Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

Miksi Houseparty tuntuu siltä, ​​ettei muita videochat-sovelluksia ole saatavilla tänään

Seuraava artikkeli auttaa sinua: Miksi Houseparty tuntuu siltä, ​​ettei muita videochat-sovelluksia ole saatavilla tänään

Tulevaisuutta on vaikea ennustaa

Jos kertoisit jollekin vuonna 1990 asuvalle, että keskustelemme joka ikinen päivä ystävien, perheenjäsenten, työtovereiden ja asiakkaiden kanssa reaaliaikaisen videon avulla, he eivät uskoisi sinua. Lisäksi he eivät uskoisi, että niin monet meistä tuntevat olonsa niin väsyneiksi pitkän videopuhelupäivän jälkeen, mikä tekee meidän vaikeaksi haluta tavoittaa ystäviämme ja perheenjäseniämme, kun meillä ei aina ole kykyä olla yhdessä henkilökohtaisesti.

Tulevaisuudessa elänyt huomaat selittäväsi, että työpuhelut, joissa sinun on nyt kuunneltava tarkasti jonkun sanoja ja otettava katsekontakti mahdollisesti useampaan puhujaan kerralla, saatat huomata pystyväsi selittämään, kuinka teknologia on tehnyt elämästäsi. parempi ja paljon, paljon monimutkaisempi – mutta et ehkä pysty helposti selittämään, miksi yhteydenpito on niin vaikeaa. Loppujen lopuksi, jos jollakulla ei ole koskaan ollut sähköpostiosoitetta, lähettänyt kutsua konferenssipuheluun, sovittanut aikataulujaan ja kokoontunut näin ennen, kuinka vaikeaa hänen voi olla ymmärtää, mitä sinä – ja me – olemme olleet tehnyt viimeisten vuosien aikana?

Melun läpi murtautuminen

Se, mikä saattaa olla paljon helpompi selittää jollekin vuonna 1990 asuvalle, on Houseparty. Sinun tarvitsee vain sanoa: “Se on kuin viettäisi aikaa jonkun kotona, mutta se tapahtuu puhelimellasi. Vieraat voivat tulla ja mennä miten haluavat, voit nähdä kaikki, voit pelata pelejä ja voit olla yhteydessä, keskustella rennossa ja olla yhteydessä ihmisiin, joita haluat nähdä eniten – sekä myös heidän ystäviinsa !”

Toisin kuin muut videoneuvottelusovellukset, Houseparty on enemmän kuin portaali. Se on sosiaalinen alusta. Se auttaa sinua löytämään helposti ystäväsi, jotka ovat jo liittyneet Housepartyyn jakamalla yhteystietosi sovelluksen kanssa, jolloin voit lisätä nopeasti ystäviäsi ja perheenjäseniäsi ilman hyppyä.

🔥 Empfohlen:  Verkkokauppastrategia: Kuinka saada se oikein

Seuraavaksi sinun tarvitsee vain avata sovellus päästäksesi taloon ja ottaaksesi yhteyttä ystäviin! Voit liittyä avoimiin chateihin, joita ystäväsi (ja heidän ystävänsä) ovat käymässä, aloittaa oman keskustelun tai olla näkymätön, jotta muut eivät näe sinun menevän keskusteluihin. Voit lukita chatin, kun tietyt ihmiset ovat mukana, ja chat saavuttaa kapasiteetin, kun siinä on kahdeksan henkilöä. Houseparty-sovelluksesta tekee kuitenkin niin ainutlaatuisen, että aivan kuten keskustelut oikeissa juhlissa, ihmiset voivat tulla ja mennä rennosti haluamallaan tavalla – harvoin on asetettu aikataulu, vaara jäädä tervetulleeksi liian pitkälle tai mahdollisuus, että kaikki hidastuu. ryömintä, jolloin kaikki eivät ole varmoja siitä, kuinka asiat saadaan liikkeelle.

Miksi näin on? Se on yksinkertaista.

Houseparty luo vaihtelua

Jotta videokeskustelut olisivat hauskoja ja tuoreita, Houseparty lisää jatkuvasti uusia ominaisuuksia. Näitä ovat hauskoja videotaustat, jotka on luonut laaja valikoima riippumattomia taiteilijoita, klassisten lelujen, kuten Magic 8-Ball, mukautuksia ja paljon pelejä, jotka on rakennettu suoraan alustalle. Nämä eivät vaadi lisäohjelmistoja pelatakseen, työskennelläkseen eri laitteilla ja tekevät hauskanpidon erittäin helpoksi jopa vuonna 1990 tänne matkusteleville.

Jotkut Housepartyn suosituimmista peleistä ovat Trivia, aina jännittävä baaripeli. Houseparty on rakentanut vankan, jännittävän triviakokemuksen luomalla tiiviitä, syviä pakkoja, joissa on satoja kysymyksiä, jotka on suunniteltu testaamaan jopa nörttiystäväsi tietämystä popkulttuurista, ajankohtaisista tapahtumista, yleistiedosta ja paljon muusta. Tarjolla on myös erityisiä kertaluonteisia ja rajoitettuja triviapakkoja, mukaan lukien Fortnite Trivia Royale, joka auttoi useita Fortnite-pelaajia hankkimaan uuden esineen vastaamalla triviakysymyksiin oikein, ja UEFA Champions League Trivia – liigan paluujuhla, joka esiteltiin yhteistyössä Pepsin kanssa.

Muita Houseparty Triviaa varten luotuja dekkejä ovat popkulttuuri, ulkoavaruus, musiikkiteatteri ja 90-luvun sarjakuvat, vaikka monia, monia muitakin on saatavilla tällä hetkellä ja monia tulossa.

🔥 Empfohlen:  Google julkistaa 8 uutta huipputason verkkotunnusta, joista yksi on tarkoitettu lakimiehille

Lisäksi Housepartyn ja Matellin välinen kumppanuus ei pääty Magic 8-Ballin kysy ja ravista -toiminnon tuomiseen Houseparty-sovellukseen – iOS-, Android- ja Houseparty-verkkosovelluksen pelaajat voivat nyt nauttia UNOsta! Nopeatempoinen korttipeli on mukautettu Housepartylle, joten pelaajat voivat ottelun, piirtää, ohittaa ja, mikä tärkeintä, huutaa “UNO”, kun heillä on yksi kortti jäljellä ennen kuin joku muu huomaa sen! Se ei ole vain räjähdys menneisyydestä – se on juhlapeli, jota kuka tahansa voi pelata ja josta voi nauttia.

Tuo hauskaa takaisin videokeskusteluun

Housepartyssa nämä ovat vain pieni kourallinen ominaisuuksia – ja vaihtoehtoja – jotka viihdyttävät sinua, ystäviäsi ja perhettäsi, kun ette voi olla yhdessä.