Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Windows 11 voi käynnistää välilehdillä varustetun File Explorerin, älykkäämmän leikepöydän

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Windows 11 voi käynnistää välilehdillä varustetun File Explorerin, älykkäämmän leikepöydän

Microsoft järjestää tapahtuman, jossa esiintyy Surface- ja Windows Chief Panos Panay 5. huhtikuuta, ja vaikka se näyttää olevan suunnattu yrityksille, siihen kohdistuu suuria odotuksia. Huhut viittaavat siihen, että Microsoft voisi julkistaa joitakin suuria Windows 11 -ominaisuuksia tapahtumapäivänä.

Johtava uskomus on, että Windows 11:n leikepöydästä voisi tulla paljon älykkäämpi . Microsoft saattaa ilmoittaa ehdotettujen toimintojen lisäämisestä Windowsin leikepöydälle, mukaan lukien mahdollisuus soittaa kopioituun puhelinnumeroon tai lähettää sähköpostia kopioituun sähköpostiosoitteeseen.

Rafael Rivera/ Twitter

Microsoft saattaa myös ilmoittaa välilehtikokemuksesta File Explorerille, jotta voit avata useampia suosikkikansioitasi kerralla siirtymättä uuteen ikkunaan. Molemmat ominaisuudet havaittiin piilossa viimeaikaisissa Windows Insider -versioissa, mikä lisäsi spekulaatiota.

Näiden kahden keskeisen ominaisuuden lisäksi ilmoitus uudesta sähköpostisovelluksesta Windows 11:lle on toinen mahdollisuus tähän tapahtumaan. Tällä hetkellä Microsoftin sisäisesti nimellä “One Outlook” tunnettu sovellus toimii kuten Outlook on web -kokemus. Se saatetaan ilmoittaa nykyaikaiseksi vaihtoehdoksi Mail & Calendar -sovellukselle Windows 11:ssä. Tämä sovellus on ollut töissä lähes vuoden, ja esikatselu nähtiin äskettäin verkossa.

Koska tapahtuma on suunnattu hybridityövoimalle, Microsoft Edge, Microsoft Teams ja muut Microsoft 365 -sovellukset voivat päätyä suuriksi aiheiksi, joita Panay käsittelee. Microsoft voisi puhua 3D-avatareista Microsoft Teamsissa ja uudesta Edgen ominaisuudesta, jonka avulla voit järjestää, värikoodata ja tallentaa avoimet ikkunat “työtiloihin”. Mitä tulee muihin Microsoft-palveluihin, uusia ominaisuuksia Windows 365 Cloud PC:lle, Microsoft Endpoint Managerille ja jopa Microsoft Defenderille odotetaan.

Microsoftin Windows Event alkaa 5. huhtikuuta klo 8.00 PT. Panayn ohella myös Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella on vahvistettu puhuvan tapahtumassa. Päänäytöksen päätyttyä on suunniteltu kolme välilyöntisessiota, joissa demot keskittyvät tuottavuuteen, yhteistyöhön, hallintaan ja turvallisuuteen. Digital Trends kertoo tapahtumasta suorana, joten pysy kuulolla päivityksistä ja viimeisimmistä uutisista.

🔥 Empfohlen:  10 parasta sinistä moissanite-sormusta (uudet tyylit vuodelle 2023!)