Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Onko Klubitalo turvallinen? | Internet Freedom Foundation syytti Clubhousea liiallisesta datan keräämisestä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Onko Klubitalo turvallinen? | Internet Freedom Foundation syytti Clubhousea liiallisesta datan keräämisestä

Clubhouse-sovelluksella on noin 2,6 miljoonaa käyttäjää Intiassa, ja siitä on tullut sensaatiomainen sosiaalisen median alusta pandemian aikana. Viime kuukausina se on noussut yhdeksi suosituimmista alustoista. Noin miljoonat käyttäjät käyttävät klubitaloa ja keskusteluhuoneita keskustellakseen eri aiheista. Mutta Intian Digital Rights -järjestöt ovat ilmaisseet huolensa äänipohjaisen sosiaalisen median alustan yksityisyydestä. Tässä artikkelissa tarkastellaan lisätietoja siitä.

Klubitalo – viimeisimmät uutiset
Klubitalon keräämät tiedot IFF:n mukaan
Mitä Clubhouse tekee kerätyillä tiedoilla IFF:n mukaan
IFF:n ehdotus Klubitalolle
IFF:n lausunto klubitalosta
FAQ

Klubitalo – viimeisimmät uutiset

Internet Freedom Foundation on syyttänyt suosittua vain äänialustaa liiallisesta datan keräämisestä ja tietoon perustuvan yksityisyyden oikeuden heikentämisestä. Säätiö lisäsi, että sosiaalisen median alustan käytännöt ovat vastoin tiedon minimoinnin ja tietoisen suostumuksen periaatetta.

Internet Freedom Foundation on blogikirjoituksessaan kertonut keräävänsä enemmän dataa kuin tarvitaan palvelujen tarjoamiseksi.



Klubitalon keräämät tiedot IFF:n mukaan

Internet Freedom Foundation on todennut, että sosiaalisen median alusta, Clubhouse kerää tietoa mm nimi, osoite, yhteystiedot, puhelinnumerot, IP-osoite, käyttöjärjestelmä, laitteen nimi, aika, kesto sekä ihmisten kanssakäymisen tiheys ja käytön kesto. Muut kuin nämä, kun ihmiset linkittävät muita alustoja Clubhouseen, sovellus kerää myös tietoja, jotka jaetaan näillä alustoilla.

Tiettyjen valtuuksien perusteella alusta kerää yhteystietoluetteloon puhelinnumeroita myös niiltä henkilöiltä, ​​jotka eivät edes kuulu sosiaalisen median alustaan.

Mitä Clubhouse tekee kerätyillä tiedoilla IFF:n mukaan?

IFF on todennut, että sosiaalisen median alusta kerää käyttäjätietoja ja jakaa ne kolmansien osapuolten kanssa ja hallitus ja totesi myös, ettei ole olemassa politiikkaa, joka estäisi alustaa rahallistamasta näitä tietoja.

Ryhmä oli myös syyttänyt Clubhousea kun ei ole lisätty asianmukaista tietosuojakäytäntöä käyttöön, mikä on johtanut laajan vihan, yksityisyyden loukkausten ja tietoturvaloukkausten leviämiseen alustoilla. Sosiaalisen median alusta väittää kuitenkin tallentavansa kaikki keskustelut tutkintatarkoituksiin ja väittää myös poistavansa äänen välittömästi. Koko prosessin ympärille ei ole annettu asianmukaista selkeyttä.

🔥 Empfohlen:  Magento Instagram - Meetanshi-laajennuksen selitys

IFF:n ehdotus Klubitalolle

Internet Freedom Foundation on pyytänyt Clubhousea tarjota ihmisoikeuspolitiikkaa ja siihen vapaaehtoisiksi kansalaisoikeuksien tarkastukseen varmistaa, että alusta kunnioittaa digitaalisuuteen liittyviä oikeuksia ja antaa käyttäjille mahdollisuuden ymmärtää, kuinka alustalla on ihmisoikeusvastuu alustan hallinnassa.

IFF on laatinut ehdotuksen suorittaakseen määräajoin kansalaisoikeuksia koskevan auditoinnin tarkistaakseen klubitalon pyrkimykset puolustaa ja kunnioittaa ihmisoikeuksia sosiaalisen median alustallaan sekä arvioida, kuinka Clubhouse on noudattanut ohjeita. yhteisö- ja tietosuojakäytännöistä.



IFF:n lausunto klubitalosta

IFF on ilmoittanut, että organisaatio uskoi siihen kansalaisoikeustarkastukset sosiaalisen median alustoilla ja yhteisöissä ovat todella tärkeitä. He lisäsivät, että tällä aikakaudella näillä alustoilla ja kokonaisuuksilla on todella suuri valta puheen säätelyssä ja lisäsivät, että on tärkeää tehdä riippumaton arviointi siitä, miten tällainen sääntely tapahtuu.

Kokonaisvaltaisten ihmisoikeuksien auditointi on ainoa tapa lieventää vihan ja disinformaation uhkaa toisaalta ja toisaalta valtion tai yrityksen valvontaa. IFF on myös jättänyt etujärjestön sisäministeriöön ja pyytänyt lainvalvontaviranomaisia ​​myöntämään luvan seurata klubitalokeskusteluja, kuten tiedustelu- ja huumetoimistot.

Johtopäätös

Sosiaalisen median alustalla on suuri voima monissa tietyn maan politiikkaan ja talouteen liittyvissä asioissa. Tietosuojakäytäntö ja kerättyjen tietojen väärinkäyttö aiheuttavat valtavan huolen alustan käyttäjille.

FAQ

Onko Klubitalolla yksityisyyttä?

Et voi nauhoittaa keskusteluja Clubhousessa, mutta Clubhouse voi nauhoittaa, ja tekee, nauhoittaa mitä sanot. Sovelluksen tietosuojakäytännön mukaan Klubitalon huoneet tallennetaan: Ainoastaan ​​tapausten tutkinnan tukemiseksi tallennamme tilapäisesti äänen huoneessa, kun huone on live-tilassa

Onko Clubhouse-sovellus turvallinen?

Stanfordin Internet-observatorion tutkijat havaitsivat, että Clubhousen käyttäjien ja chat-huoneiden tunnukset lähetettiin palvelimille salaamattomina, mikä on huono tietoturvakäytäntö kaikille sovelluksille.

Mikä on Klubitalon arvostus?

Clubhousen arvo on 4 miljardia dollaria sen viimeisimmän rahoituskierroksen jälkeen.

Table of Contents