Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Tämä uusi Photoshop-työkalu voi tuoda tekoälyn taikaa kuviisi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Tämä uusi Photoshop-työkalu voi tuoda tekoälyn taikaa kuviisi

Nykyään näyttää siltä, ​​​​että kaikki ja heidän koiransa käyttävät tekoälyä (AI) teknisiin tuotteisiinsa aina verkkoselaimen ChatGPT:stä klikkaa ja vedä kuvankäsittelyyn. Viimeisin esimerkki on Adobe Photoshop, mutta tämä ei ole vain yksi evästeen pikakorjaus – ei, sillä voi olla syvällinen vaikutus kuviin ja kuvien luojiin.

Photoshopin uusin ominaisuus on nimeltään Generatiivinen täyttö, ja sen avulla voit säätää automaattisesti käsittelemäsi kuvan alueita tekstikehotteiden avulla. Tämän avulla voit lisätä uusia ominaisuuksia, muokata olemassa olevia elementtejä tai poistaa ei-toivottuja osia kuvasta kirjoittamalla pyyntösi sovellukseen.

Adobe Photoshop (beta) x Adobe Firefly: julkaisee generatiivisen täytön

Se näyttää olevan melko yksinkertainen käyttää. Adoben esittelyvideossa käyttäjä piirtää kuvassa pisteviivan teltan tieosuuden ympärille. Kun valintakehys on luotu, näkyviin tulee ponnahduspainike nimeltään Generatiivinen täyttö. Napsauttamalla tätä avautuu tekstiruutu, jossa voit kertoa Photoshopille, mitä haluat sen tekevän. Esimerkissä käyttäjä kirjoittaa “keltaiset tieviivat” ja valitsee Luo-painikkeen. Tämän avulla Photoshop lisää tiemerkinnät kohtaukseen.

Generatiivista täyttöä voidaan käyttää kuvan mittasuhteiden laajentamiseen – esimerkiksi muuntamalla muotokuva maisemakuvaksi – ja sen jälkeen se voi täyttää tyhjät alueet uudella sisällöllä. Se voi myös poistaa ihmisiä esimerkiksi tungosta kaupungin aukiolta tai luoda fantasiamaiseman, jossa on lumisia vuoria, reheviä metsiä tai myyttisiä olentoja.

Adobe sanoo, että Generatiivinen täyttö “sovittaa automaattisesti kuvien perspektiivin, valaistuksen ja tyylin” varmistaakseen, että sen tulokset tuntuvat luonnollisilta ja sopivat kuvissasi oleviin elementteihin.

Toisin kuin Photoshopin Content Aware Fill -työkalu, Generative Fill antaa sinun määrittää tarkalleen, mitä haluat lisätä, poistaa tai muokata sen sijaan, että luottaisit vain Photoshopiin tekemään päätöksen puolestasi. Se voi tarkoittaa, että saat paljon luovemman hallinnan tavoissa, joilla kuviasi käsitellään.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tekoälyn tuottavuustyökalut voivat auttaa sinua työskentelemään älykkäämmin, ei kovemmin

Väärinkäytön mahdollisuus?

Adobe

Tekstipohjaiset tekoälytyökalut ovat tällä hetkellä muotia, ja Photoshopin uusin ominaisuus voi olla todellinen siunaus luoville ja valokuvaajille. Silti se voisi myös helpottaa väärennettyjen kuvien luomista, jotka leviävät viruksen kaikista vääristä syistä, aivan kuten kaarevat kuvat paavista pukkitakissa tai Donald Trumpista käsiraudoissa.

Adobe on ilmoittanut lisäävänsä automaattisesti sisällönkuvauskentän (kutsutaan Content Credentialiksi) kaikkiin tekoälyn luomiin kuviin, jotka merkitsevät sen sellaiseksi, minkä se oletettavasti auttaa estämään Generative Fill -toiminnolla tehtyjen kuvien julkaisemisen aitoina valokuvina. Mutta jos ihmiset voivat yksinkertaisesti poistaa nämä metatiedot ennen kuvan julkaisemista, se ei välttämättä auta tekoälyn luomia valeuutisia vastaan.

Tällä hetkellä kaikki jää nähtäväksi. Varmaa on, että tekoäly mullistaa käyttämiämme sovelluksia ja tapoja, joilla olemme vuorovaikutuksessa teknologian kanssa, ja Photoshopin Generative Fill näyttää olevan melko upea esimerkki siitä.

Table of Contents