Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Intian kehitysmarkkinapaikka 2011 saa ennätysosan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Intian kehitysmarkkinapaikka 2011 saa ennätysosan

2011 India Development Marketplace (DM), Maailmanpankkiryhmän apurahaohjelma, sai 264 ehdotusta, joilla haettiin rahoitusta osallistavien ja kestävien liiketoimintamallien skaalaamiseen tai toistamiseen Biharissa, Rajasthanissa ja Orissassa.

herra Anil SinhaInternational Finance Corporationin (IFC) Etelä-Aasian neuvontapalveluiden pääjohtaja sanoi,

Liiketoimintaehdotukset lähetetty

Esitetyt ehdotukset hahmottelivat toimintaa kohdevaltioissa melko tasaisesti – Orissassa (33 %), Rajasthanissa (30 %) ja Biharissa (27 %). Lähes 16 % ehdotuksista kohdistui useampaan kuin yhteen valtioon, kun taas suurin osa koski kahta alaa: toimeentulotuki (32 %) ja maatalous (22 %).

Tiukan seulonta- ja verkkoarvioinnin jälkeen 30 jatkoon valittua ehdotusta pääsee viimeiselle kierrokselle. Asiantuntijapaneeli, johon kuuluu teknisiä asiantuntijoita, sosiaalisia ja valtavirran sijoittajia sekä suurempaa kehitysyhteisöä, arvioi ehdotukset sosiaalisten vaikutusten, kestävyyden, kasvupotentiaalin ja innovaatioiden perusteella.

30 finalistin nimet julkistetaan 7. maaliskuuta 2011 vuoden 2011 Intian DM-verkkosivustolla: www.dm-india.com.

Seuraavaksi finalistit esittelevät ehdotuksensa korkean tason tuomaristolle huhtikuun 2011 alussa järjestettävässä tapahtumassa. Tämän prosessin perusteella 2011 India Development Marketplace tunnistaa ja tukee 13 innovatiivisinta ehdotusta (voittoa tavoittelevista ja ei-for- voittoa tuottavat yritykset), joilla on suurimmat mahdollisuudet kasvaa taloudellisesti kestävällä tavalla.

Jokainen voittajaprojekti saa 50 000 USD (noin 2 247 500 Rs) kahdessa erässä 24 kuukauden aikana. Maksuja valvoo IFC Advisory Services.

Vuosien varrella Development Marketplace on isännöinyt lukuisia kilpailuja ympäri maailmaa. Mutta tämän vuoden ohjelma edustaa poikkeamaa menneisyydestä. Sen sijaan, että tarjottaisiin vain apurahoja, 2011 India Development Marketplacea rakennetaan nyt foorumiksi jatkuvalle yhteistyölle sosiaalisten yrittäjien, säätiöiden, sijoittajien, Maailmanpankin, IFC:n ja muiden välillä.

Tavoitteena on yhdistää varhaisen vaiheen sosiaaliset yritykset seuraavan vaiheen taloudelliseen tukeen kohdennetun apurahatuen ja neuvontapalveluiden kautta. 2011 India Development Marketplacea kehitetään välineeksi, jolla organisaatiot voivat jalostaa ja rakentaa liiketoimintamallejaan pitkällä aikavälillä. vaikutusta suurempaan yhteiskunnalliseen hyvään.

🔥 Empfohlen:  Windows 11 saa vihdoin yhden parhaista macOS-ominaisuuksista

Kehitysmarkkinapaikka on keskeinen osa Maailmanpankkiryhmän tukea Intian pyrkimyksille torjua köyhyyttä. Ajan mittaan ohjelma pyrkii tuomaan lisäarvoa kasvavalle sosiaalisten yrittäjien verkostolle, joka toimittaa julkisia hyödykkeitä ja palveluita talouspyramidin pohjalla.

Table of Contents