Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Mitä ovat DA-käänteiset linkit?

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Mitä ovat DA-käänteiset linkit?

Tässä artikkelissa vastaamme kysymykseen “mitä ovat DA-käänteiset linkit?”

Tämä on tärkeä aihe käsitellä, koska on paljon sekaannusta siitä, mitä DA-käänteiset linkit tarkoittavat ja kuinka ne voivat auttaa linkkien rakentamiskampanjan aikana.

Sen lisäksi, että annat sinulle DA-käänteisen linkin määritelmän, saat myös selville, mitkä tiedot tekevät linkistä korkean DA-käänteisen linkin ja kuinka tärkeä tämä pistemäärä on hakukoneoptimoinnin (SEO) ja verkkosivustojen sijoituksen kannalta.

Mitä ovat DA-käänteiset linkit?

DA-käänteiset linkit ovat linkkejä verkkosivustollesi muista hyvämaineisista sivustoista, joilla on korkea Domain Authority (DA). Domain Authority on Mozin kehittämä SEO-sijoituspistemäärä ennustamaan, kuinka todennäköisesti verkkotunnus sijoittuu hakukoneiden tulossivuilla (SERP).

Linkkien rakentajat käyttävät usein termiä “korkea DA-käänteinen linkki”, kun he yrittävät myydä verkkosivuston omistajan palveluitaan käyttäessään. He sanovat yleensä, että he voivat saada sinulle käänteisiä linkkejä korkean DA-verkkosivustoille, mikä kuulostaa teoriassa hyvältä, mutta ei aina niin hyvä kuin se näyttää SEO:lle, kuten opit myöhemmin tästä oppaasta.

Mikä on korkean DA:n käänteinen linkki?

Korkea DA-käänteinen linkki on linkki verkkosivustolta, jonka DA-pistemäärä on 60 tai enemmän. Korkean DA:n käänteiset linkit tulevat tyypillisesti erittäin luotettavista lähteistä linkkisivustojen käänteisen profiilin laadun perusteella.

Esimerkkejä sivustoista, joilla on korkeimmat DA-pisteet, ovat Google, Facebook, Twitter, YouTube, Microsoft, WordPress ja Wikipedia. Katso tästä liittyvästä oppaasta luettelo korkean DA-käänteislinkeistä, joita voit rakentaa verkkosivustollesi.

Mikä on hyvä DA käänteisille linkeille?

Hyvä DA käänteisille linkeille on 50-60 DA-asteikolla. Hyvän DA-käänteisen linkin hankkiminen voi auttaa parantamaan oman sivustosi Domain Authority -arvoa, kunhan linkkisivulla on korkea sivun auktoriteetti.

Tämä viimeinen sivun auktoriteettia koskeva osa on tärkeä ymmärtää, koska PageRank-arvo siirretään sivutasolla, mikä tarkoittaa, että korkean DA-käänteisen linkin saaminen ei paranna verkkosivustosi SEO-mittareita, ellei viittaavalla sivulla ole korkea Page Authority (PA) -arvo. Linkkien tulee olla myös dofollow-linkki, joka välittää eniten linkkipääomaa.

🔥 Empfohlen:  Tässä ovat ensimmäiset asiat, jotka sinun on tiedettävä tullaksesi tekoälyasiantuntijaksi

Jos esimerkiksi verkkosivustosi sai käänteisen linkin sivustolta, jossa on DA 60, mutta linkkisivulla ei ollut omia käänteisiä linkkejä, sen PA-pistemäärä olisi alhainen, eikä PageRankin siirto ole kovin hyvä.

Lisäksi, jos käänteinen linkki on nofollow-linkki, se ei välttämättä siirrä lainkaan linkkipääomaa. (Huomaa: Attribuutti rel=”nofollow” on nyt vihje eikä ohje Googlelle, joten se voi silti läpäistä PageRank-arvoa, jos algoritmi päättää, että niin pitäisi.)

Lisäksi, jos linkkisivu on orposivu (eli jossa ei ole sivulle osoittavia sisäisiä linkkejä), siitä voi myös tulla vähäarvoinen käänteinen linkki, vaikka se on korkean DA-sivustolla.

Tavoitteenasi linkinrakennuskampanjan aikana tulisi olla käänteinen linkki URL-osoitteeseen, jolla on korkea Page Authority (PA), joka sijaitsee korkean DA-verkkosivustolla. Tämä hakukoneoptimointitietojen yhdistelmä voi antaa sivustollesi eniten sijoituksen etuja käänteislinkistä.

Ovatko DA-käänteiset linkit tärkeitä SEO:lle?

DA-käänteiset linkit ovat tärkeitä SEO:lle vain, kun verkkotunnuksen linkkisivulla on myös korkea sivun auktoriteetti. Sekä DA että PA ovat laajalti hyväksyttyjä pisteitä SEO-asiantuntijoille ja linkkien rakentajille verkkosivuston suorituskyvyn mittaamisessa.

Kuten tässä toisessa artikkelissa, joka vastaa kysymykseen “mikä on Domain Authority?”, mainittiin, korkean verkkotunnuksen auktoriteetin verkkosivusto sijoittuu tyypillisesti paremmin SERP:issä kuin matala DA-sivusto. Mutta sinun on muistettava, että DA on SEO-suorituskykyindikaattori, jonka on luonut kolmannen osapuolen ohjelmisto (Moz). Domain Authority ei ole mittari, jota Google käyttää sijoituksen määrittämiseen algoritmissaan.

DA:lla ei yksinään ole suoraa vaikutusta sisältösi sijoitukseen SERP:issä. Mutta jos tarkastelet tarkemmin korkea-arvoisia verkkosivustoja, erityisesti kilpailevien avainsanojen osalta, huomaat usein, että näillä URL-osoitteilla on korkea verkkotunnuksen luokitus korkean sivun auktoriteetin lisäksi.

Lisäksi on tehty monia SEO-tapaustutkimuksia, jotka osoittavat, että PageRank-arvo voidaan siirtää sisäisesti koko verkkosivustolle. Tämä tarkoittaa, että jos verkkosivu saa paljon korkealaatuisia käänteisiä linkkejä, se voi siirtää osan linkkipääomasta muille saman sivuston URL-osoitteille käyttämällä sisällössä kontekstuaalisia linkkejä.

🔥 Empfohlen:  Aloitusopas lomasähköpostimarkkinoinnista – Ajattele loman jälkeistä aikaa!

Jos etsit korkeita DA-käänteisiä linkkejä linkinrakennuskampanjan aikana, paras SEO-strategia on saada linkkejä sivuille, joilla on korkeat sivun auktoriteetit Moz Link Explorerin mukaan. (Katso tältä aiheeseen liittyvältä sivulta, mikä on Page Authority.) Haluat myös rohkaista sivuston omistajaa rakentamaan lisää sisäisiä linkkejä linkkisivulle lisätäksesi sisäistä linkkipääomaansa.

Näiden SEO-linkkien rakentamistekniikoiden noudattaminen voi usein auttaa sisältösi sijoittumaan korkeammalle kohdeavainsanojesi SERP:issä, koska se saa enemmän linkkipääomaa ulkoisen ja sisäisen PageRank-arvon muodossa.

Nyt kun ymmärrät, kuinka DA-käänteiset linkit toimivat, kun seuraavan kerran SEO-toimisto yrittää saada sinut innostumaan korkean DA-linkin saamisesta sisältöösi, tiedät, että se ei ole niin hienoa, ellei itse käänteisellä linkillä ole korkea PA-pistemäärä.

DA käänteisten linkkien yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä oppaasta, joka vastaa kysymykseen siitä, mitä ovat DA-käänteiset linkit.

Kuten huomasit, DA-käänteiset linkit eivät ole varsinainen asia SEO:ssa, josta sinun pitäisi huolehtia linkin laadun arvioinnista. Sen sijaan sinun tulee keskittyä linkin URL-osoitteen sivuvaltuutettuun, koska se siirtää suurimman osan linkkipääomasta verkkosivustollesi parantaakseen sen sijoitusta hakukoneissa, kuten Googlessa, Yahoossa ja Bingissä.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.