Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

5 päätöstä sosiaalisen median markkinointikampanjoistasi vuonna 2012

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 5 päätöstä sosiaalisen median markkinointikampanjoistasi vuonna 2012

On arvioitu, että 23 % amerikkalaisista, jotka tekevät uudenvuodenlupauksen, pitää sen itse asiassa koko vuoden ajan. Päätösten menettämisen syitä ovat liiallinen pyrkimys, liian monien tavoitteiden asettaminen, yrittäminen tehdä kaikki heti tai yksinkertaisesti sinnikkyyden menettäminen ja luovuttaminen. Tee tänä vuonna järkeviä päätöksiä sosiaalisen median markkinointistrategiaasi varten.

Alla on 5 suosituinta päätöstä, jotka ihmiset tekevät Yhdysvalloissa uuden vuoden alussa ja kuinka ne liittyvät sosiaalisen median markkinointiisi. Olipa kyseessä rajuja muutoksia, joita sinun on tehtävä, tai vain ystävällisiä muistutuksia, päätä pitää ne vuonna 2012!

1. Hanki kuntoon

Jotta sinulla olisi edelleen faneja ja seuraajia, sinun on pysyttävä yleisön edellä. Sinun on ehkä saatava profiilisi tai sivusi kuntoon kilpaillaksesi. Älä vain luota taktiikkaan, joka teki sinusta suositun muutaman viime vuoden aikana.

Se on jatkuvasti muuttuva pelikenttä, ja kilpailijasi voivat saada nopeasti kiinni yhdellä innovatiivisella idealla. Onko sivusi jäljessä? Menetätkö faneja, koska et pysy perässä?

Jos sinulla on nyt faneja ja seuraajia, sinun on varmistettava, että he seuraavat sinua jatkossakin. Kyse on sitoutumisesta. Esitä kysymyksiä, vastaa kysymyksiin ja katso tarkkaan lähetysaikataulusi ja viestien laatu.

Suuremmille sosiaalisille yhteisöille voi olla haaste pysyä mukana. Päätä yrittää parhaasi ja pysy sivusi tai profiilisi johtajana!

2. Syö paremmin

Muista tämä vuonna 2012: seuraajasi ovat “nirsoja syöjiä”. Vaikka verkkotietoa on helposti saatavilla, kuluttajat “katsovat edelleen mitä he syövät” ostopäätöksissään ja luottavat vertaisvalidointiin. Vertaisvalidointi on yksinkertaista: jos ystäväni pitää siitä, minulla on hyvä mahdollisuus.

Jos gadget ei toiminut virheellisesti ystävälleni, se ei todennäköisesti toimi väärin minulle. Vertaisvalidointi tapahtuu sosiaalisten jakojen, kommenttien, arvostelujen ja jopa kasvokkain käytävien keskustelujen muodossa. Facebook, Twitter ja Google+ ovat kaikki ottaneet käyttöön vertaisvalidoinnin, jonka avulla käyttäjät voivat ehdottaa fanisivuja, uutisartikkeleita, tuotteita ja jopa rohkaista heitä ottamaan yhteyttä muihin käyttäjiin, jotka he saattavat tuntea.

🔥 Empfohlen:  8 todistettua tapaa kasvattaa brändiäsi sosiaalisen todisteen avulla

Spotify on loistava esimerkki onnistuneesta vertaisvalidointialoitteesta. Spotify aloitti vuonna 2011 merkittävän liikkeen sosiaalisten todisteiden ja jakamisen kautta sadoista musiikin löytö- ja kirjastojohtajista, jotka ovat saatavilla sekä verkossa että offline-tilassa. Kuinka voit soveltaa tätä strategiaa sosiaalisen median kampanjoihisi? Tavoitaksesi “nirsoja syöjiä” sinun on rakennettava – ja jatkettava – avoimen sosiaalisen tilan rakentamista, jossa faneja ja seuraajia rohkaistaan ​​jakamaan sisältöäsi positiivisessa valossa… pyytämättä heitä. Se ei ole helppo toteuttaa, mutta se voidaan tehdä. Yksinkertainen muistutus siitä, että tuotteesi ovat ympäristöystävällisiä, myynnissä tai hyödyllisiä “x, y ja z” voi kannustaa seuraajiasi jakamaan tiedot ystävilleen.

Myös yksinkertaiset tuotteisiisi liittyvät vinkit toimivat hyvin. Ajattele jatkuvasti: “Kuinka voin auttaa seuraajiani tekemään _____ tänään?”

3. Kuluta vähemmän, säästä enemmän

Tämä on erittäin suosittu päätöslauselma. Haluamme kaikki kuluttaa vähemmän ja säästää enemmän riippumatta siitä, kuinka paljon meillä on! Pyri tänä vuonna katsomaan Facebook-mainoskampanjoitasi pitkään viikoittain, ellei päivittäin.

Hyväksytkö CPC-hinnan? Mikset luo tavoite (tai ratkaisu tässä tapauksessa) pitää CPC alhaisempi, pienentää budjettiasi ja nostaa yhteysnopeutta? Tee luomistasi mainoksista tehokkaampia!

Tee mainoksistasi niin houkuttelevia, että ihmiset napsauttavat tykkää-painiketta heti ilman lisätutkimuksia. Miten? Ensinnäkin kohde, kohde, kohde.

Tarkat kiinnostuksen kohteet -osio on avain – hyödynnä se täysillä! Käytä aikaasi sen tutkimiseen, mistä kohdeyleisösi on kiinnostunut Facebookissa. Tarkalla kohdistuksella voi myös tulla mainoksen väsymystä. Voit tavoittaa Facebook-mainoksilla rajallisen määrän ihmisiä.

Pidä silmällä tavoittavuuttasi ja sitä, kuinka monta kertaa mainoksiasi näytetään yksittäisille henkilöille välttääksesi mainosten väsymystä. Muuta mainoksesi tai kohdistettuja kiinnostuksen kohteitasi. Jos päädyt käyttämään suuren osan budjetistasi napsautuksiin, pidä näitä faneja arvokkaana omaisuutena – pidä heidät tervetulleina ja sitouta heitä edelleen luovilla tavoilla.

🔥 Empfohlen:  Reagoiminen vs vastaaminen: Kuinka vastata Ei reagoida

4. Lopeta huono tapa

Olemme kaikki tehneet sen. Olemme perustaneet sosiaalisen profiilin ja brändin edustajana meistä on tullut täydellisiä robotteja. Luuletko, että asiakkaasi haluavat lukea jatkuvan virran pro-brändin tämän ja pro-brändin puolesta?

No, he eivät. Pari Chief Marketing Officer Councilin ja sosiaalisen teknologian yritys Lithiumin tekemää tutkimusta osoittavat suuren eron sen välillä, mitä asiakkaat haluavat vuorovaikutuksesta sosiaalisen median alustoilla ja mitä markkinoijat uskovat haluavansa. 72 % ihmisistä käyttää sosiaalista mediaa pysyäkseen yhteydessä brändeihin – onko brändisi kiinnostunut samasta?

Markkinoijalla on taipumus nousta alustalle ja vain ilmoittaa tuotelanseerauksista, erikoistarjouksista ja uutisista. Liian usein luettelemme tuotteidemme edut yhä uudelleen ja uudelleen. Parempi strategia on nousta alas jalustalta ja sekoittua väkijoukkoon.

Jos et ole kokenut sitoutumista, voi olla aika muuttaa äänensävyäsi. Ihmiset, jotka käyttävät sosiaalista mediaa, haluavat tuntea puhuvansa “oikealle ihmiselle”. Loppujen lopuksi he ovat tulleet paikkaan, jossa he voivat puhua brändisi takana olevan henkilön kanssa. Puhu heille ihmisenä – päästä hieman irti, ole luonnollinen ja saa heidät puhumaan!

5. Vapaaehtoinen

On olemassa lukuisia julkkiksia, yrityksiä ja ryhmiä, jotka ovat löytäneet sosiaalisen median kultaa tekemällä yhteistyötä voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kanssa pyrkien antamaan takaisin yhteisöilleen samalla kun kasvattavat ja parantavat omia sosiaalisia yhteisöjään. Voisiko brändisi tukea asiaa, joka on linjassa yrityksesi arvojen kanssa? Vuosi 2012 on tietoisuuden lisäämisen aika – sinulle ja voittoa tavoittelemattomalle järjestölle!

Anna seuraajillesi nähdä yrityksesi kiinnostus toimia aktiivisesti yhteisössään. Sen sijaan, että käyttäisit markkinointikulujasi jälleen mainontaan tässä kuussa, miksi et lupaisi lahjoitussummaa ja rohkaisisi ihmisiä seuraamaan sinua vastineeksi tavoitteen saavuttamisesta? Se on ihailtava tapa aloittaa uusi vuosi ja hieno saavutus!

Yritätkö pitää päätöksesi? Älä tee kaikkea kerralla. Helpota itseäsi eri näkökulmasta sosiaalisen median markkinointiin keskittymällä yhteen näistä viidestä tavoitteesta kuukaudessa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka AI-videonmuokkaustyökalut voivat auttaa luomaan ammattilaatuisia videoita

Jaa tavoitteesi markkinointitiimillesi pitääksesi toisiisi vastuullisena. Mikä tärkeintä, onnittele itseäsi, kun olet saavuttanut nämä tavoitteet tai saavuttanut minkä tahansa suuren menestyksen sosiaalisen median alustoillasi!