Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Generation Alpha: Kuinka brändit voivat muodostaa yhteyden Digital Natives 2.0:aan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Generation Alpha: Kuinka brändit voivat muodostaa yhteyden Digital Natives 2.0:aan

Kun ajatellaan nousevia sukupolvia ja niiden vaikutusta kulttuuriimme, milleniaalit ja Z-sukupolvi tulevat useimmiten mieleen. Mutta Gen Alpha näyttää nopeasti itsensä voimana, jonka kanssa on otettava huomioon.

Näitä yksilöitä ovat muokanneet olosuhteet, joita yksikään sukupolvi ei ole ennen nähnyt. Vanhimmat syntyivät samana vuonna kuin iPad, eli he eivät tiedä elämää ilman tekniikkaa. Ja mikä tärkeintä, he viettivät kehitysvuotensa kasvaessaan maailmanlaajuisessa pandemiassa.

Gen Alpha osoittaa viisautta, ennakkotietoisuutta ja sosiaalista tietoisuutta, jota emme ole ennen nähneet. Ja koska ne ovat kaiken tulevaisuus, jokaisen yrityksen omistajan tulisi kiinnittää huomiota.

Katsotaanpa hieman tarkemmin Gen Alpha -lapsia, heitä muovaavia uskomuksia ja sitä, kuinka aikuiset voivat rakentaa yrityksiä, jotka vastaavat näiden tulevien kuluttajien ja johtajien toiveet ja tarpeet.

Kuka on Generation Alpha?

Gen Alpha, maailman nuorin sukupolvi, on osa laajempaa globaalien sukupolvien käsitettä.

Z-sukupolven jälkeisenä sukupolvena Gen Alpha sisältää kaikki vuonna 2010 tai sen jälkeen syntyneet lapset. Vuoteen 2025 mennessä heistä odotetaan tulevan historian suurin sukupolvi. yli kaksi miljardia yksilöä.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Tähän sukupolveen on vaikuttanut voimakkaasti teknologia ja viime vuosien tapahtumat, mukaan lukien COVID-19-pandemia, joka on jo alkanut muokata heidän elämäänsä.

Nuoresta iästään huolimatta heidän ennustetaan olevan sitkeä ja luova sukupolvi, johon vaikuttavat heidän kokemuksensa ja arvonsa osana digitaalisesti kehittynyttä maailmaa.

Mitä tuotemerkkien tulee ymmärtää Gen Alphasta?

Koska ne ovat historiamme suurin sukupolvi, tuotemerkkien on sovitettava Gen Alpha niin nopeasti kuin mahdollista – ja pysyttävä siellä. Tässä on muutamia keskeisiä piirteitä, jotka on ymmärrettävä.

Gen Alpha kasvaa näytöillä

Pandemian aikana henkilökohtainen toiminta romahti. Korvaus oli ruutuaika: virtuaalikoulu ja jopa pelitreffit siirtyivät virtuaalimaailmaan. Tämä luo perustavanlaatuisen muutoksen tavassa, jolla he näkevät maailman ja ovat vuorovaikutuksessa sen kanssa.

Heillä on koko maailman tieto käden ulottuvilla. Ruutuaika on antanut heille tahdonvapautta, vahvoja ongelmanratkaisutaitoja ja käsityksen siitä, mikä maailmassa on mahdollista. Tämän seurauksena he kehittävät uusia oppimistyylejä verrattuna aikaisempiin sukupolviin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka pysyä positiivisena negatiivisessa maailmassa

Lähde

Tietysti ruutuajalla voi olla myös negatiivisia puolia, kuten heikentynyt sosiaalinen toiminta, lyhyempi keskittymiskyky, eristäytyminen ja jopa apatia tai masennus. Mutta se kaikki on osa ainutlaatuista muotoa, johon tämä uusi sukupolvi on muodostumassa.

Gen Alpha haluaa korjata menneisyyden vahingot

Aiheista, kuten ilmastonmuutoksesta kilpailuun ja kestävään kehitykseen, Gen Alpha vie digitaalisen oppimisen uudelle tasolle. Verkossa kasvaminen on paljastanut heidät kohtaamiemme kriittisten yhteiskuntapoliittisten ongelmille. McCrindlen tutkimus osoittaa tämän 81 % Alfa-sukupolven vanhemmat ovat tehneet kestävämpiä valintoja, joihin lapset ovat osittain vaikuttaneet.

He näkevät omakohtaisesti muiden ihmisten kokemukset, jotka ovat ja eivät ole heidän kuplassaan, ja heillä on empatian tunne ja motivaatio tehdä muutos, erityisesti niille, joilla on vähemmän valtaa tehdä eroa itse.

Gen Alphalla on korkea päätöksentekovalta

Tämä uusi sukupolvi saa inspiraatiota niin monista eri lähteistä, valtavan suositulta YouTube-kanavalta Ryanin maailmamaailmanlaajuisesti tunnetuille aktivisteille, kuten Greta Thunbergille, Z-sukupolven vaikuttajille ja sisällöntuottajille, jokapäiväisille roolimalleille, kuten sairaanhoitajille ja tiedemiehille.

He kuluttavat mediaa useilla alustoilla ja paljastavat ne todellisille lapsilleen, kuten he itse, sekä sankareille, jotka muokkaavat tulevaisuutta. Tämä ruokkii heidän tahtoaan ja vaikutusvaltaansa synnyttäen uuden sukupolven “lapsyrittäjiä”, jotka ovat jo aloittamassa omia yrityshankkeitaan.

Heillä on auktoriteettia ja vaikutusvaltaa alueillaan, samoin kuin kykyä vaikuttaa ikätovereihinsa.

Kuinka tavoittaa Gen Alpha – ja luoda menestystä brändillesi tulevaisuudessa

Monet säännöt pysyvät samoina, mutta ikääntyvä väestö voi oppia pari asiaa tulevaisuuden kestävän liiketoimintamallin rakentamisesta. Tässä on muutamia strategioita, joiden avulla voit varmistaa, että otat mukaan sukupolven Alpha-lapset.

Rakenna viestintä kaksisuuntaiseksi kaduksi

Yksi tärkeimmistä ymmärrettävistä käsitteistä on, että Gen Alpha puhuu uudella digitaalisella aikakaudella raskaana sosiaalisen median käyttäjinä. Mainonta, markkinointi ja brändiviestintä eivät ole enää yksisuuntaisia ​​katuja.

Heidän käyttämänsä alustat, kuten Minecraft, TikTok ja Roblox, ovat antaneet heille mahdollisuuden olla luojia. Kun rakennat tai muokkaat liiketoimintamalliasi, kysy itseltäsi, missä voit luoda lisää mahdollisuuksia merkitykselliselle vuoropuhelulle sekä mahdollisuuksia kunnioittaa tämän uuden sukupolven suvereniteettia.

Käyttäjien sitoutuminen sukupolvi alfa

Lähde

Ole hyvän voima – ja tee se tunnetuksi

Gen Alphalla on vahva taipumus sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja menneisyyden vääryyksien oikaisemiseen. Suoraan sanottuna: he tarkkailevat sinua. He panevat merkille liiketoimintakäytännöt, jotka ruokkivat brändiäsi, ja he kysyvät, oletko osa ongelmaa vai ratkaisua.

🔥 Empfohlen:  Värien psykologia: kuinka valita henkilökohtaisen tuotemerkin värit, jotka poikkeavat

Onko brändilläsi sosiaalista tai eettistä vaikutusta? Rakenna tämä bränditarinaasi ja brändistrategiaasi. Kun sukupolven alfa-lapsilla alkaa olla omat käytettävissä olevat tulot, he päättävät käyttää ne brändeihin, jotka jakavat kiinnostuksensa tehdä hyvää maailmassa.

Muista heidän tuhatvuotiset vanhempansa

Gen Alphalla on tuhatvuotiset vanhemmat, jotka olivat oma tapaustutkimus. Millennials oli alkuperäinen ryhmä, joka vei linjan kasvaa henkilökohtaisesti vastaan ​​verkossa. Ja he ovat tunteneet eettiset kysymykset ja painetta kasvattaa lapsia, joiden ydinkokemukset kehittyvät näyttöjen ympärillä.

Huolimatta vahvoja määräyksiä Kerääessään tietoja ja markkinointia alle 12-vuotiaille, milleniaalit tietävät teknisten työkalujen voiman ja niiden tuoman liitettävyyden. He toivottavat tervetulleeksi teknologiakeskeisiä lähestymistapoja oppimiseen, osallistumiseen ja ympäröivään maailmaan. Tämä tarjoaa brändeille mahdollisuuden rakentaa näitä ratkaisuja (joten ota huomioon, jos se olet sinä!).

Millennial-vanhemmat suosivat myös korkealaatuisia, minimalistisia ja “puhtaita” tuotteita, jotka on valmistettu luonnollisista, kemikaalittomista materiaaleista ja ainesosista. Tässä mielessä Gen Alpha -omena ei putoa kauas puusta.

Luo ensin henkilökohtaiset kokemukset ja anna tuotteiden seurata

Gen Alpha ja heidän vanhempansa etsivät henkilökohtaisia, ainutlaatuisia kokemuksia. He käyttävät erittäin henkilökohtaista tekniikkaa joka ikinen päivä ja odottavat, että heidän elämänsä tulevia ongelmia helpottaa sama hyvin integroitu tekniikka. Jos haluat rakentaa pysyviä brändejä, tämä on kriittistä ajattelutapaa, joka sinun on otettava käyttöön ja ylläpidettävä.

Kun olet osoittanut osuvuuden ja arvon, sinun on paljon helpompi siirtyä tuotteiden myyntiin. Käytä integroituja kampanjoita paikan päällä ja digitaalisissa tiloissa sekä interaktiivisia sosiaalisen median kampanjoita. Ilman interaktiivista ja mukaansatempaavaa osaa olet vain yksi merkityksetön mainos (ja luota meihin – he ovat jo nähneet niitä paljon).

Gen Alpha on luomassa uutta polkua meille kaikille

Ei ole mikään salaisuus, että Gen Alpha tulee olemaan täynnä hypertietoisia, sitoutuneita ja valtuutettuja johtajia. Ja vaikka näemme tämän jo millennialeissa ja Z-sukupolvessa, nykypäivän tuotemerkkien on seurattava joitain tärkeitä muutoksia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka johdonmukaisten tavoitteiden asettaminen lisäsi tulojani 100 %

TikTokin käyttäjien on oltava vähintään 13-vuotiaita, ja 2023 on vuosi, jolloin ensimmäiset Gen Alpha -lapset saavuttavat tämän iän. He syöksyvät sosiaalisen median taistelukentälle vertaansa vailla olevalla viisaudellaan, toiveikkaalla skeptisyydellään ja halullaan rakentaa ja omistaa tulevaisuutensa. Oletko sinä osa sitä vai jäätkö jälkeen?

Alfa-sukupolven UKK

Onko 2010 sukupolvi Z vai Alpha?

2010 yhdistetään tyypillisesti Z-sukupolveen. Vuoden 2010 jälkeen syntyneet ihmiset luokitellaan Alfa-sukupolviksi. Jälkimmäistä pidetään ensimmäisenä kokonaan 2000-luvulla syntyneenä sukupolvena.

Mikä on sukupolvi Z vs. sukupolvi alfa?

Z-sukupolvi, jota kutsutaan myös nimellä iGeneration tai Zoomers, koostuu ihmisistä, jotka ovat syntyneet vuosina 1995–2010. Se on ensimmäinen natiivi digitaalinen sukupolvi, jonka suurin osa jäsenistä on kasvanut sosiaalisen median ja älypuhelimien kanssa kiinteänä osana heidän jokapäiväistä elämäänsä.

Gen Alpha puolestaan ​​viittaa sukupolveen, joka on syntynyt sukupolven Z jälkeen, tyypillisesti 2010-luvun puolivälin ja 2020-luvun puolivälin välillä. Sitä kutsutaan joskus digitaaliseksi alkuperäiseksi 2.0-sukupolveksi, koska sen jäsenet kasvavat maailmassa, joka on vieläkin enemmän uppoutunut teknologiaan kuin Z-sukupolven kokema.

Mistä Gen Alpha -sukupolvi tunnetaan?

Alfa-sukupolvi tunnetaan kehittyneistä teknologioista, kuten lisätyn todellisuuden ja ääniavustajien kasvamisesta, sekä siitä, että hän on avoimempi ja luovempi kuin sukupolvi Z. Generation Alpha -sukupolven jäsenet tunnetaan myös siitä, että heillä on pääsy entistä globalisoituneempiin ja kulttuurinen monimuotoisuus lisääntyy.

Haluatko oppia lisää?