Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tarkastellaan verkkokaupan Diwali-myyntiä vuosina 2010–2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tarkastellaan verkkokaupan Diwali-myyntiä vuosina 2010–2022

Sähköisen kaupankäynnin historia kietoutuu kiinteästi Internetin historiaan. Kun Internet oli massojen saatavilla, sähköinen kaupankäynti oli askeleen päässä. Yksi ensimmäisistä sähköisen kaupankäynnin sivustoista oli Amazon, joka sai alkunsa USA:sta.

Siitä lähtien käyttömukavuus, turvallisuus ja nautinnollinen käyttökokemus ovat varmistaneet alan eksponentiaalisen kasvun, kun tuhansia yrityksiä on seurannut Amazonin jalanjälkiä. Vuosien varrella sähköinen kaupankäynti on noussut hitaasti mutta varmasti asemaan, ja pandemia on nostanut sen ensisijaiseksi ostosvälineeksi.

Verkkokaupan kasvu Intiassa
Verkkokaupan Diwali-juhlamyynti – vuosikymmenen historia

Verkkokaupan kasvu Intiassa

Verkkokauppa Intiassa on noussut muotisanasta nykyiseen päivittäiseen todellisuuteen, ja se on kasvanut merkittävästi. Se on onnistuneesti muuttanut ihmisten tapaa asioida. IAMAI:n (Internet and Mobile Association of India) mukaan Intian sähköisen kaupankäynnin markkinat kirjasivat eksponentiaalisen 54,6 % CAGR:n vuosina 2007–2011. Sähköisen kaupankäynnin neljällä sektorilla B2B (Business to Business), B2C (Business to Consumer) , C2B (Customer to Business) ja C2C (Customer to Customer), B2C-segmentti hallitsi markkinoita 56 %:n osuudella tilikaudella 2010-2011. Myös muut segmentit kasvoivat merkittävästi.

Internetin ja älypuhelimien leviämisen syveneminen vaikutti suoraan verkkokauppasivustojen suosioon ja myynnin määrään. “Digital India” -ohjelman vetämänä Internet-yhteyksien määrä Intiassa nousi 830 miljoonaan vuonna 2021. Intian verkko-ostajien määrä oli maailmanlaajuisesti kolmanneksi suurin, 150 miljoonalla tilikaudella 2021 Kiinan ja Yhdysvaltojen jälkeen.

Intian verkkokauppamarkkinoiden odotetaan kasvavan 21,5 % vuonna 2022 74,8 miljardiin dollariin. Vuoteen 2025 mennessä kasvun odotetaan olevan 188 miljardia dollaria ja 350 miljardia dollaria vuoteen 2030 mennessä.

Verkkokaupan Diwali-juhlamyynti – vuosikymmenen historia

Diwalin juhlakausi on aina ollut kaupallisesti kannattava, kun ihmiset tekevät ostoksia. Juhla-aikaan hemmotteluun perustuva shoppailu on sentimentaalisempaa ja perinnekeskeisempää. Fyysiset jälleenmyyjät käyttivät tätä juhla-aikaa houkutellakseen asiakkaita uusilla alennuksilla. Kaupat olivat ennen koristeltuja ja eloisia, ja yleinen tunnelma oli iloinen ja onnellinen.

🔥 Empfohlen:  Budjetointi lapsille: miten pääset alkuun

Astu sähköisen kaupankäynnin maailmaan markkinoille ja se muutti festivaaliostoksia Intiassa. Vähittäiskauppa Intiassa on saanut valtavasti vauhtia viimeisen vuosikymmenen aikana. Diwali-juhlakausi on onnellisin verkkokaupan vähittäismyyjille, sillä heidän kassansa soivat minuutilta. Vuosien varrella asiakkaat ovat rakentaneet odotuksia tarjouksista ja kampanjoista, ja verkkokauppiaat noudattavat niitä mielellään varaamalla parhaat tarjoukset ja alennukset kyseiselle kaudelle.

Vuoteen 2012 mennessä sähköinen kaupankäynti oli juurtunut hyvin maan vähittäiskaupan verkostoon. Saman vuoden festivaalikaudella jotkin sivustot tarjosivat ilmaisia ​​kodin uudistuksia, vaatekaappitarjouksia ja lahjatoimituksia sekä lisätuotteita alennusten sijaan kuluttajien houkuttelemiseksi. Sähköisen kaupankäynnin ajan suuret toimijat, kuten eBay, alkoivat tarjota lahjoja, kuten merkkikuulokkeita, iPod shufflea, matkapuhelimia, iPadeja ja kannettavia tietokoneita asiakkaille, jotka tekivät ostoksia tiettyjen päivämäärien välillä juuri Diwali-festivaalin alkaessa. Se tarjosi myös lahjoja, kuten LED-televisioita, joiden ostoarvo oli 20 000–30 000 INR.

Vuosi 2014 oli kiistatta Intian verkkokaupan pioneerivuosi, sillä sen mahdollisuudet kannustivat monia offline-myyjiä olemaan läsnä verkossa. Verkkomarkkinat aloittivat markkinointistrategioidensa hienosäädön ja toimintakapasiteetin vahvistamisen ennen juhlakautta varmistaakseen asiakkailleen sujuvan ostokokemuksen vuosina 2014–2016. Juhlakauden verkkokaupan myyntiluvut kahdelta vuodelta 2015 ja 2016 osoittivat runsaasti, että Sähköisellä kaupankäynnillä oli vakaa jalansija Intian markkinoilla.

Tämä todistettiin, kun verkkokaupan pelaajat rekisteröivät Diwali-festivaalin uusien asiakkaiden 400 %:n lisäyksen ja 10-kertaisen myynnin kasvun kolmen vuoden sisällä.



Vuoteen 2015 mennessä ostoskeskuksissa eri puolilla maata asiakasmäärä laski jyrkästi verkkokaupan myynnin kasvaessa. ASSOCHAM:n kysely paljasti – “Sähköisen kaupankäynnin ennennäkemättömän nousun seurauksena ostoskeskuksissa, jotka ovat jo nyt suurten tyhjien tilojen vuoksi valtavan paineen alaisena, odotetaan näkevän jyrkän 55,58 prosentin kävijämäärien laskun meneillään olevan aikana. juhlakausi tänä vuonna.” Verkkokaupan jättiläiset, kuten Amazon, Flipkart ja Snapdeal, kirjasivat myyntiä kolme kertaa enemmän kuin vuonna 2014.

🔥 Empfohlen:  Mihin jokaisen verkkokaupan omistajan on keskityttävä joulun jälkeen

Vuoteen 2016 mennessä sähköisen kaupankäynnin myynti alkoi kasvaa, kun verkkokauppa tallensi online-festivaalien myyntiä 40 miljardin INR:n arvosta. Intiasta tuli nopeimmin kasvava sähköisen kaupankäynnin markkina, sillä se kasvoi tasaisesti eksponentiaalisesti, ja juhlalliset myyntiluvut olivat 60 miljardia INR vuonna 2017, 150 miljardia INR vuonna 2018, 190 miljardia INR vuonna 2019 ja 290 miljardia INR vuonna 2020.

Vuosi 2021 oli vielä taloustaistelun kivussa Covid-19-pandemian pilven alla. Vuoden 2021 festivaalikautta ohjasi kohtuuhintaisuus. Verkkokaupan toimijat rakensivat huolellisesti alennuksia ja järjestelmiä, kuten BNPL ja pankkisidoksia tarjotakseen huippubrändien kilpailukykyisimmät hinnat. Kuitenkin joustavien asiakkaiden vaatimusten vuoksi festivaalikausi päättyi 1,25 biljoonan INR:n arvoiseen myyntiin, mikä on 23 % kasvua edellisvuodesta.



Johtopäätös

Ei ole epäilystäkään siitä, että verkkokauppa on tullut jäädäkseen, varsinkin festivaalikauden aikana. Niiden tarjoama ostosmukavuus sekä alennukset, tarjoukset ja promootiot ovat paljon houkuttelevampia kuin mitä fyysinen vähittäiskauppa voi tarjota. Tästä huolimatta tulevaa festivaalikautta 2022 ohjaa korkea optimismi, globaalin pandemian voittamisen euforia ja suuriin joukkoihin palaava juhlatunnelma.

Verkkokaupan vähittäiskaupan sivustot ovat jo alkaneet tai ovat alkamassa Diwali-festivaalin tarjousten toisen vaiheen aikana. Verkkokaupan nousukaari mahdollistaa erittäin onnistuneen kauden ohittaen viime vuoden myyntiluvut.

UKK

Mikä oli Diwalin juhlan myyntitulo vuonna 2021?

Diwalin juhlamyynti rikkoi 10 vuoden ennätyksen ja kirjasi myyntiä Rs. 1,25 biljoonaa vuonna 2021.

Mikä on sähköisen kaupankäynnin kasvuvauhti Intiassa?

Intian verkkokauppamarkkinoiden odotetaan kasvavan 21,5 % vuonna 2022 74,8 miljardiin dollariin. Vuoteen 2025 mennessä kasvun odotetaan olevan 188 miljardia dollaria ja 350 miljardia dollaria vuoteen 2030 mennessä.

Milloin Diwali-alennus alkaa Flipkart 2022:ssa?

Flipkart Big Diwali -ale alkoi 11. lokakuuta kaikille käyttäjille ja jatkuu 16. lokakuuta 2022 asti.

Table of Contents

🔥 Empfohlen:  Kuka tarvitsee opettajia, kun sinulla on tekoäly?