Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Venäjän P2P-salausmarkkinoiden arvo on 296 miljoonaa dollaria päivässä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Venäjän P2P-salausmarkkinoiden arvo on 296 miljoonaa dollaria päivässä

Kryptovaluuttojen tietoturva-alustan Schardin mukaan Venäjän nopeasti kasvavilla P2P-salausmarkkinoilla käydään kauppaa jopa 296 miljoonalla dollarilla päivittäin. Tämä väite esitettiin Sberin, Venäjän suurimman pankin, järjestämässä blockchain-konferenssissa.

Vuosia kestäneistä poliittisista keskusteluista huolimatta kryptovaluuttojen sääntely on edelleen poissa Venäjältä. Monet maat ovat ottaneet käyttöön lisenssijärjestelmiä kryptopörsseille. Sääntelykehyksen puute Venäjällä on kuitenkin saanut jotkin sen tärkeimmistä kryptokauppaalustoista siirtymään maihin, joissa on säännellympi ympäristö. Tämä on tarjonnut mahdollisuuden pienemmille pörsseille ja OTC-kaupankäynnille.

Schard raportoi, että tämä 296 miljoonan dollarin päivittäinen kauppavolyymi on venäläisten saatavilla, jotka ovat kiinnostuneita myymään kryptovaluuttoja fiat-valuutaksi. Transaktioissa toimittajat lähettävät tyypillisesti fiat-tilinsä suurten pankkien tileille, kun taas ostajat käyttävät suurten pankkien pankki- tai luottokortteja rahakkeiden ostamiseen. On tärkeää huomata, että useimmat näistä tapahtumista helpottavat sääntelemätöntä verkkopörssiä.

Sääntö ja Bitcoin

Venäjän ruplan hinta verrattuna Bitcoinin hintaan viimeisen 12 kuukauden aikana.

Tällainen toiminta voi kuitenkin aiheuttaa riskejä sekä käyttäjille että pankeille, koska nämä rekisteröimättömät pörssit hyödyntävät pankkitilejä tapahtumien suorittamiseen. Schardin johtaja Fedor Ivanov ehdotti, että tämä voisi mahdollisesti vahingoittaa pankkien sijoituksia. Ivanov väitti, että useimmat kryptovaihtopalvelut toimivat täysin ilman rekisteröintiä ja niiltä puuttuu organisatorinen ja oikeudellinen muoto. Hän uskoo, että ala tarvitsee kipeästi parempaa turvallisuutta ja että sekä yksittäiset kauppiaat että venäläiset kryptoyritykset hyötyisivät uudesta sääntelyjärjestelmästä.

Venäjän lainsäätäjät ovat ilmoittaneet suunnitelmansa. He aikovat laillistaa teollisen kryptolouhinnan. He haluavat myös hyväksyä digitaalisten tokenien käytön kansainvälisessä kaupassa vuoden loppuun mennessä. Aiemmat tämänkaltaiset sitoumukset ovat kuitenkin usein kohdanneet haasteita. Nämä esteet johtuvat ensisijaisesti umpikujasta. Valtiovarainministeriö tukee kryptovaluuttoja, mutta keskuspankki suhtautuu kryptovaluuttoihin skeptisesti.

  • Venäjän suurin lainanantaja Sberbank on julkistanut GigaChatin, huippuluokan chatbot-teknologian, jonka tavoitteena on kilpailla Venäjällä kiellettyjen ChatGPT:n kanssa. GigaChat erottuu muista ulkomaisista neuroverkoista erinomaisella kyvyllään kommunikoida älykkäästi venäjän kielellä.
🔥 Empfohlen:  Intel-prosessorit voivat tulla paljon kalliimmaksi, mikä antaa AMD:lle etua

Lue lisää aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Table of Contents