalatausjärjestelmästä, ja se on tehokkain ja nopein tapa ladata älypuhelimen akkua, mitä olemme koskaan nähneet. Realme väittää myös, että sitä ei voiteta vähään aikaan, koska sen järjestelmä maksimoi USB Type-C -liitännän latauskyvyn.

Kuinka Realme teki 240 W:n latauksesta todellisuutta

Kuinka se toimii? 240 W:n laturi käyttää dual GaN -tekniikkaa, ja siinä on kolme erillistä piirisarjaa latausprosessin hallintaan sekä erityinen 12 A latauskaapeli. Järjestelmässä on 60 % enemmän tehoa kuin muissa latureissa, mutta lohko ei kuitenkaan ole suurempi kuin 150 W sovitin. GT3:n akun kapasiteetti on melko vaatimaton 4 600 mAh, mikä varmasti auttaa laturia saavuttamaan nämä otsikkoluvut.

Realme on testannut akkua laajasti ja sanoo, että se tarjoaa edelleen 80% kyvystään 1 600 latausjakson jälkeen, jopa tällä teholla. Se myös suunnitteli puhelimeen 13 lämpötila-anturia, suuren höyrykammiojärjestelmän ja lisää turvatoimia. Muut virranhallintatyökalut tarkoittavat, että puhelin vaihtaa tilojen välillä käytön perusteella pitääkseen akun kunnossa myös ajan myötä.

Takana myös hehkuvat valot

Vaikka lataustekniikka on mielenkiintoinen, puhelimen kuvia katsellessa huomaa jotain muuta. Takana, kameramoduulin sisällä, on hehkuva valo. Realme kutsuu tätä C-muotoista rengasta Pulse Interface Designiksi, ja se näyttää puhelimen tilan latauksen aikana, puhelun saapuessa, ilmoitushälytyksenä ja jopa lähtölaskentana valokuvaa otettaessa. RGB-valaistusjärjestelmä tukee 25 eri väriä ja viittä eri nopeutta.

Katso tarkemmin, ja valorengas ympäröi selkeää ikkunaa puhelimeen, jossa ilmeisesti näkyy Qualcomm Snapdragon -piirisarjatarra ja NFC-siru. Realme sanoo saaneensa inspiraationsa pelipuhelimista, kuten Asus ROG Phone 6:sta, mutta jättää mainitsematta viime aikojen suurinta vaikutusvaltaa älypuhelinten valaistukseen, Nothing Phone 1:tä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka luoda blogisisältöä, joka on korkealla Googlessa ja houkuttelee lukijoita

MWC 2023:lle ilmoitettu Realme ei ole vielä paljastanut paljon muuta Realme GT3:sta. Emme tiedä mitään esimerkiksi kamerasta tai tarkasta Snapdragon-sirusta, joka toimii puhelimen virtalähteenä. Tiedämme, että sen mukana tulee joko 8 Gt, 12 Gt tai 16 Gt RAM-muistia, joka vastaa 128 Gt, 256 Gt, 512 Gt tai jopa 1 Tt sisäistä tallennustilaa. Halvin malli maksaa 649 dollaria, mutta vaikka hinta ilmoitetaan Yhdysvaltain dollareina, on epätodennäköistä, että Realme GT3 julkaistaan ​​Yhdysvalloissa

Kaikkien, jotka eivät voi ostaa Realmen GT3:a ja jotka etsivät nopeimmin latautuvaa älypuhelinta, tulisi kiinnittää huomionsa erinomaiseen OnePlus 11:een.