Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

MLS Season Pass on huipussaan 1080p – tästä syystä se on luultavasti OK

Seuraava artikkeli auttaa sinua: MLS Season Pass on huipussaan 1080p – tästä syystä se on luultavasti OK

Vuoden 2023 MLS-kauden alkuun on enää alle kaksi viikkoa, ja alamme saada lisää teknisiä yksityiskohtia MLS Season Passin, joka on Applen yksinoikeudellinen kaikki pelit millä tahansa laitteella -tilauksen, julkaisusta. TV.

Tärkein näistä yksityiskohdista on, että 4K-resoluutio on hämärän peitossa. Se ei välttämättä ole yllättävää, koska kukaan ei suoratoista urheilua täydessä 4K-tilassa useista syistä, ennen kaikkea kustannuksista. Mutta se on myös kyseenalaistamisen arvoinen, koska Apple on yritys, joka sitoo kaiken tämän yhteen, ja Apple (yleisesti ottaen) on synonyymi laadulle.

Ja kuten olemme aiemmin keskustelleet, hyvä 1080p-syöte on parempi kuin 4K-syöte, joka on pakattu tuuman sisällä sen käyttöiästä. Joka tapauksessa meidän on vain odotettava ja katsottava, mitä saamme helmikuun 25. päivänä. Ja niin kauan kuin kaikki on 60 ruutua sekunnissa, sen pitäisi olla kunnossa.

Olemme kuitenkin hieman huolissamme, sillä jos katsot vuoden 2022 MLS Cupin mestaruusottelun kohokohdat – emme pilaa sitä, mutta ottelu oli uskomaton, varsinkin viimeiset 25 minuuttia – olla erittäin pettynyt käytettävissä olevaan resoluutioon.

Toinen pieni tekninen hienous on, että voit odottaa 5.1 surround-ääntä. Tarvitset tietysti äänilaitteita, jotka tukevat kaikkia näitä kanavia (5.1 tarkoittaa viittä kaiutinta – vasen, oikea ja keskellä edessäsi ja kaksi takana, sekä subwoofer), mutta sen pitäisi olla hyvä kaikille peli. Se on lähes pöydän panokset nykyään – muutkin suoratoistopalvelut tukevat 5.1-tilaääntä. Mutta se on mukava lisä, varsinkin kun se on tehty oikein, sillä väkijoukkojen melu näyttää tulevan ympäriltäsi. Toivotaan vain, että kommentaattorin ääni ei katoa sekoitukseen.

Itse MLS-ottelut ovat vain osa sitä, mitä on saatavilla myös kauden alussa. Voit myös nauttia MLS 360:stä, live-esityksestä, joka on tavallaan toistaa NFL RedZonen kanssa. Mutta ottaen huomioon jalkapallon juoksevan luonteen, et voi todella ennustaa, milloin joukkue on tekemässä maalin. Mutta etsi se, jotta voit korostaa kaikkia parhaita näytelmiä heti, kun ne ovat tapahtuneet. Mukana on myös MLS Countdown ennen peliä ja MLS Wrap-up ottelun jälkeistä analysointia varten.

🔥 Empfohlen:  Applen MLS Season Pass on enemmän kuin pelkkä pelien suoratoisto

Kaiken kaikkiaan aika hyvää tavaraa. Tarvitsemme vain kauden käyntiin.

MLS Season Pass on nyt saatavilla hintaan 13 $ kuukaudessa tai 80 $ kausi, jos tilaat myös Apple TV+:n, tai 15 $ kuukaudessa tai 100 $ kausi, jos et tilaa. Se on saatavilla kaikilla tärkeillä suoratoistoalustoilla puhelimista ja tableteista Rokuun ja Amazon Fire TV:hen. Ja tietysti Applen laitteilla.