Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Kuinka Sarah Chant ansaitsee +10 000 dollaria kuukausittaisena tuoton matkablogeistaan ​​& Facebook ryhmät

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kuinka Sarah Chant ansaitsee +10 000 dollaria kuukausittaisena tuoton matkablogeistaan ​​& Facebook ryhmät

Sarah Chant työskenteli opettajana yli vuosikymmenen, kun hän vuodatti sydäntään ja sieluaan erilaisiin sivutoimiin. Huono uutinen on, että useisiin vuosiin mikään niistä ei toiminut. Hyvä uutinen on, että tuona aikana Sarah oppi taidot, joita hän tarvitsi saavuttaakseen lopulta menestyksen.

Nykyään hän ylläpitää pääasiallista matkailusivustoaan, New Zealand Travel Tips, ja siihen liittyvää Facebook-ryhmää sekä muita pienempiä matkailublogeja ja -ryhmiä. Lopulta hän on pystynyt luomaan yhteisöllisen yrityksen, joka tarjoaa hänelle taloudellisen vapauden. Hän teki viime vuonna 100 000 dollaria voittoa sivustojensa, e-kirjojen myynnin ja matkareittien tukemisen välillä. Ja nyt, kun Covid-rajoitukset ovat takanaan, taivas on rajana!

Jatka lukemista saadaksesi selville:

  • Mikä puolen touhu loi perustan hänen tulevalle menestykselleen
  • Miksi hän loi Uuden-Seelannin matkavinkkejä
  • Kuinka hän pysyi kiireisenä Covidin aikana
  • Kuinka kauan hänellä kesti päästä Mediavineen
  • Mistä hänen tulonsa tulevat
  • Kuinka paljon aikaa hän käyttää liiketoimintaansa
  • Hänen tärkein markkinointistrategiansa
  • Hänen lähestymistapansa avainsanatutkimukseen
  • Kuinka hän luo sisältöä
  • Hänen suosikki resurssejaan ja työkalujaan
  • Hänen suurin haasteensa
  • Hänen suurin saavutuksensa
  • Hänen suurin virheensä
  • Neuvoja, joita hän antaisi muille yrittäjille

Tapaa Sarah Chant

Kia ora, olen Sarah, New Zealand Travel Tipsin perustaja. Olen 38-vuotias ja asun Aucklandissa (Aotearoan suurin kaupunki, Uusi-Seelanti) mieheni ja kahden rakastetun kissamme kanssa.

Olen täysi adrenaliininarkari, sillä olen tehnyt 7 laskuvarjohypyä ja 15 benjihypyä. Olen myös matkustanut 75 maassa.

Olen kirjoittanut blogia ja työskennellyt sisällöntuottajana viimeiset 10 vuotta, mutta aina kokopäivätyön ohessa. Opetin 14 vuotta päätoimisesti ja olen työskennellyt viimeisen vuoden digitaalisen sisällön asiantuntijana.

Viimeisen vuoden aikana olen kuitenkin nähnyt valoa sivutunnelin päässä!

Miksi hän loi Uuden-Seelannin matkavinkkejä

Ennen New Zealand Travel Tipsin (NZTT) aloittamista minulla oli muutamia muita sivuhustioita.

Aluksi opettelin itseni maalaamaan kasvomaalausta, ja sitä tehdessäni perustin pienen kasvomaalausyrityksen. Rakensin itselleni perusverkkosivuston ja aloin oppia SEO:sta, sosiaalisen median markkinoinnista ja bloggaamisen eduista.

Sieltä auttelin muutamaa ystävää rakentamaan omia verkkosivustoja ja loin ensimmäisen matkablogini, Exploring Kiwis. Nämä olivat aikoja, jolloin Instagramin kasvu oli helppoa ja maailmanlaajuiset matkailublogit olivat muotia; ajatus niching alas ei yksinkertaisesti ollut tutkallani.

Exploring Kiwisin avulla keskityin todella hakukoneoptimointiin (mutta yleisblogin kanssa yritin edistyä niin paljon kuin olisin halunnut) ja olin yhteydessä muihin matkabloggaajiin.

Vaikka nautimme lukemattomista isännöidyistä majoituksista ja kokemuksista ja opimme paljon, ansaitsimme tuskin senttiäkään. Oppiminen oli kuitenkin valtavaa, ja vaikka en sitä silloin tiennyt, loin pohjaa tulevalle menestykselle.

Vaikka en ollut valmis luomaan uutta niche-sivustoa, päätin, että nyt voisi olla oikea aika luoda aluekohtainen Facebook-ryhmä.

Tuolloin ainoat merkittävät Uuden-Seelannin Facebook-ryhmät olivat ulkomaisten järjestelmänvalvojien johtamia (jotkut, olen varma, etteivät olleet koskaan käyneet Uudessa-Seelannissa!), ja ajattelin, että markkinoilla oli aukko ja päätin ryhtyä siihen. !

Päädyin luomaan New Zealand Travel Tips Facebook-ryhmän ja toisen ryhmän, Exploring Aucklandin.

🔥 Empfohlen:  Onko Etsy laillinen? Tässä on mitä sinun tulee tietää suositusta käsityöalustasta

Mukana tuli Covid

Sitten Covid iski ja Uusi-Seelanti suljettiin. Olin kuullut niche-sivustojen eduista ja päätin, että nyt on täydellinen aika kokeilla niitä. Laitoin Exploring Kiwis -sovelluksen lepotilaan ja ryhdyin luomaan uutta verkkosivustoa Exploring Aucklandiin.

Sain Exploring Auckland -verkkosivuston Mediavinelle neljässä kuukaudessa – mitä en koskaan saavuttanut alkuperäisellä matkablogillani, edes vuosien kovan työn jälkeen. Tein tämän hyödyntämällä “uutisarvoisia artikkeleita” ja jakamalla ne paikallisten Facebook-ryhmien kanssa. Kaupunkikohtainen blogini antoi minulle mahdollisuuden kirjoittaa asioista, jotka olisivat tuntuneet sopimattomilta matkablogissa (kuten tämä artikkeli kasvilahjasta), ja kasvu oli paljon helpompaa.

Pian sen jälkeen otin uskonloikan ja lupasin herättää New Zealand Travel Tips -blogin henkiin, ja se kannatti – saimme sen Mediavineen kolmessa kuukaudessa. Tämä sivusto on nyt hieman yli vuoden vanha ja olemme todella tyytyväisiä sen liikenteeseen.

NZTT:n menestyksen jälkeen loimme myös Australian matkavihjeitä ja Etelä-Tyynenmeren matkavinkkejä -ryhmän tukemaan jäseniämme Uuden-Seelannin ulkopuolella.

Niching NZTT:n kanssa oli paras blogipäätös, jonka olen koskaan tehnyt. Olen niin intohimoinen auttamaan muita saamaan kaiken irti ajastaan ​​Aotearoassa, ja verkkosivustomme ja Facebook-ryhmämme tekevät yhdessä juuri sen!

Sivustomme ja Facebook-ryhmämme välillä teemme kovasti töitä tuodaksemme lukijoillemme ja jäsenillemme luotettavimman, testatuimman tiedon, tarjotaksemme paikallistuntemusta, ystävällisen yhteisön ja alennuksia tehdäksemme heidän matkoistaan ​​edullisempia.

Kuinka paljon Saara tienaa

Olemme tehneet kovasti töitä monipuolistaaksemme tulovirtaamme.

Ansaitsemme tuloja näyttömainoksista (Mediavinen kautta) ja tytäryhtiöistä (vaikka OTA:t ja työskentelemällä suoraan paikallisten toimijoiden kanssa). Tarjoamme myös henkilökohtaisia ​​​​matkakonsultaatioita Zoomin kautta (jossa autamme jäseniämme matkareittien suunnittelussa) ja äskettäin julkaissut e-kirjoja.

On vaikea sanoa varmuudella, miltä taloudellinen tulevaisuutemme näyttää, sillä rajat Uuteen-Seelantiin avautuivat uudelleen alle vuosi sitten, joten vaikka liiketoimintamme on 3,5 vuotta sitten, olemme monella tapaa edelleen löytämässä jalkojamme.

Olemme kuitenkin innoissamme voidessamme todeta, että viime tilikaudella teimme yli 100 000 dollaria voittoa tekemällä sitä, mitä rakastamme!

Etsimme jatkuvasti uusia tapoja palvella yhteisöämme samalla kun tuomme tuloja. Tänä vuonna esimerkiksi ansaitsimme 6 000 dollaria myymällä e-kirjojamme vuoden 2023 neljän ensimmäisen kuukauden aikana. Tämä oli tulonlähde, jota meillä ei ollut viime vuonna, ja tiedämme, että ne ratkaisevat aidosti kipupisteen ihmisille, jotka suunnittelevat matkoja Uuteen-Seelantiin .

Se on win-win.

Työskentelen noin 40 tuntia viikossa NZTT:n parissa, mutta voin helposti peruuttaa tämän tarvittaessa.

Tällä hetkellä olen sitoutunut kasvuumme ja haluan olla käytännönläheinen Facebook-yhteisössämme, joten päätän viettää melko paljon työtunteja päivätyöni lisäksi.

Meille kerrotaan usein, että sitoutumisemme ja tukemme järjestelmänvalvojina on yksi niistä asioista, jotka erottavat ryhmämme muista, joten haluamme jatkaa tätä prioriteettina.

Hänen markkinointistrategiansa

Mielestäni Facebook-ryhmät ovat valtavasti vajaakäyttöinen resurssi!

Facebook-ryhmässämme on 50 000 jäsentä, jotka kaikki ovat aidosti kiinnostuneita verkkosivujemme sisällöstä ja tuotteistamme

Pystymme kyselyn jäsenillemme selvittämään heidän sisältötarpeensa, seuraamaan usein kysyttyjä kysymyksiä, keräämään tietoja, lainauksia ja kuvia sekä jakaa sisältöämme heille.

🔥 Empfohlen:  Roku ja Amazon sopivat, mikä ei muuta mitään

Rakennamme myös bränditietoisuutta ryhmämme kautta ja vakiinnumme alamme asiantuntijoiksi.

Lisäksi, kun joku tulee verkkosivun kautta lukijaksi, kutsumme hänet liittymään ryhmäämme saadakseen yksilöllisempää tietoa ja vastauksia kysymyksiinsä.

Saaran ajatuksia hakukoneoptimoinnista

SEO on keskeinen osa liiketoimintaamme. Ennen kuin kirjoitamme mitään, siirrymme KeySearchiin tutkiaksemme avainsanoja ja pohtiaksemme prioriteettejamme.

Tästä huolimatta kirjoitamme edelleen artikkeleita, joilla on hyvin vähän hakuliikennettä. Tiedämme, että nämä artikkelit auttavat Facebook-yhteisöämme/lukijoitamme ja auttavat varmistamaan, että verkkosivustomme nähdään keskitetyn palvelupisteenä.

Avainsanatutkimus

Pidän Google-taulukkoa, joka hahmottelee joukon avainsanoilla tutkittuja aiheita (Otettu Keysearchista). Tallennamme hakujen määrän ja vaikeuden ja tarkastelemme niiden tasapainoa sekä kunkin kirjoittajan kiinnostusta/tietoa ennen kuin päätämme, mitä viestejä kirjoittaa.

Otamme myös huomioon aikasidonnaisen sisällön ja pyrimme julkaisemaan nämä kausiluonteiset artikkelit sopivimpaan aikaan.

Linkin rakentaminen

Linkkien rakentaminen on tärkeä osa strategiaamme, vaikka emme käytä siihen riittävästi aikaa.

Osallistumme yhteistyöpostauksiin, kirjoitamme ajoittain vieraspostauksia ja hyödynnämme tämän kaltaisia ​​mahdollisuuksia. Linkitämme mielellämme myös blogikavereihimme, kun meillä on orgaaninen tilaisuus, ja arvostamme, että monet muut tekevät samoin puolestamme

Saaran sisällönluontiprosessi

Meillä on pieni ryhmä kirjoittajia, jotka lähettävät postauksia, ja upea VA, joka auttaa kulissien takana. Heillä kaikilla on valtava rooli vapauttaessani minua muokkaamaan ja julkaisemaan artikkeleita. Löysimme kirjoittajamme Facebookin blogiryhmien kautta.

Aluksi keskityimme luomaan “tekemistä” -oppaan jokaiselle Uuden-Seelannin tärkeimmille kaupungeille. Nyt käymme läpi pienempiä kaupunkeja Uudessa-Seelannissa ja luomme matkareittejä jne.

Tutustu Wingspaniin, kansalliseen petolintukeskukseemme Rotoruassa. Meillä on ollut onni osallistua useisiin perheisiin Uudessa-Seelannissa auttamaan meitä ymmärtämään erilaisia ​​paikallisia matkailutuotteita.

Suhteellisen uutena sivustona keskitymme varmistamaan, että lukijoillemme on hyvä kattavuus, jotta he voivat olla varmoja siitä, että tullessaan meille, he löytävät tarvitsemansa tiedot myös epäselvistä aiheista.

Tietysti käytämme sitten aikaa sisäisten linkkien luomiseen näiden viestien ja sivujen välille.

Hänen sähköpostilistansa

Keräsin pitkään sähköpostit uusilta Facebook-ryhmäämme liittyviltä jäseniltä, ​​mutta en ehtinyt tehdä mitään heidän kanssaan.

Perustin äskettäin perehdytyssarjan, joten lähetän nopeasti peräkkäin 5 sähköpostiviestiä, joiden tarkoituksena on esitellä uusia jäseniä tärkeimpiin tarjouksiimme. Tämän jälkeen he saavat viikoittaisen uutiskirjeen, jossa viitataan sivustoltamme löytyneisiin tietoihin.

Annamme uusille jäsenille mahdollisuuden rekisteröityä näihin sähköpostiviesteihin liittyessään Facebook-ryhmiimme ja myös kerätä sähköposteja verkkosivustomme kautta ponnahdusikkunan ja valokeilan avulla, sekä Mediavinen kautta.

Hänen suosikkiresurssinsa

Suurena Facebook-ryhmien fanina ei varmaankaan ole yllättävää kuulla, että saamme paljon tietoa Facebookin kautta!

Rakastan Digital Nomad Wannabea ja Facebook-ryhmän ylläpitäjiä: kasvua, sitoutumista ja kaupallistamista.

Yhä enemmän huomaan kuuntelevani myös blogipodcasteja.

Hänen parhaat työkalunsa

Omat työkaluni ovat seuraavat:

Ryhmäjohtajat: Kun aloitimme Facebook-ryhmämme, meillä oli tapana kopioida/liittää sähköposti-ilmoittautumiset manuaalisesti, mutta GroupLeads automatisoi sen puolestamme. Hakimme elinikäisen lisenssin ja rakastamme sitä!

Avainhaku: Kun aloitin bloggaamisen, kirjoitin siitä, mikä kiinnostaa minua ja mitä ajattelin muiden saavan lukea, mutta minä vain arvasin. Keysearchin avulla voin tehdä tietoisia päätöksiä sisällöstämme, ja se on yllättävän edullinen.

ThriveCart: Lisäsimme ThriveCartin työkalupakkiimme, kun päätimme myydä e-kirjoja. Elinikäinen sopimus on kohtuullinen sijoitus, mutta olemme jo saaneet rahamme takaisin (neljässä kuukaudessa) sen ansiosta, että voimme juosta.

🔥 Empfohlen:  Vuoden 2023 parhaat luottokortit (miten ansaitsemme ylimääräiset 2 000 dollaria vuodessa)

ThirstyAffiliates: Käytämme tämän työkalun ilmaista versiota, emmekä olisi ilman sitä nyt. Jos tuotetta ei ole enää saatavilla yhden OTA:n kautta, voimme vaihtaa linkin (esimerkiksi Klookista GetYourGuideen), jolloin ThirstyAffiliates työntää muutoksen suoraan sivustollemme. Se on suuri ajansäästö.

Saaran suurin haaste

Se, mikä meille toimi hyvin, oli ehdottomasti suurin haaste. Vietin vuosia bloggaamalla, enkä koskaan nähnyt tuottoa, joka heijastaisi sitä, mitä laitoin yritykseeni.

Kun kuitenkin löysin salaisen kastikkeeni, kaikki muuttui.

Hänen tärkein saavutuksensa

Tällaisen aidon, myötätuntoisen ja aidosti auttavan Facebook-ryhmän johtaminen on epäilemättä tärkein saavutukseni.

Monet jäsenistämme jopa päättävät jäädä ryhmään matkansa päätyttyä ja maksavat sen eteenpäin uusille vierailijoille.

Pidän myös siitä, että saan olla mukana auttamassa ihmisiä suunnittelemaan bucket list-seikkailuja Aotearoa New Zealandissa ja että olen oppinut tuntemaan niin monia upeita matkailualan toimijoita eri puolilla maata.

Mitä hän toivoo, että hän tiesi aloittaessaan

Kaiken ei voi olla asiantuntija, eikä kaikkea tarvitse tehdä, ja se on ihan ok.

En ole tutkinut verkkotarinoita, en ole käyttänyt Pinterestiä vuosiin enkä koske Instagramiin.

Sen sijaan keskityn Facebook-ryhmääni ja verkkosivustooni (erityisesti SEO) ja teen mitä voin e-kirjojen ja sähköpostimarkkinoinnin parissa.

Saaran suurin virhe

Olen tehnyt aiemmin asioita, joita en rohkaisisi muita tekemään ja joita en tekisi uudelleen, mutta en ole varma, sanoisinko niitä virheiksi, koska se vaati sen selvittämisen, mikä ei toiminut minulle. selvittääkseen mitä teki.

Alkuaikoina vietin aivan liian paljon aikaa Instagram-tilini kasvattamiseen. Vaikka minulla oli 50 000 seuraajaa, he olivat kaikkialta maailmasta, joten mahdollisuudet, että he olisivat kiinnostuneita tietystä paikasta, johon matkustimme, olivat pienet. Tiliämme ei kaupallistettu tehokkaasti, eikä se ohjannut liikennettä blogiimme. Ja Facebook-sivullamme vietetty aika ei todellakaan ollut paljon parempi.

Lisäksi, jos minulla olisi ollut aikaa uudelleen, olisin jäänyt alas paljon aikaisemmin, sillä silloin kun teimme niin, aloimme saavuttaa menestystä.

Hänen neuvonsa muille yrittäjille

Työskentele lujasti rakentaaksesi brändiä ja yhteisöä, joka perustuu luottamukseen ja empatiaan ja joka heijastaa arvoitasi.

Olemme erittäin onnekkaita, että meillä on joukko omistautuneita jäseniä, jotka ovat suurimmat cheerleaderemme. He tukevat meitä ja osallistuvat aktiivisesti vahvistaen sitä sävyä, josta ryhmämme on niin tunnettu.

Numeroihin on helppo jäädä kiinni, mutta lopulta jos sinulla on yhteisö, joka on arvostettu, mahdollisuudet virtaavat.

Ja jos työskentelet parhaillaan jonkin asian parissa, joka ei vain kasva niin kuin pitäisi (kuten alkuperäinen matkablogini), älä pelkää kääntyä johonkin uuteen tai jättää vanha yritys taaksesi.

Minut kesti siirtyä kasvomaalausta käsittelevältä verkkosivustolta kahdelle eri matkailusivustolle, ennen kuin pääsin lopulta NZTT:lle, ja jos olisin jäänyt johonkin niistä, en olisi siellä missä olen tänään.

Table of Contents