Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

11 parasta avainsanatutkimustyökalua orgaanisen liikenteen ohjaamiseen sivustollesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 11 parasta avainsanatutkimustyökalua orgaanisen liikenteen ohjaamiseen sivustollesi

Mikä nostaa verkkokaupan toisen edelle? Se ei ole vain kilpailukykyisiä hintoja tai huipputuotteita. Se on näkyvyyttä erityisesti hakukoneiden tuloksissa. Vaikka maksullisella haulla on puolensa, useimmat yritykset tähtäävät orgaaniseen liikenteeseen – mainoksia ei tarvita.

Salainen kastike? Avainsanatutkimus.

Oikeilla avainsanatutkimustyökaluilla voit tunnistaa termit, joita potentiaaliset asiakkaasi käyttävät, ja käyttää niitä kaikkialla sivustossasi näkyvyyden parantamiseksi.

Mitä tulee avainsanatutkimustyökaluihin, SEO-markkinointibudjettisi vaikuttaa valintaan. Vaikka ilmaiset työkalut ovat erinomainen lähtökohta, suuremman budjetin omaavat voivat valita maksullisen työkalun, jossa on parannetut avainsanatutkimusominaisuudet. Tässä on 11 harkittavaa vaihtoehtoa:

Ilmaiset avainsanatutkimustyökalut

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

1. Google Avainsanojen suunnittelija

Googlen avainsanojen suunnittelija on kaikkien Google Ads-tilin omistajien käytettävissä. Se tarjoaa tärkeitä tietoja, kuten valitsemiesi avainsanojen kuukausittaiset hakumäärät sekä niiden historiallisen tehokkuuden. Lisäksi voit käyttää sitä tarkastellaksesi ilmaushakuraportteja, jotka osoittavat, kuinka avainsanojesi järjestys vaikuttaa hakutuloksiin.

2. Google Search Console

Googlen hakukonsoli

Google Search Console näyttää avainsanat, joilla sivustosi sijoittuu, luetteloi käänteiset linkit ja ilmoittaa mahdollisista teknisistä ongelmista. Näiden tietojen perusteella voit optimoida sivustosi parantaaksesi sijoitusta hakutuloksissa ja tehdäksesi tarvittavia korjauksia.

3. Moz

Moz toimittaa helposti tiivistettävät raportit hakumääristä, avainsanojen vaikeudesta ja napsautussuhteista. Saat 10 ilmaista kyselyä kuukaudessa jokaista työkalua kohden. Vaikka tämä ei ehkä täytä suurempien yritysten vaatimuksia, pienten yritysten ja yksittäisten kauppiaiden tulisi löytää Mozin avainsanatutkimustarpeisiinsa.

4. Avainsana Surfer

avainsanasurffaustyökalu

Surfer SEO:n luoma Keyword Surfer kerrostuu suoraan Google-hauksiisi. Hae termiä, ja laajennus näyttää sekä nykyiset hakumäärät että arvioidut napsautuskohtaiset hinnat. Haluatko kirjoittaa blogin tai artikkelin? Käytä työkalun tekoälyn luomaa ääriviivaa päästäksesi alkuun.

5. KysymysDB

kysymysDB

Question DB:n avulla voit hyödyntää avainsanatutkimuksen ainutlaatuista näkökulmaa: käyttäjien esittämiä kysymyksiä. Työkalu ei rajoitu vain Googleen ja Bingiin, vaan se hakee kysymyksiä myös Redditin ja Quoran kaltaisista foorumeilta. Saat jopa 50 tulosta per haku maksutta.

6. VastausPublic

vastata yleisölle

AnswerThePublic antaa sinun suorittaa kolme kyselyä päivittäin ilmaiseksi, kun olet luonut tilin. Se perustuu suurten hakukoneiden automaattisen täydennyksen tietoihin ja tarjoaa ideoita kiinnostavan blogisisällön luomiseen.

🔥 Empfohlen:  UAS-yhtiö SpearUAV keräsi 17 miljoonaa dollaria B-sarjan kierroksella

Maksulliset työkalut

7. Ahrefs

parhaat avainsanatutkimustyökalut: Ahrefs

Ahrefs tarjoaa avainsanahakutyökalun, johon syötät alkusanan ja saat siihen liittyviä ehdotuksia. Nämä voivat sisältää ylimääräisiä siemenavainsanoja tai long-tail-muunnelmia. Ahrefsin kuukausisuunnitelmat vaihtelevat 99–999 dollarista, ja vuositilaukset tarjoavat joitain säästöjä.

8. Semrush

Semrush tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, jotka auttavat sinua löytämään oikeat avainsanat. Erottuva ominaisuus on Keyword Magic -työkalu – kirjoita kohdeavainsanasi ja saat kattavan näkymän mittareista, kuten käyttäjän aikeista, avainsanan vaikeudesta ja muista. Semrushin suunnitelmat vaihtelevat 120 dollarista 450 dollariin kuukaudessa.

9. Long Tail Pro

Long Tail Pro on erikoistunut pitkähäntäisiin avainsanoihin, jotka kohdistavat markkinaraon mutta korkealaatuisiin hakutuloksiin. Alusta tarjoaa työkaluja käänteisten linkkien analysointiin, SERP-analyysiin ja avainsanasijoituksen seurantaan. Vuositilaukset alkavat 297 dollarista ja nousevat 1 177 dollariin.

10. SurferSEO

surferseo

Surfer SEO:lla saat edullisen avainsanatutkimuksen alkaen vain 49 dollarista kuukaudessa. Alusta luo “aiheklustereita” valitsemistasi avainsanoista inspiroimaan artikkeleihisi. Sisäänrakennettu sisältöeditori auttaa sinua luomaan viestejä, jotka vastaavat näitä suositeltuja avainsanoja ja osioiden otsikoita.

11. SEO Powersuite

SEO Powersuite on all-in-one SEO-työkalu, joka sisältää avainsanatutkimuksen, käänteislinkkien historian, sivuston laajuiset SEO-tarkastukset ja paljon muuta. Voit käyttää sitä optimoimaan useita sivustosi näkökohtia ja jopa luomaan mukautettuja raportteja. SEO Powersuiten suunnitelmat alkavat 299 dollarista vuodessa.

Avainsanatutkimustyökalu on eräänlainen online-ohjelmisto, joka luo luettelon lauseista ja sanoista kyselyjen perusteella, joita ihmiset kirjoittavat hakukoneisiin, kuten Googleen ja Amazoniin. Voit sisällyttää nämä avainsanat etusivullesi, Tietoja meistä -sivullesi, tuoteluetteloihisi ja muille alueille, jolloin verkkokauppasivustollasi on paremmat mahdollisuudet sijoittua korkeammalle hakukoneiden tulossivuilla (SERP).

Avainsanatutkimus on osa laajempaa verkkokaupan markkinointitaktiikkaa nimeltä SEO tai hakukoneoptimointi. Vaikka sen toteuttaminen vie aikaa ja vaivaa, sen sijoitetun pääoman tuotto (ROI) ylittää usein maksetun mainonnan. Tästä syystä yhä useammat verkkokauppiaat käyttävät avainsanatutkimustyökaluja verkkosivustonsa sisällön optimoimiseksi ja orgaanisen liikenteen lisäämiseksi.

Avainsanaehdotustyökalu on suunniteltu ehdottamaan lisäavainsanoja sivustollesi. Aloitat kirjoittamalla alkuavainsana – sana tai lyhyt lause. Sitten odotat, että työkalu luo osuvia avainsanoja, jotka voivat sisältää myös pidempiä, tarkkoja lauseita, joita kutsutaan long tail -avainsanoiksi. Yhdistä nämä ehdotukset muiden SEO-työkalujen oivalluksiin, ja sinulla on useita tapoja lisätä verkkosivustosi liikennettä.

🔥 Empfohlen:  Kannibalisoinnin kustannukset: miten ristiriitainen sisältö vaikuttaa suorituskykyisi

Avainsanatutkimustyökaluja on kahdenlaisia: ilmaisia ​​tutkimustyökaluja ja maksullisia tutkimustyökaluja.

Ilmaiset avainsanatutkimustyökalut tarjoavat perustietoja ilman kustannuksia. Vaikka ne rajoittavat tutkittavien termien määrää, ne ovat silti arvokkaita. Esimerkiksi Google Trends näyttää kuukausittaiset hakumäärät ja ehdottaa aiheeseen liittyviä avainsanoja, jotka voivat lisätä myymäläsi liikennettä.

Sitä vastoin maksulliset työkalut, kuten Ahrefs, tarjoavat kattavampia ominaisuuksia maksua vastaan. Kirjoitat termin hakukenttään ja saat laajan luettelon aiheeseen liittyvistä avainsanaehdotuksista. Tämän tason automaatio ja yksityiskohdat eivät yleensä ole saatavilla ilmaisilla työkaluilla, joten maksullinen vaihtoehto on tehokkaampi valinta perusteelliseen SEO-työhön.

Laadukas avainsanatutkimustyökalu tarjoaa tärkeitä ominaisuuksia, jotka hyödyttävät verkkosivustoasi tai verkkokauppaalustaa. Tässä on huomioitavaa, kun arvioit yrityksesi eri vaihtoehtoja:

  • Avainsanaehdotukset: Etsi työkalu, joka ei tarjoa vain avainsanaluetteloa, vaan varmistaa, että avainsanat ovat sekä hakutuloksia että erittäin osuvia. Etsit termejä, joita todelliset ihmiset hakevat ja jotka voivat muuntaa vierailijat asiakkaiksi sivustollasi.
  • Avainsanojen vaikeusaste: Tämä kertoo, kuinka vaikeaa tai helppoa on sijoittua ensimmäiselle sivulle tietyllä avainsanalla. Jos esimerkiksi myyt käsintehtyä saippuaa, sinulla voi olla vaikeuksia saada paremmuusjärjestykseen laaja termi, kuten “saippua”. Saattaa kuitenkin olla järkevämpää käyttää tiettyjä avainsanoja, kuten “luomu laventelisaippua”.
  • Kilpailija-analyysi: Työkalun avulla voit tutkia avainsanoja, joita kilpailijasi käyttävät houkutellakseen liikennettä. Nämä avainsanatiedot auttavat sinua tarkentamaan omaa lähestymistapaasi avainsanastrategiaan.
  • Käänteiset tiedot: Hakukoneet pitävät käänteisiä linkkejä luottamusäänestyksenä sivustollesi. Huipputason työkalun pitäisi antaa sinulle yleiskuva siitä, ketkä linkittävät kilpailijoihisi. Nämä tiedot auttavat sinua asettamaan realistisia tavoitteita omalle linkkistrategiallesi.

Esimerkki avainsanatutkimuksesta

Kuvittele, että sinulla on verkkohuonekalukauppa ja haluat parantaa sen näkyvyyttä verkossa. Verkkokaupan SEO-strategiaasi saattaa sisältyä työtuoleja koskevien tietosivujen luokittelu. Avainsanatutkimustyökalun avulla voit nähdä, kuinka monet ihmiset hakevat sanalla “toimistotuolit” kuukausittain ja parhaat sivustot tällä termillä.

Voit sitten käyttää avainsanatyökalua löytääksesi tähän aiheeseen liittyviä sisältöideoita, kuten “ympäristöystävälliset toimistokalusteet”, “kevyet toimistopöydät” ja “työtuolit selkäkipuihin”. Näiden termien sisällyttäminen sivuillesi voi tehdä niistä arvokkaampia vierailijoille ja lisätä myymäläsi myyntiä.

🔥 Empfohlen:  10 parasta valokuvien restaurointityökalua (heinäkuu 2023)

Avainsanatutkimustyökalut näyttävät, mitä ihmiset etsivät eri maissa. Siitä on hyötyä, jos myyt maailmanlaajuisesti. Voit muokata hakukoneoptimointistrategiaasi kohdistaaksesi tietyt alueelliset termit.

Oletetaan, että myyt luomuteesekoituksia Yhdysvalloissa ja haluat mennä maailmanlaajuisesti. Avainsanatyökalujen avulla voit tunnistaa sanat, joita ihmiset eri maissa käyttävät etsiessään tuotettasi. Esimerkiksi Isossa-Britanniassa ihmiset hakevat sanalla “yrttiuute” enemmän kuin “luomu teesekoitukset”. Haluat käyttää tätä ilmaisua aloitussivuilla, jotka luot Yhdistyneen kuningaskunnan yleisölle.

2. Etsi avainsanaaukot

Avainsanojen erojen analyysi auttaa sinua löytämään avainsanat, joita kilpailijasi käyttävät, mutta sinä et. Syötät työkaluun kilpailijoiden verkkosivustojen URL-osoitteet. Sitten se luetteloi avainsanaideoita, jotka tuovat liikennettä heille, mutta eivät sinulle. Jos myyt esimerkiksi yrttiteetä, pääkilpailijasi saattaa sijoittua korkealle avainsanalle “kofeiinittomat teet”, jonka olet unohtanut. Käytä avainsanatyökaluja havaitaksesi tällaiset puutteet ja parantaaksesi näkyvyyttä SERP:issä.

3. Tunnista kannattavat ehdot kohdistettavaksi

Parhaiden avainsanatutkimustyökalujen avulla voit lajitella avainsanoja niiden kilpailutason tai “avainsanan vaikeusasteen” mukaan. Suuri hakumäärä tarkoittaa, että avainsana voi tuoda paljon liikennettä, mutta se lisää myös kilpailua. Haluat tietää tämän valitaksesi taistelusi viisaasti. Aloita valitsemalla helpompia avainsanoja, jotka liittyvät läheisesti brändiisi. Tämä auttaa sinua vähitellen rakentamaan verkkosivustosi uskottavuutta. Myöhemmin voit kohdistaa tiukempiin, paljon liikennettä tuottaviin avainsanoja.

Näkyvyys hakukoneissa ei tule sattumalta – se on strateginen liike. Avainsanatutkimustyökalujen valintasi määrittää hakukoneoptimoinnin tehokkuuden sävyn, mikä vaikuttaa viime kädessä tulokseen. Aloitatpa sitten ilmaisella työkalulla tai nouset maksulliseen alustaan, muista: kyse ei ole vain avainsanoista, vaan yleisösi hakukäyttäytymisen ymmärtämisestä, jotta voit voittaa halutun SERP-kiinteistön.

Haluatko oppia lisää?