Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

DisplayPort-kaapelien tarrat on juuri vaihdettu, mutta hyviä uutisia on

Seuraava artikkeli auttaa sinua: DisplayPort-kaapelien tarrat on juuri vaihdettu, mutta hyviä uutisia on

Video Electronics Standards Association (VESA) on hiljattain ilmoittanut suunnitelmistaan ​​standardoida DisplayPort UHBR (Ultra-high Bit Rate) -tuki sertifiointiohjelmalla, jonka avulla videolähde-, näyttö- ja kaapelituotteet voivat käyttää oikein merkittyjä kaapeleita tarkoitetulla tavalla. .

Tämä VESA-päivitys tulee sen jälkeen, kun sekaannusta syntyi uuden HDMI 2.1 -määrityksen julkaisemisesta, joka ei ole täysin yhteensopiva joidenkin HDMI 2.0 -kaapeleiden kanssa, jotka on sittemmin poistettu käytöstä, ja tietyt uudet ominaisuudet, kuten 4K 120 Hz -video, eivät ehkä toimi.

DisplayPort UHBR (Ultra-high Bit Rate) -kaapelit, VESA

Ultra-High Bit Rate (UHBR) -sertifioinnin ansiosta kaapelit merkitään niiden siirtonopeuden mukaan “DP40” 10 gigabittiä sekunnissa kaistaa kohti tai “DP80” 20 gigabittiä sekunnissa kaistaa kohti. 40 ja 80 edustavat kaapeleiden suurinta kaistanleveyttä DisplayPortin kaikilla neljällä kaistalla.

Toimittajat, kuten Accell, BizLink ja Wizen, tarjoavat jo uusia DP40- ja DP80-DisplayPort-kaapeleita, jotka noudattavat uutta UHBR-standardia. Muiden merkkien kaapeleita testataan parhaillaan sertifiointia varten, ja niiden odotetaan tulevan markkinoille pian.

Sertifiointiprotokolla ottaa huomioon myös UHBR:n uusimmat kohokohdat, jotka VESA väittää suuremmalla kaistanleveydellä tukevan 8K 60Hz HDR, 4K 240Hz HDR, kahta 4K 120Hz HDR tai neljää 4K 60Hz HDR näyttöä yhden kaapelin kautta.

Koska Ultra-High Bit Rate -sertifikaatti koskee myös nykyistä DisplayPort 2.0 -standardia, PCWorld huomautti, että enimmäiskapasiteetilla yksi DisplayPort 2.0 DP80 -kaapeli voi antaa virtaa yhteen näyttöön 16K-resoluutiolla ja 60Hz:llä, kahdella 8K- ja 120Hz-näytöllä tai kolmella 4K-tasolla. näyttää 90Hz.

DP40- ja DP80-kaapeleita on saatavana täysikokoisina ja Mini DisplayPort -vaihtoehtoina, ja ne ovat taaksepäin yhteensopivia laitteiden kanssa, joissa on DisplayPort-linkki ja asianmukaiset tukistandardit. Ne tukevat myös DisplayPort Alt -tilaa DisplayPortin kautta USB Type-C -liitännän kautta.

🔥 Empfohlen:  6 tapaa, joilla SEO-ammattilaiset käyttävät ChatGPT:tä juuri nyt