Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Twitter rakentaa valikkovaihtoehtoa Twitter Shopsille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Twitter rakentaa valikkovaihtoehtoa Twitter Shopsille

Jane Manchun Wongin uusi kuvakaappaus osoittaa, että Twitter jatkaa suunnitelmiaan tuoda ostokset sosiaalisen median alustalle.

Maanantaina Wong twiittasi kuvakaappauksen, joka osoittaa, että Twitter ilmeisesti työskentelee uuden Shopping-valikon lisäämiseksi Twitterin vasemman puolen sivupalkkiin. Kuvakaappauksessa näkyy Shopping-vaihtoehdon uusi painike, mutta itse vaihtoehtoa ei näytä olevan vielä rakennettu, koska Shopping-näytössä on vain “Hups, jotain meni pieleen” -virhenäyttö.

Twitter työskentelee valikon “Shopping”-painikkeella, jonka oletetaan mahdollistavan eri Twitter-kauppojen tutkimisen sovelluksen sisällä.

Twitter työstää myös uusia sovelluksen sisäisiä kuvakkeita, jotka näyttävät rohkeammilta ja joissa on hieman terävämmät reunat pic.twitter.com/hYWN3pbkjp

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) 26. syyskuuta 2022

Wongin twiitissä mainittiin myös, että Shopping-painike “oletettavasti mahdollistaa erilaisten Twitter-kauppojen tutkimisen sovelluksen sisällä”. Jos näin tapahtuu, Shopping-painike olisi linjassa Twitterin viimeaikaisten ostoihin liittyvien pyrkimysten kanssa, nimittäin sen kumppanuuden kanssa verkkokauppayrityksen Shopifyn kanssa ja sen Shop Spotlight -ominaisuuden kanssa, jonka avulla yritykset voivat näyttää tuotteitaan profiilisivullaan. (Shop Spotlight on ilmeisesti nähtävissä vain mobiilisovelluksessa.) Lisäksi kiinnostuneille ostajille omistettu Shopping-valikkovälilehti voisi helpottaa Twitter Shopping -ohjelmaan osallistuvien yritysten löytämistä.

Twitter ei ole ainoa sosiaalisen median alusta, joka haluaa lisätä ostoksia palveluihinsa. TikTokilla ja Instagramilla on molemmilla tapoja, joilla käyttäjät voivat ostaa tuotteita alustoillaan. Instagram-mobiilisovelluksessa on Shop-osio, jonka avulla voit etsiä tuotteita ja ostaa niitä suoraan sovelluksesta tai kauppiaiden verkkosivustojen kautta. Instagramissa voit jopa ostaa kohteita merkityistä tuotteista postauksissa, tarinoissa, rullissa ja live-ehdoissa. TikTok tarjoaa myös ostoksia sovelluksessaan. Joillakin TikTokin yrityksillä on ostosvälilehdet suoraan profiileissaan ja valikoima tuotteita, joista valita.

Toistaiseksi Twitterin versio ostoksista sovelluksessaan on muotoutumassa näyttämään samanlaiselta kuin TikTok ja Instagram, koska sen avulla yritykset voivat esitellä tuotteita profiilisivuillaan (kuten TikTok) ja koska se rakentaa keskitetymmän aloitussivun ostoksille. (kuten Instagram ja sen Shop-osio).

🔥 Empfohlen:  Kuinka rakentaa verkkosivusto Bluehostin avulla (alusta)