Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Endicia Label Server -integrointi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Endicia Label Server -integrointi

Uusi sisäänrakennettu USPS-lähetystarrojen tulostus DYMO Endicia -integraatiolla

Tammikuussa julkaistu 5.1-versiomme tuo kaikille 3dcart-kauppiaille uuden integraation DYMO Endiciaan®, joka on johtava postimaksuteknologiaratkaisujen toimittaja. Integrointi Endicia Label Serverin (ELS) kanssa yksinkertaistaa US Postal Service® (USPS®) -tarrojen tulostamista, mikä poistaa kolmannen osapuolen ohjelmiston tarpeen. Uusi ominaisuus on nyt kaikkien 3dcartin verkkokauppiaiden käytettävissä.

Vaikka USPS Shipping -tarrojen tulostusmahdollisuus on ollut kauppiaiden käytettävissä jo pitkään, se oli vain toimituksen vahvistusta varten, eikä niihin ollut mahdollista sisällyttää Prepaid Postage -maksua. Nyt 3dcartin käyttäjät voivat tulostaa ennakkoon maksettuja USPS-tarroja suoraan 3dcartin hallintaliittymästä samalla tavalla kuin se on tällä hetkellä saatavilla UPS:lle ja FedEx.

Asiakkaat pitävät Endiciaa liiketoimintansa kannalta elintärkeänä, koska autamme heitä säästämään aikaa, rahaa ja resursseja sekä lisäämään tehokkuutta. Olitpa suurten volyymien varaston lähettäjä, verkkokauppasivuston ylläpitäjä autotallissa tai vain yrittää saada laskuja ennen kuin päivä on ohi, Endicia voi auttaa.

Erikoiskampanjana 3dcart-kauppiaille Endicia tarjoaa 60 päivän ilmaisen Endicia Label Server -ratkaisun kokeiluversion (15,95 dollaria/kk) ja 15 % alennuksen DYMO 4XL -tarratulostimesta.

Lisätietoja on osoitteessa https://www.3dcart.com/ecommerce-apps/endicia-shopping-cart.htm

🔥 Empfohlen:  Responsiivinen suunnittelu – mitä se on?