Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka ansaita rahaa älypuhelimellasi (11 tapaa vuodelle 2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka ansaita rahaa älypuhelimellasi (11 tapaa vuodelle 2023)

Voimme kaikki käyttää hieman ylimääräistä rahaa.

Ja koska monet meistä viettävät niin paljon aikaa vierittämiseen joka tapauksessa, voit yhtä hyvin hyödyntää näitä sormenpäitä ja muuttaa ne tavoiksi ansaita rahaa puhelimestasi.

Sovelluksia, työkaluja ja resursseja on tuhansia, mutta voi olla vaikeaa selvittää, mitkä niistä ovat hyvä – ja kannattava – idea ja mitkä täysin ajanhukkaa.

Jos olet tässä veneessä ja kamppailet nollatuloksesta, älä huolehdi.

Aiomme tarkastella 11 parasta tapaa saada palkkaa puhelimesi käytöstä sekä joitain toimenpiteitä, joita voit tehdä sen toteuttamiseksi.

Mennään asiaan.

11 parasta tapaa ansaita rahaa puhelimestasi

1. Myy vanhat tavarasi

Onko sinulla vanhoja vaatteita, huonekaluja tai kirjoja, joita voisit olla ilman? (Tai mitä tahansa!)

On olemassa paljon mobiilisovelluksia, joilla voit myydä niitä ja saada taskussa ylimääräistä rahaa. Katsotaanpa muutamia.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Decluttr

ansaita rahaa puhelimesta decluttr

Käytä tätä sovellusta myydäksesi tekniikkaa ja mediaa, kuten matkapuhelimia, pelejä, DVD-levyjä, CD-levyjä ja kirjoja. Se tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille ja nopeat seuraavan päivän maksut myymillesi tuotteille. Hieno ominaisuus on kyky skannata tuotteen viivakoodi ja saada välitön arvio sen arvosta.

Luo omat viivakoodisi Shopifyn avulla viivakoodigeneraattorityökalu.

Poshmark

sovellus vanhojen tavaroiden myyntiin

Listaa myytävät kohteesi ja Poshmark maksaa postikulut. Voit jopa isännöidä juhlia, joissa sinä ja ystäväsi listaavat samanlaisia ​​kohteita yhdessä. Muista, että listautuminen on ilmaista, mutta sinun on maksettava maksu, kun teet myynnin. Alle 15 dollarin tuotteista veloitetaan 2,95 dollaria. Yli 15 dollarin tuotteista veloitetaan 20 %.

2. Vaihda vanhat tavarasi Amazonissa

Tässä on toinen vaihtoehto rahan ansaitsemiseen puhelimellasi, johon kuuluu tavaroiden myynti, joita et enää tarvitse. Tällä vaihtoehdolla ei ansaita rahaa, mutta voit ansaita lahjakortteja.

Amazon on loistava vaihto-ohjelma, jonka avulla voit lähettää teknisiä tuotteita, kuten Amazon Devices, videopelejä, puhelimia, lisävarusteita ja paljon muuta.

Jos tuotteesi on kelvollinen, saat välittömän tarjouksen Amazon-lahjakortista tai tarjoushyvityksen uuden laitteen ostoa varten.

Maksuja ei peritä, ja Amazon kattaa toimituskulut ja lähettää sinulle ilmaisen lähetystarran.

Amazonin vaihtokauppa

3. Käytä sijoitussovellusta

Vaikka saatat etsiä ylimääräistä rahaa juuri nyt, yksi parhaista päätöksistäsi on valmistautua myös tulevaisuuteen.

🔥 Empfohlen:  EQ laskee, kuinka yritysjohtajat voivat hyödyntää tekoälyä kääntääkseen vuorovesien

Siellä on joitain mahtavia sijoitussovelluksia, jotka voivat auttaa sinua tienaamaan rahaa puhelimestasi tänään ja samalla kasvattamaan arvoasi vanhetessasi.

Katsotaanpa muutamia suosituimpia sijoitussovelluksia.

Parannus

ansaita rahaa älypuhelinsijoittamisesta

Betterment on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat hallita talouttaan, ja se on sekoitus sijoituksia ja säästöjä. Voit käyttää sovellusta tavoitteiden asettamiseen ja sitten luoda mukautetun investointisuunnitelman, joka auttaa sinua saavuttamaan nämä tavoitteet. Jos sijoitukset aiheuttavat päänsärkyä, voit määrittää automaattisen kuukausitalletuksen ja unohtaa sen.

Tammmenterhot

älypuhelinsijoitussovellus: Acorns

Tämä sovellus on loistava tapa aloittaa sijoittaminen huomaamatta eroa. Se tekee tämän pyöristämällä ostoksesi automaattisesti seuraavaan dollariin ja tallettamalla kyseisen summan sijoitustilillesi. Voit myös ansaita ylimääräistä rahaa tilillesi tekemällä ostoksia Acornsin valituilta yhteistyökumppaneilta.

Robin Hood

Robinhood on saanut paljon huomiota mediassa viime aikoina. Tätä sovellusta käytetään usein monimutkaisempiin sijoituksiin, kuten osakkeiden ja rahastojen kauppaan. Saat käyttöösi “murto-osuuksia”, mikä tarkoittaa, että voit sijoittaa vain 1 dollarilla sen sijaan, että ostaisit täyden osuuden siitä, mihin haluat sijoittaa.

4. Myy tietosi

Joillekin ihmisille ajatus sovelluksen asentamisesta puhelimeen ja tietojesi “myymisestä” loukkaa yksityisyyttä. Mutta jos et usko niin, tämä on yksi ihanteellisista tavoista ansaita rahaa puhelimestasi ilman, että sinun tarvitsee tehdä ylimääräistä työtä.

Esimerkiksi Nielsen on yksi maailman suurimmista markkinatutkimusyrityksistä. Siksi he haluaisivat nähdä, mitä teet puhelimellasi – ja he ovat valmiita maksamaan sinulle siitä.

Kanssa Nielsenin tietokone- ja mobiilipaneeli, sinun tarvitsee vain ladata turvallinen mobiilisovellus. Se siitä! Sovellus seuraa ja tallentaa, kuinka käytät puhelintasi, ja antaa yritykselle tarvitsemansa arvokkaan markkinatutkimuksen tiedot.

Kun rekisteröidyt, ansaitset jopa $50 pisteitä lahjakorteista.

Nielsenin tietokone- ja mobiilipaneeli

5. Ole käyttäjätestauksen osallistuja

Brändit haluavat tietää, mitä ihmiset ajattelevat tuotteistaan ​​ja palveluistaan. Ja jotkut heistä maksavat sinulle siitä, että kerrot heille ajatuksesi.

Käyttäjätestaus on yritys, joka auttaa brändejä saamaan tämän arvokkaan palautteen, jotta he voivat edelleen parantaa tarjontaansa.

Verkkosivuston mukaan osallistujat voivat ansaita 4 dollaria dollaria 5 minuutin käyttäjätestistä ja 10 dollaria 20 minuutin käyttäjätestistä. Livehaastatteluista voit ansaita missä tahansa 30–120 dollaria.

Rekisteröityäksesi sinun on vastattava joihinkin seulontakysymyksiin, jotta UserTesting voi löytää sinulle sopivia tuotteita ja palveluita testattavaksi.

uTest on toinen yritys, johon kannattaa tutustua, jos olet kiinnostunut käyttäjätestauksesta.

saada palkkaa puhelimen käytöstä

6. Täytä kyselyt

Olet luultavasti kuullut kyselyistä ennenkin. Vaikka ne eivät ehkä olekaan paras aikasi käyttö, ne saattavat olla hyvä idea, jos olet jumissa kotona, olet päivittäisessä työmatkassasi tai jonottele DMV:ssä.

🔥 Empfohlen:  Sisältömarkkinointi SaaS-yrityksille: 11 idioottivarmaa taktiikkaa

Katsotaanpa pari suosittua kyselysovellusta.

InboxDollaria

inboxdollarit tienaavat rahaa mobiilisti

Tämä sovellus palkitsee sinut kyselyihin osallistumisesta sekä muista toiminnoista, kuten videoiden katselusta, videopelien pelaamisesta ja sähköpostien lukemisesta. Sen lisäksi, että jäsenet saavat maksettua käteistä, he saavat myös etuja kuponkien ja cashbackin muodossa verkko-ostoksia varten.

Kysely Junkie

Kyselykysymyksiin vastaamisen lisäksi voit ansaita palkintoja jakamalla verkkoselaustietosi. Aina kun täytät kyselyn tai annat tietoja, ansaitset pisteitä, jotka voit lunastaa lahjakorteiksi tai käteiseksi.

7. Myy valokuvasi

Pidätkö kuvien ottamisesta selfie-tikullasi? Ehkä pidät itsestäsi amatöörivalokuvaajana uuden iPhonesi kanssa. Muutaman houkuttelevan kuvan ottaminen saattaa riittää ansaitaksesi ylimääräistä rahaa sovellusten, kuten FOAP, avulla.

FOAP on täysin ilmainen käyttää, ja voit myydä ja jälleenmyydä samaa valokuvaa niin usein kuin haluat.

Valokuvat myydään 10 dollarilla, ja pidät puolet myynnistä (5 dollaria). Voit luoda oman portfoliosi mahdollisista osakekuvista yrityksille tai lähettää snaps-kuvasi “tehtäviin”.

Missio on isomman yrityksen asettama tehtävä tiettyjen kuvien etsimiseksi. Jos kiinnität tehtäväjulisteen huomion sisällölläsi, voit ansaita kohtuullisen määrän käteistä.

8. Avaa Shopify-kauppa puhelimellasi

Tiesitkö, että voit hallita verkkokauppaa kämmenelläsi?

Aivan oikein – Shopify tarjoaa mobiilisovelluksen, jonka avulla pääset käsiksi kaikkeen kauppasi hallintaan puhelimestasi.

Voit käyttää Shopify-sovellusta tuotteiden lisäämiseen, hallita varastoatäyttää tilaukset, vertailla myyntikanavia, keskustella asiakkaiden kanssa ja jopa pitää tulotasot kurissa.

Vaikka saatat joutua määrittämään myymäläsi aluksi pöytäkoneella, voit käyttää Shopify-mobiilisovellusta päivittäisten myymälätoimintojesi hoitamiseen, kun olet liikkeellä.

hallita shopify-kauppaa puhelimella

Kiinnostunut? Lisätietoja: Shopify-mobiilikauppa täällä.

9. Ansaitse palkintoja pelaamisesta

Nykypäivän älypuhelinsovellusmarkkinoilla on saatavilla tuhansia pelejä. Vaikka useimmat tarjoavat sinulle vain tavan viettää aikaa, on olemassa joitain sovelluksia, jotka auttavat sinua ansaitsemaan rahaa samalla kun pidät hauskaa.

MistplayEsimerkiksi sovellus, jonka avulla voit ansaita palkintoja pelaamisesta puhelimellasi.

Mistplayssä pelaat ja nouset peleissä ansaitaksesi yksiköitä (MistPlayn sovelluksen sisäinen valuutta). Sitten lunastat yksiköitä lahjakorteiksi yrityksille, kuten iTunes, Amazon ja Best Buy.

Tarjolla on useita genrejä, mukaan lukien selviytymis-, kortti-, palapeli-, seikkailu- ja strategiapelit.

10. Saat palkkaa kävelystä

Useimmat meistä kävelevät jo paljon – olipa kyse sitten kävelystä koiran kanssa tai vain työmatkalla toimistolle.

🔥 Empfohlen:  Paranna yrityksesi maksuvalmiussuhdetta näiden kuuden vinkin avulla

Sweatcoin on kätevä sovellus, joka pystyy muuttamaan jokaisen tekemäsi askeleen “hikikolikoiksi”. Vaikka et voi nostaa kolikoita pankkitilillesi, voit tallentaa ja muuntaa ne tavaroiksi ja palveluiksi. Palkinnot vaihtelevat äänikirjoista ja urheiluvaatteista kuulokkeisiin ja tekniikkaan.

Saa palkkaa kävelystä: Sweatcoin

Sweatcoiniin liittyy tällä hetkellä yli 300 brändiä, ja uusia kumppaneita liittyy jatkuvasti. Se on loistava tapa säästää rahaa kuntoutuessasi.

11. Ansaitse samalla kun suojelet ympäristöä

Mikset tekisi lompakkoasi ja maailmaa hieman vihreämpää samanaikaisesti?

Puhdasta tilaa on fantastinen sovellus, joka tarjoaa ilmaisia ​​tarjouksia ja alennuksia ihmisille, jotka suojelevat itseään ja ympäristöä.

Sovellus toimii Cleanspace-tunnisteen kanssa, työkalu, joka muodostaa yhteyden puhelimeesi Bluetoothin kautta ja tarkkailee ympärilläsi olevaa häkätasoa.

Sovellus tarjoaa ilmaisia ​​tarjouksia ja alennuksia jokaista juoksua, pyöräilyä, kävelemääsi kilometriä kohden (tai välttää saastumisen lisäämistä millään tavalla). Sovellus voi älykkäästi selvittää, miten liikut, vain tarkistamalla ympäröivän ympäristösi. Siistiä tavaraa, eikö?

Yhteenveto: Kuinka ansaita rahaa älypuhelimellasi


Älypuhelimesi tarjoaa paljon muutakin kuin vain mahdollisuuden ottaa valokuvia ja kirjautua sisään ystäviin.

Oikealla strategialla ja sovelluksilla voit ansaita lisätuloja puhelimellasi tehdessäsi joukon helppoja tehtäviä. Useimmat näistä tehtävistä ovat asioita, joita teet jo päivittäisessä rutiinissasi. Joten on helppoa alkaa ansaita rahaa ja saada palkkaa jatkuvasti.

Yhteenvetona, tässä on 11 parasta tapaa ansaita rahaa puhelimestasi:

  1. Myy asioita, joita et enää käytä.
  2. Vaihda vanhat tavarasi Amazonissa.
  3. Käytä sijoitussovellusta.
  4. Ansaitse maksua siitä, miten käytät mobiililaitetta.
  5. Ole käyttäjätestauksen osallistuja.
  6. Täytä kyselyt saadaksesi lisätuloja.
  7. Myy kuviasi.
  8. Suorita Shopify-kauppa puhelimellasi.
  9. Ansaitse palkintoja pelaamisesta.
  10. Saa palkkaa kävelystä.
  11. Ansaitse samalla kun suojelet ympäristöä.

Tiedätkö muita tapoja ansaita rahaa puhelimella? Jaa ne alla olevissa kommenteissa ja auta muita pussittamaan lisätuloja.

Haluatko oppia lisää?