Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Sennheiser Sport -kuulokkeet minimoivat kehosi äänet

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Sennheiser Sport -kuulokkeet minimoivat kehosi äänet

Sennheiser on lanseerannut uudet langattomat kuulokkeet, jotka on tarkoitettu urheilijoille ja kuntoiluharrastajille. 130 dollarin Sennheiser Sport True Wireless suojaa pölyltä ja vedeltä, sillä on erittäin pitkä akun käyttöikä ja epätavallinen korvatulppajärjestelmä, jonka yritys väittää vähentävän häiritseviä ääniä, kuten sydämenlyöntiäsi tai askeleitasi. Kuulokkeita voi ennakkotilata tästä päivästä alkaen, ja ne tulevat saataville 3.5.2022.

Sport True Wireless käyttää samoja 7 mm:n ohjaimia, jotka Sennheiser on sisällyttänyt moniin langattomiin kuulokkeisiinsa, mukaan lukien Momentum True Wireless 2, CX True Wireless ja CX Plus True Wireless. mikä tarkoittaa, että näiden uusien kuulokkeiden pitäisi kuulostaa erittäin hyvältä. He hyötyvät myös Sennheiser Smart Control -sovelluksesta, jolla voidaan säätää erilaisia ​​asetuksia, mukaan lukien EQ.

Sennheiser

EQ:sta puhuttaessa Sennheiser käyttää kahta uutta EQ-tilaa vaihtoehtona tavalliselle aktiivisen melunvaimennus- ja läpinäkyvyystilojen yhdistelmälle. Sitä kutsutaan Adaptable Acousticiksi, ja se yhdistää erilaisia ​​korvapäät eri taajuuskorjaustiloihin tuottaakseen enemmän tai vähemmän ulkoisia ääniä, kun käytät kuulokkeita.

Avokorva-adapterit toimivat Aware EQ -asetusten kanssa vähentäen kehosta kantautuvaa melua (kuten sydämenlyöntejä ja askeleita) ja päästävät silti sisään joitakin ulkopuolisia ääniä parantaakseen tilannetietoisuutta. Jos haluat estää nämä ulkoiset äänet, voit vaihtaa suljettuihin korvasovittimiin, jotka toimivat parhaiten Focus EQ -asetusten kanssa. Riippumatta siitä, oletko valinnut avoimet vai suljetut sovittimet, saat myös neljä erikokoista korvanahkaa, joiden avulla saat parhaan mahdollisen istuvuuden.

Sennheiser väittää, että Sport True Wireless saa yhdeksän tunnin akun käyttöiän yhdellä latauksella ja 18 tuntia lisävirtaa latauskotelossaan, mikä tekee niistä vakuuttavan vaihtoehdon Powerbeats Prolle niille, jotka tarvitsevat harjoituspuvut. mutta toivoisin edullisemman ratkaisun.

Sport True Wireless tukee Bluetooth 5.2:ta, jossa on SBC-, AAC- ja aptX-koodekit, jotka mahdollistavat laajan yhteensopivuuden useiden älypuhelimien kanssa. Niiden pöly- ja vesisuojausluokitus on IP54, mikä tarkoittaa, että niiden pitäisi kestää helposti hikoilua, sadetta tai jopa vesiroiskeita, kunhan et upota niitä kokonaan.

🔥 Empfohlen:  14 parasta sovellusta katsoa korealaisia ​​draamoja 2023