Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Monimuotoisuus, tasa-arvo & Sisällytys (DEI) vaikuttajaan…

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Monimuotoisuus, tasa-arvo & Sisällytys (DEI) vaikuttajaan…

Rotu- ja sukupuolten välisen epätasa-arvon vaikuttajaraportti 2022 on ensimmäinen yleiskatsaus rotuun ja sukupuolten väliseen eriarvoisuuteen vaikuttajamarkkinoinnin alalla. Se tiivistää yli 2000 vaikuttajan ajatukset sekä lisätietoa ja tutkimusta kumppaneiltamme ja luotettavilta kolmansilta osapuolilta. Lisäksi esitimme kysymyksiä monimuotoisuudesta, tasa-arvosta ja osallisuudesta sekä siitä, heijastaako vaikuttajamarkkinointiala nykyään näitä arvoja.


Rotu- ja sukupuolten välisen epätasa-arvon vaikuttajaraportti 2022:


Merkittäviä kohokohtia

  • 58,3 % vaikuttajista kokevat joutuneensa syrjinnän kohteeksi
  • 47,73 % uskoivat kärsineensä sukupuoleen perustuvasta syrjinnästä
  • 58,4 % vastaajista jotka kohtasivat syrjintää se tapahtuu TikTokissa
  • Yli 80 % makrovaikuttajista joutuu syrjinnän kohteeksi
  • 21,75 % vaikuttajista väittää olevansa fyysisten ominaisuuksiensa perusteella syrjitty. Tämä on korkein makro- ja megavaikuttajille, esim. lihominen ja henkilökohtainen pahoinpitely heidän videoidensa ja viestiensä kommenteissa
  • Uskotaan vahvasti, että sosiaalisen median alustat pyytävät moderaattoreitaan estämään tietyt näkemykset ja sisällöt, erityisesti ne, jotka poikkeavat heidän mielestään normista, ja tämän seurauksena yli 70 % vaikuttajista kokevat, että jotkut heidän viestistään eivät saaneet odotettua näkyvyyttä

Monimuotoisuus, tasa-arvo ja osallisuus (DEI) vaikuttajamarkkinoinnissa: kyselymenetelmät

Tutkimme yli 2000 vaikuttajaa eri taustoista varmistaaksemme, että huomioimme monimuotoisuuden, tasa-arvon ja osallisuuden teemavalikoimassamme. Vaikuttajista 72,1 % piti itseään mikrovaikuttajina, ja seuraajia oli alle 15 000. Säännöllisiä vaikuttajia oli 9,5 %, ja heillä oli 15 000–50 000 seuraajaa. 5,5 % luokittelee nouseviksi vaikuttajiksi (50 000 – 100 000 seuraajaa) ja 4,8 % keskivaikeudeksi (100 000 – 500 000 vaikuttajaa). 2,7 % oli makrovaikuttajia (500 000 – 1 miljoonaa seuraajaa), ja yllättävän korkea 5,5 % voi kutsua itseään megavaikuttajiksi, joilla on yli miljoona seuraajaa.

Nämä termit, jotka vastaavat kumppanimme Upfluencen terminologiaa, poikkeavat tavallisesta käytöstämme tällä sivustolla, jossa tyypillisesti viittaamme pienimpiin vaikuttajiin nanovaikuttajat ja käytä termiä mikrovaikuttaja seuraavalle vaikuttajatasolle (vastaa nousevia ja keskitason vaikuttajia tässä raportissa).

Koska tämä raportti käsittelee rotuun ja sukupuolten välistä epätasa-arvoa vaikuttajamarkkinoinnissa, ajattelimme, että on tärkeää ymmärtää vastaajiemme demografiset tiedot. Lisäksi halusimme varmistaa, että kyselyotoksessamme on monimuotoisuutta. Kun heitä pyydettiin tunnistamaan etnisyys, 47,7 % piti aasialaisia ​​tai tyynenmeren saarialaisia, 13,4 % mustia tai afroamerikkalaisia, 10,7 % valkoihoisia tai valkoihoisia, 4,8 % latinalaisamerikkalaisia ​​tai latinalaisia, 4,5 % monirotuisia tai birasisia ja 4,3 % alkuperäisiä. Amerikkalainen tai alaskalainen syntyperäinen. Loput 14,5 % tunnistettiin kuuluvaksi rotuun/etniseen alkuperään, jota ei ole mainittu tässä.

Otoksemme oli ehkä enemmän miessuuntautunut kuin yleinen vaikuttajien joukko: 58,4 % vastaajista tunnistautui miehiksi, 35,1 % naisiksi, 1,5 % transnaisiksi, 1,5 % transmiehiksi ja 3,5 % “muiksi”. ” Vaikka ei-binääristen vaikuttajien mukaan ottaminen auttoi varmistamaan paremman osallistumisen kyselyymme, on ehkä valitettavaa, että meillä ei ollut enempää naispuolisia vastaajia, jotka vastasivat koko vaikuttajapopulaatiota.

Koska kyselyyn osallistui enemmistö mikrovaikuttajista, ei luultavasti ole yllättävää, että brändiyhteistyön yhteydessä saatu postauksen keskihinta oli suhteellisen alhainen, 75 %:lla keskimäärin 25–200 dollaria. Lisäksi 11 % oli keskimäärin $ 200 – $ 1000 per viesti, 4,2 % oli keskimäärin $ 1000 – $ 3000, 4,5 % oli keskimäärin $ 3000 – $ 15 000 ja 5,3 % $ 15 000+. Tämä raportti sisältää myös tiedot IZEA:n State of Influencer Equality -tutkimuksesta. Heidän raporttinsa näyttää kuitenkin jättävän mikrovaikuttajat pois laskelmistaan. Heidän raportoimansa postauksen keskihinta on paljon korkeampi kuin kyselyymme vastaajien hinnat.


Lähes 60 % vaikuttajista kokee kohtaavansa syrjintää

Kysyimme vaikuttajiltamme, ovatko he kokeneet olevansa koskaan syrjitty (vaikuttajana) millä tahansa sosiaalisella alustalla. 58,3 % ilmoitti, että he ajattelivat joutuneensa syrjinnän väärään puoleen, joten 41,7 % ei ollut.


Makro- ja megavaikuttajat kärsivät eniten syrjinnästä

Olemme jo todenneet, että korkeapalkkaiset vaikuttajat kokevat todennäköisemmin joutuneensa syrjinnän kohteeksi kuin huonommin palkatut vaikuttajat. Siksi ei pitäisi olla yllätys, että makrovaikuttajat (81,25 %) ja megavaikuttajat (69,7 %) ilmoittavat todennäköisimmin joutuneensa syrjintään.

Kun verrataan syrjintää väittäneiden vaikuttajien väestötietoja keskihintaan, jonka vaikuttajat saavat brändiyhteistyötä kohti, näemme mielenkiintoisia, ehkä hämmentäviä tuloksia. Ylivoimaisesti suurin syrjinnän kohteeksi joutuneita vaikuttajia ovat ne vaikuttajat, jotka voivat tuottaa 1 000–3 000 dollaria postausta kohden (80 %), pääasiassa makrovaikuttajat kyselyssä. Se ei kuitenkaan ole eniten palkattu ryhmä. Pieni joukko kyselyymme osallistuneita vaikuttajia voi iloisesti veloittaa $15 000+ jokaisesta sponsoroidusta postauksesta, joista 71,88 % ilmoitti joutuneensa syrjinnän kohteeksi.


Yli 60 % niistä, joita ei syrjitä, uskoo, että vaikuttajateollisuudessa on syrjintää

Kuten edellä todettiin, vain 41,7 % kyselyymme vastanneista vaikuttajista ei ollut henkilökohtaisesti kokenut syrjintää alalla. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteivätkö nämä ihmiset olisi nähneet syrjinnän vaikutuksia muihin. Kysyimme näiltä “syrjintävapailta” vaikuttajilta, uskovatko he, että syrjintää esiintyy vaikuttajateollisuudessa, ja 60,8 % vastasi niin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä rahaa laulamalla

Lähes 50 % vaikuttajista kohtaa sukupuoleen perustuvaa syrjintää

Kun vastaajista pyydettiin korostamaan syrjinnän aluetta, he kokivat kokeneensa vaikuttajana, 47,73 % uskoi kärsineensä sukupuoleen perustuvasta syrjinnästä. Tätä seurasi fyysinen syrjintä (21,75 %), sitten rotusyrjintä (13,29 %), poliittinen syrjintä (9,06 %) ja seksuaalinen syrjintä (8,16 %). Nämä luvut voivat kuitenkin aliarvioida joitakin syrjinnän tyyppejä, sillä niiden yhteenlaskettu osuus on 100 %, mikä osoittaa, että vastaajat pystyivät tunnistamaan vain yhden syrjinnän tyypin. On todennäköistä, että käytännössä jotkut vaikuttajat kohtaavat monenlaista syrjintää.

erilaisia ​​syrjintää, jota vaikuttajat kokevat sosiaalisessa mediassa


Lähes 90 % transmies-vaikuttajista kokee olevansa syrjitty

LGBTQ-yhteisöön vaikuttavat lait vaihtelevat suuresti maailmanlaajuisesti (ja jopa osavaltioiden välillä suurissa valtioissa, kuten Yhdysvalloissa). Joten ei ehkä ole yllättävää, että vaikuttajavastaajat, jotka tunnistavat olevansa transmies (88,89 %), muu (80,95 %) ja transnainen (66,67 %), kokevat kohtaavansa eniten syrjintää sukupuolensa vuoksi. Meidän on tietysti myönnettävä, että transmiehiksi, transnaisiksi ja muuiksi tunnistavien otoskoot ovat huomattavasti pienempiä kuin miehiksi tai naisiksi tunnistavien, mikä voi vaikuttaa kokonaistilastoihin.


Miesvaikuttajat ansaitsivat keskimäärin 30 % enemmän kuin naisvaikuttajat vuonna 2021

Sukupuolten välinen ansaintaero on ollut merkittävä huolenaihe monissa maissa viime vuosina, monilla aloilla. Tämä ongelma ei suinkaan rajoitu vaikuttajamarkkinointiin. Naiset ansaitsivat kaikilla aloilla vain 83 prosenttia miesten ansaitsemista vuonna 2020, kun kokoaikaisten ympärivuotisten työntekijöiden todelliset mediaaniansiot lasketaan. Ja tämä oli huomattava parannus vuoteen 1980 verrattuna, jolloin naisten osuus miesten tuloista oli vain 60,2 prosenttia.

IZEA-tiedot osoittivat, että vaikuttajamarkkinoinnin palkkaero on vieläkin huonompi. Paras ero oli vuonna 2020, jolloin miesten keskiarvo oli 2 258 dollaria postausta kohti ja naisten 1 719 dollaria, 24 % ero. Vuoteen 2021 mennessä, vaikka molempien sukupuolten palkkatasot nousivat, miehet neuvottelivat parempia tarjouksia saavuttaakseen keskimäärin 2 978 dollaria verrattuna naisten 2 289 dollariin, ja ero kasvoi 30 prosenttiin.

Tutkimuksessamme löytämiemme tulosten perusteella miespuoliset vaikuttajat eivät kuitenkaan tunnista tienaavansa enemmän kuin naispuoliset kollegansa. Muista, että 58 % vastaajistamme tunnisti itsensä miehiksi, mutta lähes 60 % koki olevansa epäoikeudenmukaisesti syrjitty sukupuolensa perusteella.


Instagram-tarinat ovat poikkeus – naiset ansaitsevat nyt keskimäärin 58 % enemmän kuin miehet

Yksi merkittävä poikkeus käytäntöön, jonka mukaan brändit maksavat miesvaikuttajille enemmän kuin naispuoliset kollegansa, on Instagram Stories. Vuonna 2020 miesvaikuttajat maksoivat keskimäärin 451 dollaria tarinaa kohden, ja naisten maksut jäivät 421 dollaria. Vuonna 2021, vaikka miesten keskipalkat nousivat merkittävästi 609 dollariin tarinaa kohden, naisten ne nousivat 962 dollariin, mikä mahdollisesti heijastaa naisvaikuttajien korkeampaa sitoutumisastetta.


Miehet voivat saada enemmän postausta kohti, mutta paljon enemmän naisia ​​sponsoroidaan luomaan lisää viestejä

Suurin osa miehistä saattoi vastata kyselyymme, mutta IZEA-tietojen mukaan vaikuttajamarkkinoinnin sopimusvirtaa hallitsee huomattavasti enemmän naisia. Vaikka naisvaikuttajat omistavat edelleen suurimman osan vaikuttajamarkkinoinnin kauppavirrasta, miesvaikuttajien osuus hyppäsi vuoden 2020 alimmasta 9 prosentista 15 prosenttiin vuonna 2021.

IZEA on laskenut vertailevan sukupuolen osuuden sponsorointitapahtumien määrästä kaikilla sosiaalisilla alustoilla vuosina 2015–2021. Tänä aikana naiset hallitsivat sopimusvirtaa 90 prosentin huipusta vuosina 2015 ja 2020 83 prosentin alimmalle osuudelle vuonna 2021. “Määrittämätön”, joka laskee 1-2 % virtauksesta joka vuosi, miesten osuus vaihteli 9 %:sta vuosina 2015 ja 2020 korkeimpaan 15 %:iin vuonna 2021.


Suosituimmat vaikuttajat saavat eniten fyysisiä piirteitä koskevaa syrjintää

Jos vaikuttajamarkkinointi osoittaa positiivisesti osallisuutta, sen pitäisi tarjota mahdollisuuksia kaikenlaisille ihmisille.

Loogisesti merkittävät vaikuttajat kohtaavat todennäköisemmin väärinkäyttöä ja syrjiviä kommentteja todellisista (ja kuvitteellisista) fyysisten ominaisuuksiensa ongelmista – heillä on enemmän sitoutumista ja vuorovaikutusta yleisönsä kanssa yhteensä, ellei suhteellisesti. On kuitenkin edelleen havaittavissa, että fyysinen ominaisuussyrjintä on merkittävä makrovaikuttajat (30,77 %) ja megavaikuttajat (26,09 %) syrjinnän muodoksi verrattuna vähemmän seurattuihin vaikuttajiin. Makrovaikuttajien tapauksessa fyysinen ominaisuussyrjintä on heidän yhtä korkein tyyppi rotusyrjinnän rinnalla. Sukupuoleen perustuva syrjintä on ollut paljon vähemmän ongelmallista tälle ryhmälle kuin monille muille vaikuttajatyypeille. Jotkut vaikuttajat ovat valittaneet, että sosiaalisen median algoritmit suosivat hyvännäköisiä ihmisiä, jotka täyttävät tietyt fyysiset kriteerit.


Lähes 2/3 vaikuttajista uskoo, että sosiaalisen median alustat pyytävät valvojia estämään tietyt näkemykset ja sisältö

Kysyimme vastaajiltamme, uskovatko he, että sosiaalisen median alustat pyytävät moderaattoreita estämään tiettyjen kansallisuuksien, poliittisten näkemysten, vammaisten tai alempien sosioekonomisten luokkien käyttäjien sisältöä. Lähes puolet (47,8 %) oli täysin samaa mieltä tämän väitteen kanssa ja toiset 15 % oli jokseenkin samaa mieltä. Yli neljäsosa myöntää, että he eivät tienneet sen olevan mahdollista. Vain 8,2 prosenttia oli täysin eri mieltä ja 3,8 prosenttia hieman eri mieltä.

🔥 Empfohlen:  Pikaopas Facebook Touchin käytön aloittamiseen

sosiaalisen median kanavat pyytävät moderaattoreita estämään tietyistä kansallisuuksista peräisin olevan sisällön


Yli 70 % uskoo, että syrjintä merkitsi sitä, että jotkin heidän viestistään eivät saaneet odotettua näkyvyyttä

Kysyimme vastaajiltamme, uskoivatko he, etteivätkö heidän viestinsä ole saaneet sitä julkisuutta, jota he muuten saisivat poliittisten näkemystensä, rodunsa tai vakaumustensa vuoksi. 71,8 % vastaajistamme oli tämän väitteen kanssa samaa mieltä ja vain 28,2 % eri mieltä.

megavaikuttajia syrjitään sosiaalisessa mediassa


Ei-valkoisille vaikuttajille menevien sponsorointisopimusten osuus on kasvanut ajan myötä

Influencer Marketing Hub -tutkimuksesta kerättyjen tietojen lisäksi kokosimme tietoja kumppaneiltamme ja lisätutkimuksista. Esimerkiksi IZEA:n State of Influencer Equality -raportti, jonka he julkaisivat helmikuussa 2022. Osana tutkimustaan ​​he laskivat julkaisua kohti maksetun keskimääräisen kulun kaikilla sosiaalisilla alustoilla luokiteltuna tunnistetun rodun mukaan. Heidän etnisen alkuperänsä määritelmät eroavat hieman omistamme, mutta ovat riittävän läheisiä, jotta voimme tehdä vertailuja.

IZEA:n tietojen mukaan 73 % kaikista vaikuttajien sponsorointimaksuista vuonna 2015 suuntautui valkoisille vaikuttajille, ja 27 % jäi ei-valkoisille. Tämä merkittävä epätasapaino kuitenkin parani joka vuosi (lukuun ottamatta vuoden 2020 räjähdystä), ja vuonna 2021 valkoisille vaikuttajille suuntautuneiden vaikuttajamarkkinointisopimusten prosenttiosuus (57 %) putosi ensimmäistä kertaa alle osuutensa Yhdysvaltain väestöstä (58 %). .


Pahin syrjintä, jota vaikuttajat kohtaavat TikTokissa

Pyysimme vaikuttajia nimeämään kanavan, jossa he kohtasivat syrjintää. Huomattavasti yli puolet niistä vastaajista, jotka kokivat kokeneensa syrjintää, ilmoitti sen tapahtuneen TikTokissa (58,42 %). Tämä verrattuna 13,62 %:iin, jotka valitsivat YouTuben, 12,9 %:iin Instagramissa, 10,04 %:iin Facebookissa ja 5,02 %:iin, jotka kokivat vaikuttajatoimistojen eniten syrjityiksi.

Tämä on erityisen mielenkiintoista, kun ottaa huomioon, että TikTok on vasta kuudenneksi suosituin sosiaalinen sovellus kuukausittaisille keskimääräisille käyttäjille, kun Facebook on edelleen eniten käytetty alusta ja Instagramilla on eniten vaikuttajia.

Chandra Steele PCMagissa raportoi kuinka rotujen eriarvoisuus vaikuttaa vaikuttajiin. Hän huomasi jyrkkiä eroja mustien ja valkoisten vaikuttajien seuraajamäärissä (hän ​​ei jakanut rotuja alemmas analyysissään). TikTok ei ollut täällä ainoa huomionarvoinen alusta (myös Instagram erottuu), mutta TikTokissa on kuitenkin jyrkkä kontrasti. Steele tarkkaili TikTokissa luovien talojen suosiota, jotka elävät ja tekevät sisältöä yhdessä. Hän huomautti, että Los Angelesissa sijaitsevalla The Hype Housella, jonka tekijät ovat pääasiassa valkoisia, on 19,8 miljoonaa seuraajaa, kun taas Atlantassa sijaitsevalla Collab Cribillä, jonka tekijät ovat pääasiassa mustia, on vain 545 200 seuraajaa.

The Guardian raportoi myös, että TikTok “yritti suodattaa videoita rumista, köyhistä tai vammaisista käyttäjistä”. Interceptin julkaisemien asiakirjojen mukaan TikTok kehotti moderaattoreitaan sulkemaan pois tietyntyyppiset videot valittaessa sisältöä vaikutusvaltaiseen For You -syötteeseen. Näitä ovat videot, joissa esiintyy “epänormaali vartalon muoto (ei rajoitu: kääpiö, akromegalia)”, jotka ovat “pullea… lihavia tai liian laihoja” tai joilla on “ruma ilme tai kasvojen epämuodostumia”. Samoin moderaattoreiden tulee poistaa Sinulle-syötteestä videot, joissa “kuvausympäristö on nuhjuinen ja rappeutunut”.

TikTokilla oli aiemmin sääntöjä Kiinan ulkopolitiikan täytäntöönpanosta ulkomailla, vaikka ne näyttävät muuttaneen niitä nyt. Tämä on tärkeää huomata, koska kyselyymme vastaa aasialaisia ​​vaikuttajia.

Silti huolimatta siitä, että vastaajat korostivat TikTokia tässä kyselyssä, myös muut sosiaaliset alustat ovat joutuneet tarkastelun kohteeksi joidenkin ryhmien väitetyn syrjinnän vuoksi. Esimerkiksi vuonna 2020 joukko mustia sisällöntuottajia haastoi YouTuben oikeuteen väittäen, että alustan algoritmi poistaa järjestelmällisesti heidän sisällönsä tai rajoittaa heidän tulojaan mainonnasta. He eivät voittaneet, mutta se varmasti lisäsi huolta.


67 % vaikuttajista käyttää sosiaalisen median moderointityökalua

Ajat, jolloin jätit suodattamattomia kommentteja sosiaalisille sivuillesi, ovat luultavasti menneet. 67,5 % kyselyyn vastanneista vaikuttajistamme valitsi jonkinlaisen sosiaalisen median moderointityökalun varmistaakseen, etteivät heidän julkaisunsa ja sivunsa ole arpeutuneet syrjivistä ja sopimattomista kommenteista ja sisällöstä.

Kuten näimme 15 suosituinta sosiaalisen median moderointityökalua turvallisempia käyttökokemuksia varten, voit käyttää näitä työkaluja seuraajien toiminnan puhdistamiseen. Tyypillisiä työkaluja ovat NapoleanCat, Pattr.io, Juicer, WebPurify ja Respondology.


43 % vastaajista uskoo, että rotujen palkkaerot ovat pahimmillaan vaikuttajamarkkinoinnissa

Kysyimme vastaajiltamme, uskovatko he rodullisten palkkaerojen olevan pahimmillaan vaikuttajamarkkinoinnissa. 43,8 % oli täysin samaa mieltä tästä mielipiteestä ja 19,5 % jokseenkin samaa mieltä. Lisäksi 26,8 prosenttia koki rodun palkkaeroja saattaa olla pahimmillaan vaikuttajamarkkinoinnissa. Vain 6,3 prosenttia oli täysin eri mieltä tästä mielipiteestä, ja 6,3 prosenttia oli hieman eri mieltä.

🔥 Empfohlen:  Bloggerin verot: Kuinka tehdä se oikein & Suojaa yritystäsi

Vaikuttajat ja sisällöntuottajat keräävät seuraajia, kun heidän viestinsä näkyvät Discovery-tyyppisissä osioissa alustoilla, kuten Instagramin Tutki-sivulla ja TikTokin For You -sivulla. Kuitenkin, kuten Chandra Steele PCMagissa havaitsi, valkoisten parhaiden vaikuttajien ja heidän mustien kollegojensa seuraajalukujen välillä on huomattava ero. “Vaikka Instagramin, TikTokin ja muiden sosiaalisen median sivustojen on pitkään epäilty tukahduttaneen mustien ääniä alustoillaan, Instagram on myöntänyt, että sen algoritmit ja käytännöt ovat viallisia.”

MSL teki vuonna 2021 tutkimuksen, joka keskittyi vaikuttajamarkkinoinnin rodulliseen kuiluun. He huomasivat tämän merkittävän eron seuraajamäärissä valkoisten ja mustien vaikuttajien välillä. 77 % mustista vaikuttajista kuuluu nano- ja mikrovaikuttajatasoihin, ja tuotemerkkien palkkio on keskimäärin 27 000 dollaria vuodessa verrattuna 59 prosenttiin valkoisista vaikuttajista. Sitä vastoin vain 23 % mustista vaikuttajista, verrattuna 41 prosenttiin valkoisista, pääsee makrovaikuttajatasolle, ja tulot ovat keskimäärin 100 000 dollaria ylöspäin.

MSL:n mukaan rotujen palkkaero valkoisten ja BIPOC-vaikuttajien (mustat, alkuperäiskansat ja värilliset ihmiset) välillä on 29 %. Kuitenkin, kun keskitytään erityisesti valkoisten ja mustien vaikuttajien väliseen kuiluun, ero levenee 35 prosenttiin. Vertailun vuoksi eräillä muilla toimialoilla palkkaero on paljon pienempi, mukaan lukien koulutus 8 %, liike-elämä ja rahoitus 16 %, rakentaminen 19 % ja media, urheilu ja viihde 16,1 %. Näyttää siltä, ​​että kyselyymme vastaajat ovat havainneet tämän rodullisen palkkasyrjinnän henkilökohtaisesti.

Lisäksi 49 % mustista ja 36 % BIPOC-vaikuttajista MSL:n tutkimuksessa ilmoitti, että heidän rotunsa vaikutti alempaan tarjoukseen, alle markkina-arvon.

Sekä Influencer Marketing Hub -tutkimukseen että MSL-tutkimukseen vastaajat ovat yhtä mieltä siitä, että eri rotuihin kuuluville vaikuttajille tarjottavissa hinnoissa on merkittävä ero.


Keskimääräiset maksut valkoisille/valkoihoisille vaikuttajille ovat nousseet eniten Covidia edeltäneistä ajoista, mutta ne ovat edelleen suhteellisen alhaisia

IZEA havaitsi, että Influencerien palkkatasot nousivat kautta linjan Covidin kahden ensimmäisen vuoden aikana, ja vuoden 2021 luvut olivat noin kaksinkertaiset vuoteen 2019 verrattuna. Tosin rotujen välillä oli eroja. Valkoiset / valkoihoiset vaikuttajat nostivat korkoaan 112 %, kun keskiarvo oli 1 021 dollaria viestiä kohden vuonna 2019 2 169 dollariin vuonna 2021. Mustat/afrikkalaiset amerikkalaiset sen sijaan pystyivät nostamaan korkojaan vain 83,5 % 1 387 dollarista 2 546 dollariin. postausta kohti. Hispanic/Latinos nosti korkoaan 71,4 % 1 248 dollarista 2 139 dollariin, ja aasialaisten saamat korot nousivat 87,8 %. Lopuksi IZEA ryhmitteli kaikki muut “ei-valkoiseksi muuksi”, ja heidän palkkansa nousi 135 % 1 145 dollarista 2 693 dollariin viestiä kohti.

Nämä hinnat vaikuttavat poikkeuksellisen korkeilta, kun muistamme, että tutkimuksemme mukaan 75 % tutkimistamme vaikuttajista maksaa keskimäärin 25–200 dollaria per viesti. Voimme vain olettaa, että IZEA kavensi tutkimustaan ​​koskemaan vain Rising Influencer to Macro -vaikuttajat -valikoiman vaikuttajia, jättäen pois pienemmät nano- ja mikrovaikuttajat ja mahdollisesti myös suuret megavaikuttajat.

Table of Contents