Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Jakaja pdf verkossa – ilmainen jaettu pdf

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Jakaja pdf verkossa – ilmainen jaettu pdf

Mikä on hyvä PDF-jakotyökalu? AbcdPDF-alusta on julkaissut ilmaisen online-työkalun nimeltä Dividir pdf online, joka voi vastata käyttäjien tarpeisiin jakaa PDF-tiedostoja. Tämä artikkeli sisältää tämän työkalun toimintojen esittelyn ja käyttöohjeet.

PDF yleiskatsaus

PDF-tiedoston koko nimi on “portable document file”, joka keksittiin ratkaisemaan ongelma, joka liittyy alkuperäisen muodon säilyttämiseen alustojen välistä lähetystä varten. PDF-tulostustehoste on hyvä, koska se vastaa suurta vektorikaaviota, jotka kaikki ovat tarkkoja koordinaatteja.

Kauan sitten, kun virtuaalinen tulostin asennettiin PDF-muodossa, “tulostaminen” muilla ohjelmistoilla tuottaisi PDF-tiedoston. Tästä voidaan ymmärtää, että PDF:n olemus on sarja ohjeita tulostimen ohjaamiseksi.

Miksi jakaa PDF?

PDF-tiedostojen muokkaaminen ja yhdistäminen ovat yleisiä toimintoja useimmille käyttäjille. Miksi jakaa PDF? Ensinnäkin tekstiin ja julkaisemiseen liittyvien toimijoiden on usein tarpeen jakaa ja tarkistaa PDF-tiedostot ennen sanoma- ja aikakauslehtien julkaisemista.

Testaajille suurempi dokumentti on yleensä jaettava useisiin osiin, jotta ne voidaan lausua ja muistaa erissä suunnitelman mukaan.

Kuinka toteuttaa PDF-tiedostojen jakaminen?

Menetelmä Etu Puute
Käytä PDF-jakoalustaa Yksinkertainen käyttää Tukee vain kiinteää tai pientä määrää jakosuhteita, eikä se voi taata turvallisuutta
Käytä PDF-muunninta Tehokas, monenlaisia ​​jakoja Maksut, sisäänkirjautuminen ja rekisteröinti vaaditaan
Käytä PDF-muokkausohjelmistoa Tehokas ja monipuolinen Tarve ladata ohjelmisto, vie tilaa, monimutkaiset toimintovaihtoehdot

Vieraile AbcdPDF-alustan kotisivulla, jonne on koottu monia työkaluja ja editoreja, valitsemme “dividir pdf online”.

Valitse “Valitse tiedosto” tuodaksesi paikallinen PDF-tiedosto, joka on jaettava.

Sitten valitsemme “Extract Pages”, tällä hetkellä PDF-tiedosto jaetaan sivumäärän mukaan, jakoyksikkö määritetään PDF-sivujen lukumäärän mukaan ja ne näkyvät sivun vasemmalla puolella. Sitten meidän on myös tarkistettava “Valitse sivut” valitaksesi varatut sivut.

🔥 Empfohlen:  Brändiohjeet: rahan tuhlausta vai paras sijoitus, jonka olet koskaan tehnyt?

Tällä hetkellä valitsemme nämä sivut tarkistamalla tiedoston, valitsemattomat sivut katoavat ja sivut tallennetaan oletusarvoisesti PDF-tiedostoina vastaavalla määrällä sivuja. Jos haluat tallentaa nämä sivut asiakirjaan, sinun on valittava ”Unir todos los rangos en un único PDF. “. Kun olet päättänyt, mitkä sivut jaetaan ja yhdistetäänkö ne yhdeksi asiakirjaksi, valitse “Muunna” jakaa käsittelyä varten.

Lopuksi älä unohda ladata tiedostoa paikallisesti.

Tee yhteenveto

Mikä on hyvä PDF-jakotyökalu? Käytä AbcdPDF-alustan tarjoamaa Dividir pdf -verkkotyökalua PDF-tiedostojen jakamiseen nopeasti ja vapaasti. Rahat voidaan käyttää ikuisesti.